Katliamı yapan Müslüman değilse ona terörist diyemiyorl
753 Okunma, 1 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

05.10.2017

Katliamı yapan Müslüman değilse ona terörist diyemiyorlar

Las Vegas'taki otelin 32'nci katından otomatik silahlarla açık hava konserine katılanlara ateş açıp 58 kişiyi öldüren ve 500 kişiyi yaralayan 64 yaşındaki Stephen Paddock Müslüman olsaydı, tüm Amerikan medyası onu "Terörist" olarak niteleyecekti. Bu tanımlama yapılırken de kimse onun gerçekten bir terör örgütüne bağlı olup olmadığını da araştırmayacaktı. Bu katil Müslüman olmadığı için de ABD medyası onu "Yalnız kurt", "Emekli muhasebeci", "Kumarbaz" ya da "Dede" şeklinde tanımlıyorlarmış. Hiçbir medya organı ona "Terörist" demiyormuş.

Tamamı için http://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2017/10/05/katliam-yapan-musluman-degilse-ona-terorist-diyemiyorlar

 

Yorum:

İllüzyon

Sayın Barlas yazının devamında başka tutarsızlıklara da yer vermiş ve demiş ki “Bütün bu gariplikleri anlayan varsa ortaya çıkıp konuşmalıdır.

Valla bana soracak olursanız tüm bu yaşananlara ‘gariplik’ demek başlı başına bir garipliktir. Her şey gayet net ve açıktır ancak yazarlarımız bunu açıkça dile getiremiyorlar o başka.

Her şey asıl ellerin istediği gibi yaşansın diye dekor onların talepleriyle düzenlenir, oyuncular çoktan seçilmiştir, ellerine senaryolar verilir, herkes rolünü ezberler, oyun sahnelenir ve biz de akşam haberlerinde bilmem hangi Avrupa ülkesindeki silahlı saldırıyı, Ortadoğu’daki savaşı, doların yükselişini izleriz.

Medya daha önceden planlandığı gibi halkı oyalar, bizler günlerce yaşananlar üzerinde konuşurken arka planda yeni bir oyun için hazırlıklar hızla devam eder. İllüzyonda sanatçının hileyi gizlemek için dikkat dağıtması gibi bir şey yapılır ve insanlar kandırılır. İşin acı tarafı bu yapılanlar sihirbazlık gösterisi gibi eğlendirici değildir, gerçek hayattır ve yeterince acıdır.

 

 

Tayibet Erzen


YorumcuYorum
Hikmet Güveloğlu
09.10.2017
13:28

Batılıların bize zorla "müslüman terörist" dayatmasına, hayır biz değiliz haşa! müslüman terörist olmaz diye garip garip savunma hallerine girerek geçiyor ömrümüz. Yahudi veya hıristiyan terörist olmaz mı?...

Sen batılı olarak işgal gasp tecavüz katliam yapar isen çaresizce köşeye sıkıştırılmış kedi ne yaparsa insanlar da onu yapar. Yani biri çıkıpta "evet müslümanın teröristi değil ama cihadçısı, savaşçısı olur" demiyor. Yani "ey Batılı beyaz adam! terörün kaynağı da, kendisi de yalnızca sensin, senin dünyaya yaşattığın zulüm, katliam, gasp vs." demiyor.

"SENİ DE VURDULAR EY TERÖR"  başlıklı yazım gereken yorumu da içermektedir, selamlar Tayibet hanım





Sayı: 434 | Tarih: 8.10.2017
Ergün Diler
Kontrollü kaos
Zafer silahındır
904 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Ya borçlanacağız, ya vergileri arttıracağız
Karşılıksız hayali parayı artırmak
805 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Eğitim, kültür ve medyada devrim yapmadan aslâ!
İnsanlığın ruhu ‘ADİL DÜZEN’dir.
781 Okunma
1 Yorum
Ali Bülent Dilek
Mehmet Barlas
Katliamı yapan Müslüman değilse ona terörist diyemiyorl
İllüzyon
753 Okunma
1 Yorum
Tayibet Erzen


© 2024 - Akevler