Hotel prens
1090 Okunma, 1 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

10/11/2017 

1-Hotel prens

İngiltere, yöneticileri azınlıktan seçer, onu böylece emrine alır. Pentagon, yöneticileri çoğunluktan seçer böylece yönetir.   Şii-Sünni, Protestan-Katolik kavgaları ile büyük savaşa giriliyor. Cepheler oluşmaya başladı.

- Öncelikle İngiltere diye bir güç yoktur. Sermaye’nin gücü vardır. Aramco demek Rothschild demektir. Çatışma Devletler ile Sermaye arasında oluyor. Silah mı, dolar mı, hangisi galip gelecek? Silah gerçektir, dolar karşılıksızdır ve bir gecelik ömrü vardır. İlim silahın galip geleceğini söyler. Kuran da Sermaye’nin ömrünün bittiğini bildiriyor. İran ve Türkiye anlaşarak İsrail Devleti’ni işgal edebilir, İsrail halkı da bunu memnuniyetle karşılayabilir. Sermaye’nin ömrü sona erer. Ondan sonra Devletler arası doğal denge oluşur. Üçüncü bin yıl uygarlığı ne silaha ne de dolara dayanacak. Üçüncü bin yıl uygarlığı Kuran’ın müspet ilimle yorumlanmasına dayanacak. Diğer üç din de buna katılacak.

 

2- Aramco hamlesi

Aramco birkaç devletin dışındaki devletlerden daha güçlüdür. Aramco kimin tarafında olursa İpek Yolu onun olur.  Eski yönetim Rothschild tarafı idi. Pentagon’un etkisiyle yeni yönetim Aramco’yu Pentagon’a bağladı. Prensler otele hapsedildi.  Trump ile Rothschild anlaştı. Operasyonu birlikte yaptılar diyorlar.  İngiltere Kraliçesinin ipi çekiliyor.

-Aramco Sermaye’nin şirketi idi.  Rockefeller bankacılık yapıyor, Rothschild’e kredi veriyordu. İşler düzgün gidiyordu. Rockefeller ekonomik kriz ile devletleri yola getirmek istedi. Rothschild iş yerlerini kapatmamak için karşı çıktı. Demokrat partilileri destekledi, hakim oldu. 15 Temmuz’da demokratların siyasetinin başarısız olduğunu görünce Rothschild Cumhuriyetçilerin safına geçti ve Trump’u başkan yaptı. Zaten oluyordu.  Şimdi Trump’la anlaşarak Rothschild ABD’ye taşınıyor. ABD’nin etkinliği sona erebilir. Sermaye böyle bitebilir. Şimdi bizim yapacağımız Trump ve Rothschild anlaşmasına karşı çıkmaktır. Yenilecekler ve haksızlar.

 

3- Ortak masa

Dünyada beklenmedik gruplaşmalar ve birlikler oluşuyor. Trump Rothschild ile görüşüyor. Suud Kralı Putin’den silah alıyor. Hazırlığın merkezinde YPG var. Türkiye’ye saldırması için silahlandırılıyor. Onu destekleyen devletler oluşturuluyor.

- Sermaye mezhepler arası çatışmanın yerini Arap-Acem çatışmasına dönüştürüyor. YPG ile bu savaş başlayabilir. İran ve Türkiye bir oldukları taktirde 2019’da İslam orduları Tel Aviv’de olabilir.

 

4- Paranın yönü

Nevada paranın merkezi olacak. Trump’un seçilmesi ile suya düşmüş gibi görünen proje yeniden canlanmaktadır. Dolarlar ABD-Nevada’da toplanmaktadır.

- Trump ile Rothschild seçimden önce anlaştılar. Sermaye’nin taktiği budur. Kime kazandıracaksa onun yanında olur, onu iktidar eder. İktidar olacak kimseyi iktidar eder sonra onu kullanmaya başlar. Kullanamadığında onu gönderebilirse gönderir. Clinton, Erdoğan böyle iktidar oldular. Trump böyle iktidar oldu. Sermaye desteklemese de iktidar olabilecekler, iktidar olunca Sermaye’nin desteği ile olduklarını sanırlar.  Nevada projesi ile Sermaye dünyaya yeniden hakim olmak istiyor.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Altın Dolar Projesi

Sermaye ABD ile anlaşarak dolarları ABD’de topluyor. Onunla altın alıp sonra Altın Dolar çıkaracak ve karşılıksız doları batıracak. Böylece dolarla dünyayı üçüncü defa dolandırmış olacak. Doların batması ile doları olan ülkeler batacaklar, Çin ve Suud gibi.  Borçlu ülkeler ise yeniden borçlanmaya başlayacaklar.

Bunun üzerine dolandırılan ülkeler Altın Bono’yu devreye koyunca Altın Dolar ile Altın Bono savaşı başlayacaktır. Adil Düzen’i kabul edenler galip geleceklerdir.

 

 

 

Süleyman Karagülle


YorumcuYorum
Reşat Nuri Erol
15.11.2017
18:50


https://www.youtube.com/watch?v=TeDQgy94yg0


İz Bırakanlar - Süleyman Karagülle hayatını anlatıyor







Sayı: 439 | Tarih: 12.11.2017
Yusuf Kaplan
Kaçırılmayacak, zihin açıcı kitaplar...
MERHUM ERBAKAN HOCANIN ADİL DÜZEN KİTABI
1200 Okunma
1 Yorum
Ali Bülent Dilek
Ergün Diler
Hotel prens
İngiltere, yöneticileri azınlıktan seçer, onu böylece
1090 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Siyasetin çok temel eksiği stratejidir
Herkes için bir mola zamanı gelmedi mi?
1068 Okunma
1 Yorum
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
AK Parti Atatürkçülük değil de neyi yaparsa kazanır?
İş işten geçti maalesef
940 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Uğur Dündar
UĞUR DÜNDARIN 3 KASIM 2017 TARİHLİ YAZISINA CEVABEN
UĞUR DÜNDARIN ÖZLEMLERİNE CEVAP
792 Okunma
Hüseyin Bağdatlı