Katliam 7 Nisan 2018
841 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

Uğur Dündar 7 Nisan 2018
Bir ülke düşünün;
Demokratik hukuk devleti anlayışının rafa kaldırıldığı, bunun yerine “kanun devleti”nin egemen kılındığı bir ülke!..
Kanun Hükmünde Kararnamelerle (KHK) yönetilen, OHAL uygulamalarının en katı örneklerinin sürüp gittiği bir ülke!..
Hak, hukuk, adalet feryatlarının gökyüzüne yükseldiği bir ülke!…
* * *
Kimi zaman Ergenekon, Balyoz, Şike, Askeri Casusluk ve Odatv gibi kumpaslarla, kimi zamansa daha değişik isimler altında, acımasız “cadı avlarının” hiç kesintisiz sürüp gittiği bir ülke!..

 

YORUM

Bir ülke düşünün; M. KEMAL den sonra,camilerin ahır yapıldığı, kur an okumanın ve okutmanın yasak olduğu, ezanın Türkçe okutulduğu, hayvan tezeğinden seçtikleri buğday tanelerini  çorba yapıp, çocuklarının karnını doyuran annelerin yaşadığı,bir ülke düşünün.
* * *
Bir ülke düşünün!
Bilgiye ve bilime sırt dönen, hurafelere her alanda prim veren, liyakat yerine yandaşlığı yeğleyen, oy avcılığı uğruna “Biz seçimi kazanamazsak İslam'ı, Kudüs'ü ve Mekke'yi kaybedebiliriz” diyebilen zihniyetin egemenliğindeki bir ülke!..

 

YORUM

Bir ülke düşünün; M KEMAL den sonra Bilgi, bilim adına,ecdad dan kalma miras arşivlerin talan edildiği, liyakat yerine milli şef yandaşı veya askeri olanların hüküm sürdüğü, ehli kur an insanların süründürüldüğü, oy avcılığı uğruna demokrat partililerin fişlendiği, biz seçimi kazanamazsak örümcek kafalılar dedikleri ( imanlı) insanlar  iktidar olur diyerek, Müslümanların öcü gibi anlatıldığı., Mekke Medine Kudüs gibi İslam beldelerinin ismini dahi duymak istemeyen yöneticilerin elindeki bir ülke.
* * *
Bir ülke düşünün;
Meclis Başkanı'nın kadını her fırsatta aşağıladığı, üniversite rektörünün “Demokrasiye inanan kâfirdir, tövbe etmezse katli vaciptir” sözleriyle infaz fetvası yaydığı, YÖK yöneticisinin “Okuma oranı arttıkça beni afakanlar basıyor. Cahil ve okumamış kesime güveniyorum” açıklamasını yapabildiği, bu söylemlerden cesaret alan zır cahil trollerin de kendileri gibi düşünmeyenleri “vatan hainliği” başta olmak üzere her türlü karalamayla linç edebildiği, “Hazreti Nuh tufan sırasında oğluyla cep telefonuyla konuştu” safsatasını dile getirenlerin bilim adamı kılığında üniversitelerde ders verebildiği, buna karşılık binlerce değerli akademisyenin sorgusuz sualsiz atıldığı, iki satırlık yazıyla on binlerce gencin ellerinden okuma hakkının alındığı bir ülke!..
* * *
45 akademisyeni “FETÖ'cüdür” diyerek ihber eden, çoğunun yok yere cezaevlerinde yatmasına sebep olan, ama kendisi hakkındaki FETÖ'cülük şikâyetine işlem yapılmayan, yani korunup kollanan ruh hastalarının kültür kenti Eskişehir'deki üniversitemizde katliam yapabildiği bir ülke!…

Bir ülke düşünün!..
Yazık edilen güzelim bir ülke!..

YORUM

Bir ülke düşünün; öğrenci yurtlarında kışın yakacak bir şey kalmayınca, milli şef ismet inüye ! paşam paşam : öğrenci yurtlarında çocuklar soğuktan donuyorlar, yakacak bir şey kalmadı, ne yapalım dendiğinde, milli şef, ismet İnönü nün  verdiği tüyler ürperten cevabı ! kız erkek koğuşları birleştirin, birbirlerine sarılıp ısınsınlar diyen, din iman, namus,ahlak yoksunu devlet başkanı ile yönetilen, Müslüman milletlerin kanı ile kazanılmış topraklarda Devletin başına gelmiş kripto İslam düşmanlarının idaresindeki bir ülke düşünün.

Bugün ise, 90 yıllık tahribatların, sızmaların, hainlerin temizlenmesi adına, bugüne kadar Müslüman milletlerin üzerinde oynanan ahlaki entrikaların,erozyonların ana kaynağının chp zihniyetinin içinde yuvalandığı,, aynı zihniyetin, son yıllarda Reis i cumhurumuz R T ERDOĞAN ın  da etrafını kuşatarak, ensar vakfı olaylarından tutun da duymak bile istemediğimiz çirkin işlere imzalarını atanların, Reisimiz i iktidardan düşürmek için tertiplenmiş, kurgulanmış, Devletimizin kurumlarına sızmış İslam düşmanı, vatan hainlerinin kripto uyuyan hücrelerinin gerçekleştirdiği, eylem ve söylemlerdir.

Üniversitede katliam yapan da, yaptıran da, hiç uğruna fetöcüdür iftirası ile içeride yatıyorlar dedikleriniz, gün gelecek ne haltlar yemişler hep beraber göreceğiz, daha önceleri başınızı ortaya koyarak savunduklarınızı de gördüğümüz gibi Uğur Dündar bey.

 

Yorumlar Hüseyin Bağdatlı ya aittir.

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 460 | Tarih: 8.04.2018
Ahmet Hakan
Deizm nasıl popüler oldu
İmam Hatipliler niçin Deist oluyorlar?
1025 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Uğur Dündar
Katliam 7 Nisan 2018
Etme Bulma Dünyası
841 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Ergün Diler
Fransız tüneli
Deneme
838 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Ekonominin sağlığı serbest pazarın korunmasına bağlı
Sermaye’nin savaş çabaları
815 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
İki büyük tehlike: Deizm ve ateizm dalgası
İSLAM TÜRKİYE'DE AZINLIK DİNİ HALİNE GELİR Mİ?
747 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler