Aile arasında!
998 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

29/12/2017

1- Aile arasında!

İngiltere’de Rothschild, ABD’de ise Rockefeller aileleri arasında savaş vardır.  Devletler bunların etkisindedirler. ABD’de meşhur olmayan AIPAC adında bir kuruluşun arkasında olan bir aile vardır, Reichmann. Onlar KudüsÜn başkent olması emrini verdiler.

- Faizli sistemin ana kuralı vardır. Yavaş yavaş tekelleşmeye gider. Sonunda birkaç aile kalır. Onlar anlaşarak kartel kurarlar ve dünyayı birlikte yönetirler. Tam istihdam sağlanıncaya kadar bu bir işe yarar. Yeni yatırımlarla faizli düzen faaliyet alanı bulmalıdır.  Aradaki krizleri de cihan savaşları ile giderdiler. Şimdi ise yeryüzünde tam istihdam sağlandı.   Cihan savaşını da devletlerin kalkınması nedeniyle çıkaramıyorlar. Kudüs oylamasında bu çok açık olarak görüldü.  Kartel dağılma durumuna geldi. Dolayısıyla kartele dahil aileler bir bir ortaya çıkmaktadırlar.

 

2-Karakter suikastı

Rothschild ailesinden olan Kahn Fransa’da cumhurbaşkanı olacakken ABD’de Reichmann ailesi tarafından yapılan iftira sonunda cumhurbaşkanı olamadı. Karısı da onu terk etti.  Fransa böylece Rothchild emrine girmedi.

- Faizli ekonominin çıkmaza girmesi ile sıkıntıda olan Yahudi aileleri, şimdi çatışma halindedirler. Samimi Yahudi ailesi varsa bizimle bir olabilirler.

 

3- Sevakin kodları

Kızıl Deniz’deki Sevakin Adası’nda üs kurmak isteyen devletler çatışma durumunda.

- Lozan Anlaşmasında, Osmanlı İmparatorluğu süper güç olmaktan vazgeçti.  ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ ilkesiyle Anadolu’ya çekildi.  İmparatorluklar dönemi bitti. Etkin güçler dönemi bitti. Beş büyükler eleştiriliyor.  Halk yönetimine geçiliyor. Ulusal devletler dönemi başlıyor. Türkiye’nin beş büyüklere katılma hevesi yanlıştır.

Önce ülkemizin sorunlarını çözmeliyiz. Adil Düzen’i ülkemizde gerçekleştirmeliyiz. Sonra komşularımızla uzlaşmalıyız. Ondan sonra diğer ülkelerle ilgilenebiliriz. Hükmetmek için değil birlikte olmak için. İpek Yolu üzerinde öncülük etmeliyiz. Dünyayı sömürmek için değil dünyayı birleştirmek ve uzlaştırmak için.

 

4-Zeytin dalı

ABD 2018’den önce vize durdurmasını kaldırdı. Sevakin Adası’ndaki sıkıntıyı çözdü.

-  ABD’de hava üstünlüğü var. Dolayısıyla açık denizlere hakim.   Sermaye ABD’nin bu gücünü kırmak istiyor. İpek Yolu hareketi ile ABD’yi emrine almaya çalışıyor. ABD’nin petrolü var. Eski dünyaya hiçbir ihtiyacı yoktur. Yahudi jandarmalığını yapan ABD dünyanın nefretini kazanmalıdır. ABD bir sabah kalkar “Tüm dünyadaki askeri üslerimi çekiyorum” diyebilir. Sermaye’nin askeri gücü sona erer. Bir gün İstanbul’da kuyumcular kooperatifi kurulur, karşılıksız doların gücü de sona erer.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Yeni Düzen

Çin, AB, Rusya, İran ve Türkiye anlaşarak barışı koruyacak. Hac yolları projesi üzerinde durmaktadırlar. Güney Amerika’dan başlayıp Alaska’dan geçecek olan hac yolu Sibirya’dan Moskova’ya ve Avrupa’ya gidecek. Balkanlardan Türkiye’ye gelecek ayrıca Pekin ve Hindistan’dan geçerek Türkiye’den geçtikten sonra Mekke’ye gidecek. Bu ABD’yi ekonomi bakımından güçlendirir. Silah gücünü çok aşağılara indirir. İpek Yolu’nu kimse hükmetmek için kullanmamalıdır. Türkiye bunun fıkhını hazırlamalı ve İran’la anlaşarak ilk yolunu yapmalıdırlar.

Rusya, eski Sovyetleri yeniden canlandırmaktadır. Gorbaçov Sovyetlerin kurucusu olmuştur. Devletler 100 milyondan az nüfusa göre yeniden düzenlenmeli.  Sermaye’nin jandarmalığından vazgeçmelidir.

Çin de illerini devletlere çevirmelidir. Japonya ile Kore’yi yanına almalıdır. Güney Kore, Güney Vietnam kuzeydekilerle birleşmeli ve Çin’in yanında yer almalıdırlar.

Avrupa Birliği tek devlet olma sevdasından vazgeçmeli ama güçlü Avrupa Birliği kurulmalıdır. Türkiye’ye gelince Türkiye ile İran bir olup Kur’an düzeni üzerinde çalışmalı ve ülkelerini Kur’an düzenine göre teşkilatlandırmalıdırlar. Üçüncü bin yıl uygarlığına örnek devletler olarak oluşmalarılar.

Erdoğan Sermaye’nin emrinde, Rothschild ile iş birliği yaparak değil, Akevler ile iş birliği yaparak siyaset yapmalıdır. Ya parti başkanlığından ya da Cumhurbaşkanlığından vaz geçmelidir.

 

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 446 | Tarih: 31.12.2017
Mehmet Barlas
Yüz yıl önce yaşasaydık daha mı iyi olurdu?
Nerede o eski günler…
1029 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Bay Kemal’in kayığı
Velikülli ümmetin ecelün
1000 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
Aile arasında!
Yeni Düzen
998 Okunma
Süleyman Karagülle
Uğur Dündar
Ülkemizde böyle imamhatipler'de var.
Allah'ın değil, Şeytanın kulu
921 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Yusuf Kaplan
Osmanlı ruhu ve misyonunun dirilişi...
Osmanlı ruhu mu Allah'(CC)ın ruhu mu?
814 Okunma
Ali Bülent Dilek