Lazkiye planı
977 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

 

27/10/2017

1- Lazkiye planı

Pentagon İngiltere ile savaşıyor. Lazkiye’ye yerleşiyor. Nijer ile Fransızlar arasında uranyum çatışması var.

- Çatışma Sermaye ile Devletler arasındadır.  Dolarla atom çatışıyor. Atomu da üreten dolardır, ne var ki kullanan Devletler’dir.  Üreten mi galip gelecek yoksa kullanan mı, bunu bilmek için kahin olmak gerekmez.

 

2- Yeni maşa belli

Kuzey Irak’taki bağımsız devlet ile Barzani devreden çekiliyor, Öcalan lider yapılıyor.

-Sermaye’nin yeni planı İslam alemini Arap-Acem olarak bölmektir. Şii-Sünni bölünmesi tutmayınca yeni oyun oynuyor.  Türklere Acemlerin liderliğini vermek istiyor. Suudi Arabistan’a da Arapların liderliğini vermek istiyor. Türkiye’yi İran destekleyecek, Suudi Arabistan’ı da Mısır destekleyecek.

Türkiye merkezi İstanbul’a taşıma vaadiyle bunu yapmaktadır. Tekrar hilafeti diriltme sevdalıları çıkacak.  Kürtler de Öcalan’ın emrinde Acemler arasında birleşecekler. ABD Arapların yanında olacak. Çin Sünnilerin yanında olacak. AB ve Rusya ise henüz cephesini belirlemedi. Planı böyle. Sermaye artık ekonomik bakımdın da dünyaya hakim değildir. Planının başarıya ulaşması çok zor görünüyor.

 

3- İdlib’in sırrı

ABD şimdi Katar üzerinde planlar kuruyor. Körfezi 2017’de işgal edeceklerdi. Başaramadı, 2018’e erteledi. Onun hazırlığı içindedir.

- Sermaye Acem-Arap bölünmesini tamamlamak için Kürtleri Türklerle uzlaştırmak, Körfez ülkelerini de Suudi Arabistan ile birleştirmek istemektedir.  Kendisi planı yapıyor ve uygulatıyor. Faturayı Pentagon’a kesiyor. Trump da işine geleni uyguluyor. Dört etkin güç şimdilik Sermaye’ye teslim olmuş değildir. Sınırlı hareketlerle şimdilik üçüncü cihan savaşına götüremiyor. Anayasamızdaki ‘Evet’ler Türkiye’de fazla bir şey değiştirmedi. Irak’taki ‘Evet’ler de fazla bir şey değiştirmedi. Bu ‘Evet’ler halkın isteğine değil Sermaye’nin dolarına dayanıyor. Ne var ki doları alıp ‘Evet’ diyenler ertesi gün ‘güle güle’ diyorlar.  Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.

 

4- Üç kaos planı

Pentagon Türkiye için üç plan hazırladı.

a) Irak ve Suriye’deki Türk askerlerini savaşla yok etmek. Böylece Türkiye içinde iç savaşı başlatmak.

b) Ekonomik ambargo koymak ve böylece aç kalan Türk halkını harekete geçirmek.

c) Türkiye’nin güneydoğusunda, Hakkari’den başlayıp Türkiye’ye yayılan bir halk ayaklanmasını sağlamak. Henüz karar vermiş değiller.

- Yazarın başlıca yanlışı hazırlanan planın Pentagon’a ait olduğunu düşünmesidir. Oysa planı Sermaye hazırlıyor ve Pentagon’a fatura ediyor. İkinci eksiği ise dördüncü plandan bahsetmiyor. Dokunuyor ama ayrı plan yapmıyor. Dördüncü plan: d) 15 Temmuz benzeri ikinci hareketi gerçekleştirmek ve bu sayede Türk Ordusu’nu ve halkını bölüp birbiriyle savaştırmak.

Asıl planı budur. OHAL bunu yapmak için devam ediyor. Anayasadaki ‘Evet’ler bunun için ayarlandı. Asıl tehlike buradadır.

 

5- Ekonomik şantaj

Pentagon Rusya ile daima gizli anlaşma yaptı. Fransa onun için fazla problem teşkil etmez. İngiltere ile sonradan uzlaşır. Pentagon’un henüz çözmediği problem Türkiye’dir. Pentagon bunun üzerinde çalışıyor.

- Pentagon değil CIA çalışıyor, Pentagon’a fatura ediyor. 15 Temmuz’da Gülen mi çatıştı? Buna 5 yaşındaki çocuklar bile inanmaz ama herkes birbirine yalan söylüyor. Sermaye’yi kazanmak için Sermaye’nin sözcülüğünü yapıyor.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Türkiye için hazırlanan planlar

Türkiye için hazırlanmış dört plan vardır.

a) Türkiye’nin yurt dışındaki askerlerini perişan etmek ve Türkiye’nin bu başarısızlığı sonucu iç savaş çıkarmak.

Türkiye buna benzer çok darbeler yedi. Mısır’da gemimizi yolda batırdılar. Kıbrıs karasularındaki gemimizi batırdılar.  Irak’ta askerlerimizin başına çuval geçirdiler, Gazze yardım gemimizi işgal ettiler, vatandaşlarımızı öldürdüler. Biz hep sabrettik. Ediyoruz da. Benzer olaylarda da sabrederiz. Türkler yenileceklerini anlayınca geri çekilirler ama hiçbir zaman teslim olmazlar. İlhanlılar Selçukluları yendi ama şimdi Selçukluların torunları var, onların tarihteki adları var. Timur Osmanlıları yendi ama şimdi biz varız. Bununla beraber kayıp vermememiz için yurt dışında bir askeri ataşemizi bile bırakmamalıyız. Türkiye, kendisine göç edecek herkese kapısını açmalı ama yurt dışındaki mazlumları koruma adı altında devletleri yönetme arzusundan vaz geçmelidir.

b) Türkiye’ye ekonomik ambargoyu uygulayamazlar. Türkiye halk ekonomisine geçmiş durumdadır. Kendi kendini yaşatacak durumdadır. Kaldı ki ambargo kararlarına komşular uymaz, uysa bile kaçakçılığı önleyemezler.  Türkiye ekonomik bakımdan güçlü olduğunu 15 Temmuz’da gösterdi. Bununla beraber Cumhurbaşkanı bir kararname ile Merkez Bankası’na el koymalı, bunu Adil Düzen yönetimine (Akevler’e) vermeli. Sermaye’yi böylece bir veya iki yıl içinde iflas ettirebilir.

c) Hakkari’den başlayacak bir ayaklanma daha orada iken biter. Türk Ordusu hala güçlüdür. Türk halkı henüz ayaklanacak duruma gelmemiştir. Türk Ordusu bölünme tehlikesi içinde değildir. Balyoz, Ergenekon ve 15 Temmuz gösterdi ki Türk Ordusu birliğini sabırla korumaktadır.

d) Türkiye için en büyük tehlike ikinci 15 Temmuz darbe olayıdır.  15 Temmuz’da Sermaye çok büyük bir oyun oynadı.  Gülenci subayları ayarladı. Görevleri sadece halkı bombalamaktan ibaretti. Başarılı olmalarını istemiyordu çünkü onları da iktidar etmek istemiyordu. Halkı sokağa dökecekti. Böylece helikopterlerle Gülenci askerlerle halkı kırdıracaktı. Sonra kendisi gelip oturacaktı. Başaramadı çünkü Gülenci generaller halkın üzerine bomba yağdırmadı.  Burada en büyük röle Gülenci generallerle milli ordunun generalleri arasındaki gizli anlaşma sebep oldu. Anayasa ‘Evet’leri ile bu orduya resmen saldırıldı ama fiilen ordumuz yine ayaktadır. Muhterem Cumhurbaşkanı’na eski, yaşça büyük bir yol arkadaşı olarak önerim vardır: kimseye güvenme, eşine ve oğluna bile güvenme. Onlar ihanet etmeseler bile Sermaye yanıltma yolunu biliyor. Sen askerlere güven. Onların görüşlerini almadan, hatta olurunu almadan hiçbir yetkiyi kullanma. Askerlere de bir ricada bulun. www.Akevler.org sitesini takip etsinler. İkinci 15 Temmuz’u da böyle atlatacağız.

 .

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 437 | Tarih: 29.10.2017
Mehmet Barlas
Düşmanlarımızın sözlerini değil dostlarımızın sessizliğ
Tek çare Kuran
1027 Okunma
2 Yorum
Tayibet Erzen
Ergün Diler
Lazkiye planı
Türkiye için hazırlanan planlar
977 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
İşte bunlardan dolayı seviyorum Cumhuriyet’i
Geçmişte yaşamak
887 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Medine’den Medeniyet’e, İstiklâl’den İstikbal’e...
Akevler Medinesini Yalova Teşvikiye’de kuruyor!
865 Okunma
Ali Bülent Dilek