Ülkemizde böyle imamhatipler'de var.
924 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

Ülkemizde Böyle İmamhatipler'de var. 

Atatürk'ü Anlatmak, benim için ibadetttir diyerek konuya girmiş,Uğur bey. 

Sayın Uğur DÜNDAR'IN 30 Aralık 2017 Tarihli Sözcü gazetesinde yayınlanan köşe yazısının tamamı.

http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarlar/ugur-dundar/ulkemizde-boyle-imam-hatipler-de-var-2152959/

Yazı'nın tamamını 3 defa okudum, hala inanamıyorum, böyle kafası karışık bir insanın imamhatip lisesinde 2 saat tertemiz beyinlere kendi karışık beynini enjekte etmeye çalışması. En kötüsü de, ankattıklarına inanmış olması, inanarak saatlerce anlatabilmesi. 

Evet, Mustafa Kemal, cumhuriyetimizin kurucusu, verdiği mücadele neticesinde bu günlere gelebilmiş, inançlarımızı özgürce dillendirmiş ve yaşayabilmekteyiz. 

Dini siyasete ve çıkarlarına alet edenler ile, Atatürk'ü dünyevi çıkarları için kullananların bana göre bir farkı yok. Lafı fazla uzatmayacağım. Atatürk'ü anlatmak benim için ibadetttir diyen bir şahsiyet, şirk te tavan yaptıktan sonra, ayetler ile örnekler vererek, imamhatip öprencilerinin beyinlerini kendi beyni gibi karıştırıp, gençlerimizi şirk batağına sürüklemeyi nasıl başardığını, ballandıra ballandıra anlatması birtarafta dursun, böylesine şirke batmış insanın okullarda seminer vermesine müsade eden okul müdürüne ne demeli, hemde bu şahıs, imam hatip müdürü ise. 

Bende imamhatip mezunuyum. İmamhatipler en çok CHP ve DEMİREL dönemlerinde açılmıştır, ERBAKAN döneminde çok azdır. Neden böyle derseniz. 

İnançlı kesimi toplumdan ayrıştırıp, kimler hangi aileler İslam hizmetkârı, önce onlar belirlenerek, sonra uzun vadede, o nesillerin dejenere edilip, dinden uzaklaştırılması planlanarak açılmış idi imamhatip okulları. Ben farkındaydım yıllardır. İmamhatip okullarının çoğu CHP li öğretmen ve müdürlerin elinde diyordum. 

Sonuç olarak, Uğur DÜNDAR bu yazısında bizlere şu mesajı veriyor. 

Ey dindar kesim, artık amacımıza ulaştık, imamhatiplerde Allah'a ibadet in önemini değil, Atatürk'ü anlatmanın ibadet olduğunu, rahat rahat anlatacak konumdayız. Evet gözümüzün içine baka baka Uğur bey, biz imamhatip mezunlarına ve İnançlı Tüm müslümanlara bu mesajı vermektedir. 

İnancınızın kalesi, imamhatipleri fethettik demeye getiriyorlar.  

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 446 | Tarih: 31.12.2017
Mehmet Barlas
Yüz yıl önce yaşasaydık daha mı iyi olurdu?
Nerede o eski günler…
1033 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Bay Kemal’in kayığı
Velikülli ümmetin ecelün
1002 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
Aile arasında!
Yeni Düzen
1001 Okunma
Süleyman Karagülle
Uğur Dündar
Ülkemizde böyle imamhatipler'de var.
Allah'ın değil, Şeytanın kulu
924 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Yusuf Kaplan
Osmanlı ruhu ve misyonunun dirilişi...
Osmanlı ruhu mu Allah'(CC)ın ruhu mu?
818 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler