Son Baskı
862 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

20/10/2017

1-Son Baskı

Pentagon dünyanın tek süper gücü olmak istedi. Diğer devletlerin yani İngiltere, Fransa, Rusya ve benzeri devletlerin de ikinci derecede süper güç olması önerisinde bulundu.  Bunu sadece Almanya kabul etti. Diğerleri reddettiler. Türkiye de karşı çıktı. Pentagon Trump’u bu amaçla başa getirdi.

-  Sermaye dünyayı savaştırır ve dengeyi böyle kurarak yönetir. Pentagon ve Trump’un görevi ABD’yi tek devlet yapmak ve diğerlerinin ise buna karşı çıkmamalarını sağlamaktır. Dünya halkları ikiye ayrılacak. Onlar arasında kavga olacak.  Sermaye ikisini yönetecek. Türkiye’de 15 Temmuz olayı ile Müslümanları ikiye böldü. Şimdi iki taraf da Sermaye’nin dediğini yapıyor. Biri OHAL ile Müslümanları zindana tıkıyor, diğeri ikinci darbe hazırlığı içinde.   Çözüm halkın ilahi kitaplara sarılmasıdır. Kuran’ın adil düzenini kabul etmeleridir. Bunların hepsi Adil Düzen hazırlığıdır.

 

2-ABD’nin işi zor

Türkiye beş önemli bölgede asker bulunduruyor. Bundan dünya rahatsız.

- Sermaye üçüncü dünya  savaşını Müslümanlar arasında  başlatmak istiyor. Önce bunlar arasındaki savaşla İslam alemini yok edecek. Sonra da dünyayı yeni dengelerle yönetecek.  Bunu mezhep çatışması ile başaramadığını görünce şimdi Arap-Acem çatışması ile sağlayacaktır. Birinci Cihan Savaşında Arapları silahlandırdı ve onların isyanları ile imparatorluğumuz yıkıldı. Şimdi de silahlandırıyor. İslam aleminin onlara karşı birleşmesi için resmen kendi eliyle ordular kuruyor.  Arap, Kürt, Müslüman adına  ordusunu oluşturuyor. Paralı askerlerin içinde Arap ve Kürt askerler de vardır.

 

3- Korkunç plan

Hazırlanmış bir ekip var. Bunlar çok iyi Türkçe biliyor. 27 kişilik bir ekip. Irak’ta bunlar Irak Türkleri adına Şiileri katledecekler. Basın yayın Türklerin bu işe giriştiğini ilan edecek. Katledilenler  Şii Arap olacak. Böylece Türkiye de devreye girme durumunda olacak. Pentagon hazırladı.

- Yazarın söylediklerini biz hep yazıyoruz ve söylüyoruz. 15 Temmuz da budur ve hedefine ulaşmaktadır. Gaye İslam alemini bölmek.    Hazırlanan bu tezgâh tutmayacak. Çünkü İran da Türkiye de bunu biliyor. Olay ters cereyan edecek. Sünni Arap olmayanlar Sünni Arapları, Şii Arap olmayanlar Şii Arapları öldürecekler. Böylece Arap-Acem kavgası başlatılacaktır.

 

4- Barzani bitti

ABD Barzani’yi yarı yolda bıraktı. 11 Eylül 7 ülkenin işgali için yapıldı. İran, Suriye, Libya, Lübnan, Somalı, Sudan, İpekyolu ile ilgisi var.

- 11 Eylül’ü  Pentagon yapmadı, Sermaye’nin  gayesi Yahudileri Amerika’dan çıkarıp eski kıtaya taşımak idi. İpekyolu ile alakası yoktu. Kuleler bir yıl önce satıldı. Yahudilerin olmayan sermaye boşa gitti.  Hala da yapılmadı. O gün hiç bir Yahudi işe gitmedi ve ölmedi. Kuleleri Araplar yıkmadı. 

 

5-ABD’nin yolu

ABD hava üstünlüğü ile denizlere hakim, Çin’i de kontrol edebiliyor. İpekyolu ABD’den bu gücü alıyor. Çırpınması ondan.

- Faizli işçilik düzeni ömrünü doldurdu. Faizsiz ortaklık dönemine geçilecek. Faizin yerini kredileşme ve selem alacak.  Yangın çıkarma gücü herkeste var ama Sermaye veya bürokrasi yangında yok olan kentleri kuramayacak. Bunu Nuh’un gemisine, yüz lojmanlı apartmanlara taşınanlar kuracaklardır.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

Yorum:

Kavimler ve uygarlık

Allah kavimlere farklı farklı görevler vermiş, halkını onu yapacak şekilde yaratmıştır. Uygarlaşma görevi İsrail oğullarına verilmiştir. Her zaman etkin rol oynayacaklardır. Nüfuslarını az yapmış ve böylece dünyaya hükmetme gücünü onlara vermemiştir. Belli dönemlerde  bulundukları kavmi uygarlaştırırlar sonra sömürmeye başlar ondan sonra da tehcir ederler. Bugünkü teknoloji onların sermayesi ile oluşmuştur. Sömürmeye başladılar. Adil Düzen’de sömüremeyecekler. Varlıkları devam edecektir.

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 436 | Tarih: 22.10.2017
Ergün Diler
Son Baskı
Kavimler ve uygarlık
862 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Hayret ediyorum
Bu istifalar oy kazandırmaz, kaybettirir
808 Okunma
5 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Zorla istifa ettirmek cumhuriyet tarihinde hep vardı
Cumhuriyet tarihinde darbeler de hep vardı
785 Okunma
5 Yorum
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
Erdemli, kişilikli, estetik şiir şehirlere doğru...
Yerel yönetimlerde devrim şart!
711 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler