Muharrem İnce, Muharrem İnce’yi anlatıyor.
847 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

Uğur DÜNDAR 

5 Mayıs 2018 tarihli yazısının bir kısmı.

Balıkesir'de Necatibey Eğitim Fakültesi'ni bitirdikten sonra Artvin'de imam hatip lisesinde 2.5 yıl öğretmenlik yaptım. İmam hatipteki yapıyı bilirim yani. Onlar da bu ülkenin evlatları. Bazıları onları Oxfordlu, bazıları vebalı gibi göstermek istiyor, ikisi de değil bence. Eşim Ülkü de coğrafya öğretmeniydi…

 

İşte böyle anlatıyor 

kendisini Muharrem İnce…
Yazıya noktayı koymadan 24 Haziran gecesi seçim sandıklarına yönelik karanlık planlar yapmaya başlayanlara şunu hatırlatayım.

Bu kez işiniz çok zor. Çünkü karşınızda, Yalova'nın kesin seçim sonucu alınıncaya kadar, 48 saat süreyle, hiç uyumadan sandık başında bekleyen inatçı, cesur ve son nefesine kadar ülkesine hizmet için yaşamakta iddialı bir Muharrem İnce var!..

Yazının tamamı için tıklayınhttps://www.sozcu.com.tr/2018/yazarlar/ugur-dundar/muharrem-ince-muharrem-inceyi-anlatiyor-2388405/?utm_source=yazarlar&utm_campaign=diger_yazilar&utm_medium=diger

Yorum

Sayın Muharrem İNCE; bana samimi, dürüst tipik bir Rizeli profili çiziyordu, sıkı takibe aldım ve zamanla samimiyetsiz düz bir insan olduğuna karar verdim. ADAYLIĞI açıklanınca,arkadaşlar ile muharrem inceyi konuşuyorduk, ben dedim ki, araştırmak lazım, bu adamda karadenizli kaportası ve kavgacı yapısı var demiştim,yanılmamışım.Anne tarafı Rize Çayeli’nden imiş.

Gelelim İnce nin chp tarafından, Cumhurbaşkanı adayı gösterilmesine;

Chp nin, sayın İnce’yi aday göstermesi ile; niyetlerinin Cumhurbaşkanı seçmek değil, kavgacı ve kendi partisinde bile delegelerinin genel başkan seçmediği kişiyi, kılıçtaroğlunun, milletin aklı ile dalga geçercesine, milletin önüne aday olarak koyması, iyi niyet ile izah edilecek bir durum değildir. Chp demokrasiden yana bir tutum içinde olmayacağını, inceyi aday göstermekle açık seçik anlatmış oldu. Chp nin kesin adayı olarak ben Abdüllatif Şener’i tahmin ediyordum, chp nin doğru adayları bana göre, İlhan kesici, Abdüllatif Şener,Metin Feyzioğlu sıralaması idi, yanıldım, aslında yanılmadım da, chp İnceyi aday göstermekle cumhurbaşkanlığı makamını istemediklerini, kavga ve iç huzursuzluk çıkararak, seçimleri sabote etmek niyetinde olduklarını anladık.

chp İlhan kesiciyi aday gösterseydi, samimiyetini ve ülkenin huzurundan yana olduğunu anlardık. Şimdi geldiğimiz noktada, chp bize demek istiyor ki, İnceyi kürsüye çağırırken, KILIÇTAROĞLU; gel bakalım muharrem ince, senden Cumhurbaşkanı olmaz ama, önümüzde ciddi bir kavga var, sen kavgadan başka bir işe yaramazsın, hem partimizde huzur bırakmadın. Madem kavga istiyorsun, git annenin hemşerisi ile kavga et, hem seçimleri, hem kendini iptal et. dercesine kürsüye davet edildi. Muharrem ince nin ilk konuşmasında da, belden aşağı vuracak olursanız, danıskasını yaparım, danıskasını diyerek, cumhur ittifakına ilk tehdidini savurdu. Bana göre Chp Atatürk’ün partisi olmaktan çıktı, sokak kavgası yapan, yaramaz cahil çocuklar gibi davranmaya başladı. 

Sonuç olarak benim anladığım o ki; Muharrem İnce, Reis i tahrik ederek reisin yakışıksız sözler söylemesini sağlayıp itibarını düşürecek, Meral hanım ile Karamollaoğlu seviyeli siyaset yapacak, seçimler 2. Tura kaldıktan sonra, Temel bey ile Meral hanım pazarlığa girecekler, Chp Meral hanımı destekleyecek, Temel beyi kullanmış olacak, Temel bey son dkk Reis e destek verecek Reisin reisliği devam edecek. 

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 464 | Tarih: 6.05.2018
Mehmet Barlas
Tayyip Erdoğan takıntılı siyaset ülkeye hayır getirmez
Beyhude bekleyiş
1021 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
İşte CHP adayı
Tarihin akışı
903 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Uğur Dündar
Muharrem İnce, Muharrem İnce’yi anlatıyor.
Anlatmaya gerek yok, konuşmuyorum ,mükemmel manzara.
847 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Ahmet Hakan
Kim kazanacak?
Kim kazanırsa kazansın Sermaye kazanacak
838 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Osmanlı ruhu ve modeli: İnsanlığın geleceği
Allah'(CC)'ın nûrunun 3.binyıl Adil Düzen tecellisi!
770 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler