Vatandaş olarak bize düşen Afrin’deki askerimizi destek
935 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

21.01.2018

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, partisinin Kütahya Kongresi'nde " Afrin operasyonu sahada fiilen başlamıştır. Bunu Menbiç takip edecek" açıklamasını seslendirdiği dakikadan sonra, gündem eskisinden çok farklı bir zemine oturmuş bulunuyor.


Desteklemeliyiz
Sınır ötesi askeri operasyonlarda tabii ki beklenmeyen durumlarla da karşılaşılabilir. Hiç risk taşımayan operasyonlar ancak film senaryolarında bulunabilir. Ancak ülkenin güvenliğini ve bütünlüğünü hedef alan gelişmelere karşı ülkenizin silahlı kuvvetleri sınır dışında operasyon yapmak zorunda kalmışsa, vatandaş olarak size düşen şey askerlerinize destek vermektir.

 

Tamamı için https://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2018/01/21/vatandas-olarak-bize-dusen-afrindeki-askerimizi-desteklemektir

 

Yorum:

Afrin

Dışardan beslemeli örgütler olan PKK ve DEAŞ, onları besleyen el “Bitti” demeden bitmezler. Türkiye şimdiye kadar bir çok sınır ötesi operasyon yaptı ve bunlardan da alnının akıyla çıkmasını bildi. İnşallah Afrin’de de ne yaptıklarını biliyorlardır.

Aksi halde dışarda oyalanarak ülkenin iç meselelerini ihmal etmeleri bizim için çok daha büyük bir tehlikedir. Zehirin kaynağı kurutulmadan onu temizlemeye çalışmak maddi ve manevi kayıptan başka bir şey değildir. Yıllardır savaşa çekilmek istenen Türkiye saldırı-savunma dengesini koruyamazsa işte o zaman asıl savaş başlamış demektir.

 

Tayibet Erzen






Sayı: 449 | Tarih: 21.01.2018
Ahmet Hakan
Muhalefetin çöküşü beni neden ilgilendiriyor?
Rahmetü’l-Ümme fi İhtilafi’l-Eimme
1053 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
Trump’un yeni gizli servisi
Türkiye’nin görevi
1036 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Vatandaş olarak bize düşen Afrin’deki askerimizi destek
Afrin
935 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
Sorunüretendeğilsorun çözen âdil bir hukuk sistemi şart
ARANAN ADİL HUKUK SİSTEMİ HAKEMLİK SİSTEMİDİR!
849 Okunma
Ali Bülent Dilek
Uğur Dündar
VATAN SAVUNMASI
ZEYTİN DALI DÜNDARA DA YARADI
824 Okunma
Hüseyin Bağdatlı


© 2024 - Akevler