İYİ Parti değişim için umut oldu
717 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

 

(A.Ç.): Bütün bu kanunların sebebi Sayın Akşener ve İYİ Partililer! Bir an için Sayın Akşener'in olmadığı bir Türkiye düşünün Sayın Dündar, Tayyip Bey seçim kampanyasına çıkmadan başkan olurdu. Sayın Akşener'in siyasette olmadığı bir Türkiye'de Tayyip Bey rakipsizdi. Ama biz ortaya çıkınca mecbur kaldılar “Ali Cengiz Oyunları”na başvurmaya!.. Yani “Seçim İttifakı ve Güvenliği Kanunu” olarak bilinen bu kanunun ilk amacı, “Saray Koalisyonu”nun büyük ortağının başını tekrar cumhurbaşkanı yaparken, yüzde üçlerde dolaşan koalisyonun küçük ortağını da Meclis'e sokmak! Peki bu neyi gösteriyor? Aslında birbirlerine en galiz hakaretlerle saldıran “Saray Koalisyonu” üyelerinin zoraki “nişanları” seçimleri kaybetmeden önceki çırpınışlarını gösteriyor. Aksi halde burnundan kıl aldırmayan Sayın Erdoğan bunlara selâm bile vermezdi.

Yazının tamamı.

https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarlar/ugur-dundar/iyi-parti-degisim-icin-umut-oldu-2308821/

 

Yorum

Reis i cumhurumuz, Recep Tayib Erdoğan ı yenmenin tek yolu ondan daha ihlaslı ve imanlı olmaktan geçer.  Son aylarda SAADET lideri karamollaoğlu nu tuzaklarına alet etmeye çalışan CHP ve Erdoğan karşıtı yazılı ve görsel basın Çevreleri, o yöntemden sonuç çıkmayacağını anlamış olmalı ki, IYI Parti yöneticileri ile uzun röportajlar, programlar yapma gereğini duymuşlar. 

Benim tavsiyem şu; IYI, CHP, SAADET hatta HDP yi de çatınıza alıp Reis in karşısına çıkın da, bu hesap daha fazla uzamasın. 

 

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 458 | Tarih: 25.03.2018
Ergün Diler
Büyük oyun
Denge
1004 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Uğur Dündar
İYİ Parti değişim için umut oldu
Denize Düşen Yılana sarılır.
717 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Yusuf Kaplan
İşte bir maarif inkılabı taslağı...
KU'RAN DÜZENİ'NDE MAARİF
699 Okunma
Ali Bülent Dilek
Mehmet Barlas
Eskiden gazeteler her gün birer birer okurlara satılırd
Göz boyama dönemi
698 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Kim kimin karizmasını nasıl ve neden çizdi?
Hiçbir siyasi partiden umut yok
696 Okunma
Lütfi Hocaoğlu