ACEM BAHARI
913 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

05/01/2018

1-ACEM BAHARI

Trump daha göreve başlamadan İran konusunu sonradan CIA direktörü olacak Pompeo ve sonra İran masası sorumlusu olan D’andrea ile görüştü. D’andrea’nın eşi Müslümandır. Kendisi de gizlice Müslümanlığı kabul etmiş biridir. İran’da gizli CIA örgütü var. Bir yıl içinde İran rejimi değişecekti. 2018’de planlar hazır. Halk ayaklanması ve ABD yetkililerinin desteği sağlandı. Şimdi İran cumhurbaşkanı gidecek Arap baharı benzeri bir değişim olacak. Başarırlarsa mezhep kavgası çıkmayacak. Başaramazlarsa mezhep kavgası hazırlığı var.

-Mezhep kavgasını çıkaramayan Sermaye, ABD üstlerine Arapları saldırtacak. Türkler de İran ile bir olarak Müslümanlar Arap-Acem diye savaşacaklar. Sonra bloklar arası savaş olacak. Sonunda mağlup olan tarafı destekleyecek mağlup galip gelecek. Cetvelle islamsız bir dünya haritası çizilecek. D’andrea’nın karısı Müslüman imiş. Arap ve Sünni olmalıdır. Böyle ise seçilir sanıyorum.

2- Cuma’ya Dikkat

5 Ocak Cuma günü İran’da büyük ayaklanma olacak. 2009’da böyle saldırı yapıldı, başarısız oldu.

- Yazıyı 5 Ocak’ta yazıyorum. İran ve Türkiye devlet tecrübesi olan ülkelerdir. Halkı hep bu oyunları yaşamıştır. İran’da ve Türkiye’de halkı devlete karşı harekete geçirmek mümkün değildir. Türkiye’de ordu İran’da mollalar arasında çatışma olmadıkça halk harekete geçmez. Türk ordusu ile İran mollaları da bunları bilecek durumdadırlar. İran’la Türkiye kapışmadıkça bu oyunların hiçbirisi sonuç vermez.

3- Lobi Savaşı

ABD’de iki Yahudi lobisi var. İsrail’de başkenti Kudüs olan tek devleti isteyen, Pentagon tarafından da desteklenen yönetim lobisi ve Rothschild’lerin desteklediği, iki devletli İsrail devletini isteyen sermaye lobisi.

-Sermaye lobisi İsrail devletinin kurulmasını istemiyordu. Büyümesini de istemiyor. Çünkü o zaman dünya hükümranlıkları sona erecek. Yönetim lobisi ise İsrail’de savaş istemiyor. Bir yerin iki yöneticisi olmaz. İsrail’de iki devlet olmayacak. Kudüs İsrail’in olacak. Filistinliler ayrı devlet kurabilir. Yahudilerin merkezi Kudüs olacaktır. Tekel sermaye sona erecek. Sermaye tahakkümü sona erecek. Yahudi devleti ile Müslümanlar ve Hristiyanlar barış içinde yaşayacaklar. Sermaye faizden vazgeçerse yaşayacak. Yoksa yok olup adı tarihe karışacak.

4- Aile Baskısı

İran’da Nazi’ler var. ABD sermayesi şimdi baba-oğul Tahran’da hapsediliyor.

-Sermaye önce mason cemiyetleri ile dünyaya hakim oldu. Masonlar güçlendi. Masonları yöneten Yahudi aileleri güçlerini kaybettiler. Rothschildler şimdi aile şirketleri ile dünyaya hükmediyor. Türkiye’deki Sermaye ile daha ortaklık kuramadılar. Koç ve Sabancı aileleri ile Türkiye’deki Masonlarla iş birliği kuramadılar. Çünkü Türk ordusu ve halkı bir oldu. Masonlar dışında halk ekonomisi güçlendi. Menderes, Demirel, Özal, Erbakan, Çiller ve Erdoğan Türkiye ekonomisini bağımsız hale getirdiler. İran’da da durum buna benzer. İran’daki aile CIA ile bir oldu. Türkiye kadar da güçlü değiller.

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

Yorum:

Dünya Adil Düzen’i bekliyor

İran ayaklanması dönüm noktası olacaktı. ABD’nin Kudüs oylamasındaki mağlubiyetine benzer bir mağlubiyet ile Trump’ı Washington’da ya hakim kılacak ya da hakimiyetini kaybettirecek. Tek tehlike var, İran ile Türkiye’nin arasının açılması. Ordumuz ve AK Parti şimdilik bu tuzağa düşmüyor. Düşmeyecek de inşallah. Üçüncü cihan savaşı çıkmayacak. Müslümanlar bölünmeyecek. Duamız bu yöndedir. Sonrası biz Adil Düzen çalışanlarına kalmıştır. Biz hazır olduğumuz zaman iktidar bizim yanımızdadır. AK Parti yanımızdadır. Olmaz ise yarın iktidara gelecekler yanımızda olacaktır. Bizim siyaset yapmamıza gerek yok. Adil Düzen Partisi kurulmalı ama iktidar olmak için değil. İktidara Adil Düzen’i anlatmak için kurulmalı. İktidarın kim olacağına biz değil Türk halkı ve ordusu karar verecektir.

Türkiye iki şeye dikkat etmelidir: birincisi İran’la arasını açmak. İkincisi partiler ile askerlerin arasının açılması. Bu iki tehlikeden uzak durulduğu sürece geriye kalan bizim sabırla Adil Düzen çalışmalarına devam etmemizdir. Türkiye’ye Adil Düzen’in gelmesi insanlığın barış içinde yaşaması demektir. Bu durumda Sermaye ile devletler arası çatışmalar da sona erecektir. Bugün dünyada her inançtan insan bin bir sıkıntı içerisinde barış ve huzuru yani Adil Düzen’i beklemekte ve arzulamaktadır.

Gülen’in organize ettiği İslami okulların dünyada rağbet görmesi peygamberler sistemine olan iştiyakının sonucudur. Bunu durdurmaya ne Gülen’in ne de Erdoğan’ın gücü yeter. Gülen ve Erdoğan hakemlere giderek sorunları yargı yolu ile çözmeliler, aksi halede kendilerini helak ederler.

Olağan üstü hal kalkmalı, başkanlık sistemi değiştirilmeden seçime gidilmeli; gerekirse seçimler bir yıl ertelenmeli. 

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 447 | Tarih: 7.01.2018
Mehmet Barlas
Biz de ABD Genelkurmay Başkanı’nı yargılayıp mahkûm ets
Bize müstehak
914 Okunma
1 Yorum
Tayibet Erzen
Ergün Diler
ACEM BAHARI
Dünya Adil Düzen’i bekliyor
913 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Diyanet’in yapabileceği en şahane açıklama!
İnsan iradesini hiçe sayıp köleleştirmek
769 Okunma
2 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Uğur Dündar
ABD ve İSRAİL İran rejimini devirmeye hiç heveslenmesin
İRAN DEVLET REFLEKSİ
767 Okunma
2 Yorum
Hüseyin Bağdatlı
Yusuf Kaplan
İran’la ortaklaşa oynanan asırlık tehlikeli oyun!
Niye ehli sünnet omurga da İslami omurga değil?
675 Okunma
Ali Bülent Dilek