İşte CHP adayı
904 Okunma, 1 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

03/05/2018

1- İşte CHP adayı

Amerikalı dostum CHP adayının Enis Berberoğlu olduğunu bildirmişti. ABD İngiltere ile anlaştı. Tüm terör örgütlerini Erbil’de topluyor. Ortadoğu planı hazır, devletler üretilecek.

- Sermaye’nin planı; Ortadoğu’yu on milyondan küçük devletlere ayırmak, devletlere silah vermek, İsrail’e atom bombası vermek, Ortadoğu’da İsrail yönetiminde bir birlik oluşturmak. Türkiye ve İran da parçalanacaktır. Rusya savaşa girmez. Türkiye ve İran’ı ABD’ye bırakmazlar. Rusya, Çin, AB bir olup ABD’yi kovarlar. Türkiye İran sıkı durursa bizim cephe kısa zamanda, bir sene geçmez galip gelir ve Türk Ordusu 2019’da Kudüs’te olur.  Tarihi gelişme böyledir. Kur’an böyle diyor. ABD’nin paralı askerleri karada savaşamazlar.

 

2- Yüksek gerilim

Aramco’ya Kraliçe’nin taraftarı bir ekip atandı. ABD ile anlaştılar. Fransa’ya yer verdiler. Rusya Türkiye ile birlikte. Türk enerji hattı kara birliği Anglosaksonları rahatsız ediyor. Gerilim ilerlemektedir.

- Türkiye ile Rusya sıkı işbirliği yapmalıdır.  Irak ve Suriye ile anlaşma yapılmalıdır. Bu Arap-Acem planını bitirir. Suriye ve Irak bizim tarafa geçerse Türk Ordusu Suudi Arabistan’ı işgal eder. Böylece kıblemizin ülkesini işgalden kurtarmış oluruz. Cesur olup Sermaye’nin işini bitirmeliyiz. Pentagondaki Sermaye taraftarları da derslerini alırlar, Trump da rahatlar. Tüm varsayımlarımız hızla gerçekleşiyor.

 

3- Çatışma kapıda

İngiltere, ABD ve Arabistan İsrail ile bir. Türkiye, Rusya ve İran karşı cepheyi oluşturuyor. 

- Türk Ordusu daima ordu olarak güçlü olmuştur.  Türkiye, İran ve Rusya anlaşarak onlar Türkiye’ye saldırmadan Irak ve Suriye’de yönetim oluşturmalılar. Savaş başladığı anda harekete geçme azim ve kararında olmalıyız. Adil Düzen’in uluslararası ilkesi içinde artık dünyanın merkezinde Sermaye oturmayacaktır.

 

4- Büyük denge

Fransa ve ABD çıkar çatışması içindedirler.  ABD-İngiltere birliği savaş hazırlığında.

- Sermaye dünyayı ikiye ayırıyor. Müslümanları Arap-Acem diye, Sünni-Şii diye ayırıyor.  İsrailoğulları Araplarla aynı ırktır. Onları anlaştırıyor ve Acem Müslümanlara saldırtıyor. Biz de şimdilik ortadayız. Önce İsrail ile İran arasında savaş başlayacaktır. Füze savaşı. İran’ın bu savaşı sürdürmesi mümkün değildir. Yapılacak iş şudur; savaş başlarsa Türkiye ve İran İsrail’i işgal edecektir. İsrail’i Sermaye’nin esaretinden kurtaracaktır. Rusya ile anlaşarak bu planı ilan etmelidirler.

 

5-Büyük denge

Savaş İngiltere ile ABD arasında sürüyor. Bazen barışıyor birlikte hareket ediyorlar ama esasında devamlı çatışmaktadırlar. Yerin merkezinde biz varız. Planlar Türkiye üzerinde kuruluyor.

- Sermaye Birinci Cihan Savaşı’nda imparatorlukları yıktı. Rusya’da Sovyetler’i, dünyada ise İngiltere’yi hakim kıldı. İkinci Cihan Savaşı’ndan sonra merkezini Amerika’ya taşıdı. Rothschildler yerine Rockefeller hakim oldu. Sovyetlerin yıkılmasından sonra denge bozuldu. Erbakan’ın Adil Düzen’i ile Sermaye gücünü kaybetti.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Tarihin akışı

Tarihin akışı vardır.  Uygarlaşma mübadele ile başlar. Pazar mübadelesi, sonra tüccar mübadelesi sonra işçilik dönemlerine geçti insanlık. Mal mübadelesi yerine emek mübadelesi dönemi başladı. Faizli sistemle işçilik bugünkü uygarlığı oluşturdu. Şimdi işçilik yerine ortaklık dönemi başlıyor. Faizli sermaye artık iş yapamıyor.  Tam istihdam sağlandığı için yeni yatırımlar olmuyor.  Savaşlarla yeni yatırımlara alan açılması isteniyor ama başarılamıyor.

İran’la Türkiye’yi kapıştırıp bunlarsız bir dünya kurma planları vardır. Türkiye gelişiyor, İran gelişiyor. Rusya bunlarla beraber oluyor. Bu gidişle üçüncü bin yıl uygarlığının süper gücü bunların birliği olacağa benziyor. Çin ve ABD de kutup olacaklar. AB’de İngiltere dışındaki devletler de bizimle beraber olacaktır. Türkiye dış politikasını buna göre ayarlamalıdır.

Türkiye ile İran ortak politika belirlemelidir. Suriye ve Irak bu politikaya dahil edilmelidir. Rusya ile ittifak yapmalıdırlar. İngilteresiz Avrupa Birliği’nde Türkiye yer almalıdır. Karşımıza ABD ve Çin ittifakı çıkabilir.  Zorlu savaş olur.

Büyük ihtimalle ABD de Çin de Sermaye’ye karşı bizimle olacak ve Sermaye’nin ömrü sona erecektir. Türkiye Adil Düzen ile dünyanın barış merkezi olacaktır, İnşallah.

 

 

 

Süleyman Karagülle


YorumcuYorum
Reşat Nuri Erol
06.05.2018
07:26


1967...1968...1969...AKEVLER 52 YILDIR ÇALIŞIYOR...2016...2017...2018

BİZLER ÇALIŞIYOR VE YENİ İSLÂM MEDENİYETİ’Nİ KURUYORUZ...

SİZLERİ DE ÇALIŞMALARIMIZA DÂVET EDİYORUZ; BUYURUN, BİRLİKTE ÇALIŞALIM...

ADİL DÜZEN 963

“ADİL DÜZEN” III. BİNYIL MEDENİYETİ PROJESİDİR

“VE BİZE DÜŞEN SADECE MÜBÎN/AÇIK TEBLİĞDİR.” (KUR’AN; Yâsin Sûresi, 36/17)

Haftalık Seminer Dergisi; 963. Hafta - 05 Mayıs 2018 - Fiyatı: www.akevler.orga tıklamak!

BU DERGİYİ HER HAFTA OKUTABİLİR.. ÇOĞALTABİLİR.. DAĞITABİLİRSİNİZ...

“ADİL DÜZEN” UYGULAMALARI YAPMAK İÇİN BİZLERE DANIŞABİLİRSİNİZ...

 

*KUR’AN VE İLİM SEMİNERLERİ; 963. SEMİNER

“HİÇ BİLENLER İLE BİLMEYENLER BİR OLUR MU?”      (KUR’AN; Zümer Sûresi, 39/9)

İ L İ M  TALEP ETMEK HER MÜSLÜMANIN ÜZERİNE FARZDIR.”      (Hadis)

Adres: AKEVLER İSTANBUL KOOPERATİFLERİ MERKEZİ,  Zafer Mah. Coşarsu Sk. No: 29 YENİBOSNA / İSTANBUL    Tel: (0212) 452 76 51

Tefsir Seminer Notları Yenibosna’da Cumartesi akşamları okunup tartışılmaktadır.

GAYEMİZ: Bu “SEMİNER NOTLARI”nın İstanbul, Türkiye ve bütün dünyada “OKUNMASI, ANLAŞILMASI VE UYGULANMASI”DIR. - ADİL DÜZEN ÇALIŞANLARI

 

***

 

*“ADİL DÜZEN” DERSLERİ/YORUMLARI

ADAYLAR VE SEÇİM

***

TEHLİKE VE ÖNERECEĞİMİZ ÇÖZÜM

Süleyman KARAGÜLLE

 

***

 

*SEBÎLU’R-REŞÂD” / MAKALELER

Hak yolda çalışanlar bir gün birleşecekler ve …

AK Parti’nin eğri kılıçları olsaydı böyle olmazdı

İzmirli gençler için Adil Düzen ve Saadet Partisi

Seçim, Saadet, genç seçmenler ve ‘Adil Düzen’

Reşat Nuri EROL

 

***

 

TAH SÛRESİ - 1. Hafta

أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

طه(1) مَا أَنْزَلْنَا عَلَيْكَ الْقُرْآنَ لِتَشْقَى(2) إِلَّا تَذْكِرَةً لِمَنْ يَخْشَى(3) تَنزِيلًا مِمَّنْ خَلَقَ الْأَرْضَ وَالسَّمَاوَاتِ الْعُلَا(4)الرَّحْمَانُ عَلَى الْعَرْشِ اسْتَوَى(5) َهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ وَمَا بَيْنَهُمَا وَمَا تَحْتَ الثَّرَى(6) وَإِنْ تَجْهَرْ بِالْقَوْلِ فَإِنَّهُ يَعْلَمُ السِّرَّ وَأَخْفَى(7) اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ لَهُ الْأَسْمَاءُ الْحُسْنَى(8)

 

***

 

طه(1)

OaHAv

“Taha”





Sayı: 464 | Tarih: 6.05.2018
Mehmet Barlas
Tayyip Erdoğan takıntılı siyaset ülkeye hayır getirmez
Beyhude bekleyiş
1021 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
İşte CHP adayı
Tarihin akışı
904 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Uğur Dündar
Muharrem İnce, Muharrem İnce’yi anlatıyor.
Anlatmaya gerek yok, konuşmuyorum ,mükemmel manzara.
847 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Ahmet Hakan
Kim kazanacak?
Kim kazanırsa kazansın Sermaye kazanacak
838 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Osmanlı ruhu ve modeli: İnsanlığın geleceği
Allah'(CC)'ın nûrunun 3.binyıl Adil Düzen tecellisi!
770 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler