UĞUR DÜNDARIN 3 KASIM 2017 TARİHLİ YAZISINA CEVABEN
793 Okunma, 0 Yorum
Uğur Dündar - Sözcü
Hüseyin Bağdatlı

Uğur DÜNDAR DİYORKİ;

ÖZET;

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı”yı seyredip yastığa başımı koyduğumda, uzun süre uyuyamadım. O filmlerden niçin bıkmadığımızı ve çekildikleri yılların güzelim Türkiye'sinden bugünlere nasıl savrulduğumuzu düşündüm…
Sonuçta onları, toplumun kutuplaştırıldığı, hatta düşman kamplara bölündüğü ülkemizde barış, kardeşlik, dostluk, sevgi, saygı, onur, sadakat, dayanışma ve hoşgörüye duyulan özlemi yansıtmaları nedeniyle çok sevdiğimize karar verdim.

SAYIN DÜNDAR; HABABAM SINIFI SINIFTA KALDI Yı  izlemeyen yoktur ülkemizde.

Madem ki bam telime, hatta aziz milletimizin bu günlere nasıl geldiğini çok iyi bildiğim bam telime dokundunuz, bizede cevap hakkı doğdu.

Dünya ehli penceresinden bakıldığı zaman size hak vermemek mümkün değil, 80 li yıllardan önce hangi maya ile hamurunuz yoğrulmuş ise, meseleleri de o açıdan değerlendirmeniz gayet doğal.

Bizlerin hamuru  kur an ve sunnet ile,  sizlerin hamuruda batıda yoğrulduğu için, sizin uykunuzu kaçıran özlemler, bizlerin hamuruna atılan batı nın domuz yağı karışmış mayasının kabarmayan  hamur ekmeğe dönüşmüş hali misali, imanlı ihlaslı TÜRK milletinin bu tür filimler ile bilinç altları ihlas kaleleri tarumar edilmiş, savrulmuş halini anlatıyor bana bu günler.

Pekala biliyorsunuz ki hababam sınıfı sınıfta kaldı ve benzeri filimler;  planlı programlı hazırlanmış, zeki ve çalışkan gençlerimizin eğitimlerine, ülkemizin geleceğine konulmuş bombadır. Siz ve sizin zihniyetinizdekiler de,  hazırlanan bu bombaları, haber, film, dizi, reklam, kısacası yazılı ve görsel medya aracılığı ile bilinç altlarına yerleştirmekle vazifeli kişilersiniz.

Bugün yakındığımız eğitim sistemi, eğitimde kalite sorunu, liyakatlı eğitimci sorunu 80 li yıllarda hababam sınıfı sınıfta kaldı, emineeee bugün Çarşamba çarşafa dolanır, yarın mübarek gün gibi filimleri izleyerek, öğretmene, ana babaya, arkadaşa saygıdan yoksun, ahlaksız sözler ile, birbirini aşağılayan ( inek şaban, babişko, kanka, olum, sürtük  vs vs) sıralamakla bitiremeyeceğimiz, inançlarımıza, örf ve ananelerimize sığmayan terbiyesiz ahlaksız, filimler ile, milli ve manevi ahlakımızı yerle yeksan eden,  filimlerin oynatıldığı yılları özleyen, siz ve sizin gibi yetişen eğitimcilerin, hatta milletin kahir ekseriyetinin niçin nasıl nereye savrulduğunu, kimlerin savurduğunu bilmiyormuş gibi söylemler ile aklanacağınızı mı sanıyorsunuz.

Kabahat sizde değil, sizin ağa babalarınız mayamızı bozmaya yönelik bu filimleri yayınlar iken, bizim ağa babalarımız  çoluk çocuğu ile birlikte bu filimleri kahkaha ile izleyip ileride doğacak tehlikeyi fark edecek ferasette olamayışlarındadır kabahat.

Sayın Dündar bu gidişatınız beni derinden üzüyor ve sizin için endişeleniyorum, korkum o ki, ileride yazacağınız yazıların birinde, ben coşkunu özledim başlığı atmazsınız. 

 

Hüseyin Bağdatlı






Sayı: 439 | Tarih: 12.11.2017
Yusuf Kaplan
Kaçırılmayacak, zihin açıcı kitaplar...
MERHUM ERBAKAN HOCANIN ADİL DÜZEN KİTABI
1200 Okunma
1 Yorum
Ali Bülent Dilek
Ergün Diler
Hotel prens
İngiltere, yöneticileri azınlıktan seçer, onu böylece
1090 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Siyasetin çok temel eksiği stratejidir
Herkes için bir mola zamanı gelmedi mi?
1069 Okunma
1 Yorum
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
AK Parti Atatürkçülük değil de neyi yaparsa kazanır?
İş işten geçti maalesef
940 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Uğur Dündar
UĞUR DÜNDARIN 3 KASIM 2017 TARİHLİ YAZISINA CEVABEN
UĞUR DÜNDARIN ÖZLEMLERİNE CEVAP
793 Okunma
Hüseyin Bağdatlı


© 2024 - Akevler