Hüsnü Mahalli ne Yapmalı
866 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

http://www.sozcu.com.tr/2017/yazarlar/ugur-dundar/husnu-mahalli-ne-yapmali-2104593/

Hüsnü MAHALLİ NE Mİ YAPMALI.

Paşa paşa cezasını yatmalı, bu güne kadar ülkemiz ve Ortadoğu üzerinde, büyük ortadoğunun gerçekleşmesi yolundaki cia,abd, İsrail in tüm  planları ve pröjelerini önceden tahmin ediyormuş ayakları ile, milletimizi gelişmelere alıştırma, bilinç altlarına yerleştirme,aba altında sopalar gösterme gayretlerini ben bile sezmiş iken, koskoca TÜRKİYE CUMHURİYETİ ni uyutacaklarını mı zannetiler.

Hüsnü beye devletimiz ceza vermiş ise, devlet aslına dönüyor, tüm virüslerden temizlenmeye devam ediyor demektir.

Şahsen ben 15 temmuz sonrası siyasilerin, gazetecilerin, iş adamlarının, kısacası ülkemizde başı çeken kanaat önderlerinin reflekslerini dikkatle takip etmekteyim. Kanatim o ki, Devletimiz vakti saati gelene gerekli cezayı vermekte, ara sıra kurunun yanında yaş da yansa kii, bu normal bir durum, Hüsnü beye verilen ceza kararı gibi, bana göre 10 numara kararlar da veriyor, sıra uluslar arası derin tiyatronun yerli uzantılarına da gelecek demektir. Uğur bey ler de benzer kararlara hazırlıklı olmalı veya yol yakın iken devletine hakkıyla sahip çıkıp tiyatrolara alet olmamalı. Ülkemize kurulan tuzak ne kadar büyük ise, ülkemizin o tuzakları bozacak 10 misli büyüklükte planı programı ve reflekslerinin hazır bekltildiğinden kimsenin şüphesi olmamalı.

Bu ülkede adam gibi yaşamak isteyen her kesim ve her zihniyetten insan vatana, bayrağa, ezana, hürriyete, kusursuz sahip çıkmalı, ecdadın kan ve göz yaşına halal getirtmemeli. Zerre miktarı kesin deliller ile ispatlanmış vatana ihanetin bedeli de idam olmalı.

 

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 441 | Tarih: 26.11.2017
Ergün Diler
Bilirkişi
Yeni Uygarlık
934 Okunma
Süleyman Karagülle
Uğur Dündar
Hüsnü Mahalli ne Yapmalı
PAŞA PAŞA YATMALI
866 Okunma
Hüseyin Bağdatlı
Ahmet Hakan
Bu çocukların katili de FETÖ’dür
Habersizlik mi değersizlik mi?
853 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
NATO da “Antikomünizm”den “İslamofobi”ye geçiş yaptı
Bağımsızlık mücadelesi
832 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
Suudlar ateşle oynuyor!
İslam Suud'ların tekelinden nasıl kurtulur?
742 Okunma
1 Yorum
Ali Bülent Dilek