GARİBAN FİLİSTİNLİLERE YARDIM vizesi İSRAİLDEN
863 Okunma, 1 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarlar/ugur-dundar/gariban-filistinlilere-yardimin-yolu-ne-yazik-ki-israil-vizesinden-geciyor-2125736/ 

Neden böyle? Çünkü ALLAH cc Adildir, çalışana verir. İsrail oğulları kıvrak zekâya sahip, planlı programlı, azimli olmalarının sebebi, kutsal kitapları Tevrat ın emir ve yasaklarından taviz vermeden yaşamaktadırlar. Tevrat'ın uydurulmuş bazı bölümlerinden kaynaklı, yanlış  inanışları ise Kendilerini seçilmiş üstün millet olarak görmeleridir.  Kulaktan dolma duyduğum bir söz var, bir Yahudi bir müslümanı öldürmeden cennete giremez diye bir söz, ne derece doğru bilmiyorum ama çoğu israilli bu zihniyetteymiş diye duydum. Böyle bir algı var ise o millette, öncelikle bu inanç ortadan kalkmalı ki zülüm bitsin. Bizim dinimizde üstünlük ancak takva iledir. İnneddine indellahil islaaam. Elhamdulillah Müslümanız.

Filistin ve kudüs kangreni ne gelelim. Şahsi kesin kanaatim o ki, Filistin ve kudüs meseleleri kesin çözüme kavuşsa, israil devletinin hiçbir önemi, itibarı, hatta ve hatta dünyada muhatabı bile kalmaz, büyük israil pröjesi işlemez. BOP pröjesini yürüyebilmek için israil. Trump gibilerini kullanıp dünyada ortamı geriyor, sonra Filistin tarafındaki kendi ajanlarına eylem başlattırıyor, en son teknolojik silahların karşısında sapan, taş ve yollarda lastik yakmak. Eylemler istedikleri kıvama gelince muhtemelen kendi ajanlarını yaka paça göz altına alıp her ihtimale göre onlara zarar gelmesini önlemiş oluyorlar. 

Kısacası ben Filistin'de müslümanların verdiği ciddi bir mücadele göremiyorum, her eylem israilin planlarının hada hızlı işlemesine ve israil topraklarının kesintisiz büyümesine hizmet ediyorsa Dünyada ki tüm müslümanların bu durumu iyi düşünmesi icab etmektedir.

İsrail, çekirge misali birkaç sıçrama daha yapacak dünyaya racon kesecek olsada, Tiyatrosu'nun perdesi ,Türkiye'den toprak koparmaya kalkıştığı zaman kapanacak, ikinci perdenin senaryosunu yazmaya 100 yıla daha ihtiyacı olacaktır.

Özet olarak ben, zalimliklerinden ötürü nefret etmekle beraber, azim ve gayretlerin aynısını, Dinim  islamın muvaffakiyeti adına kendimde göremediğim gibi, öyle bir gayret ve pröje ile çalışana da rastlamadım. Akevlerin çalışmaları ve gayretleri vardır fakat, Akevler çalışanlarında yahudinin dörtte biri kadar azım görememekteyim. Buda benim şevkimi kırmakta, bireysel çalışmaya yönlendirmektedir. 

 

 

Hüseyin Bağdatlı


YorumcuYorum
Hüseyin Bağdatlı
11.12.2017
22:40
Yazılarımda kelime ve imla hataları telefon ile yazmamdan kaynaklı olmakla beraber, yayınlandıktan sonra düzeltme imkânı var ise, site yöneticilerinden ricam düzeltmeler yapmalarıdır. 




Sayı: 443 | Tarih: 10.12.2017
Ergün Diler
Çin Seddi
UYGARLIKLAR
969 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Ümmet Kudüs yorgunu
Mekke işgal altında değil mi?
926 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Filistin sonsuza kadar kriz konusu olarak mı kalacak?
Filistin oyunu
889 Okunma
Tayibet Erzen
Uğur Dündar
GARİBAN FİLİSTİNLİLERE YARDIM vizesi İSRAİLDEN
MÜSLÜMANLARDA FİİLİ DUA NOKSAN.
863 Okunma
1 Yorum
Hüseyin Bağdatlı
Yusuf Kaplan
Küresel bir İntifada başlatılmalı!
Ayakları olmayan intifada!
799 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler