Kontrollü kaos
905 Okunma, 1 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

 

1-Kontrollü kaos

Amerikan halkı Demoktalarla işin yüremeyeceğini anladı, Cumhuriyetçilerin tarafına geçti. Pentagon Kürt devletini kuruyor. Devletler ikiye ayrılmış. İngiltere-Çin ve ABD-Araplar-Kürtler.

- Yazarın söylediklerinin hepsi doğru. Savaş Rockefeller ile Rothschild arasındadır. Rockefeller ekonomik krizlerle ve savaşla sorunların çözüleceğine, Rothschild ise terörle ve ekonomik yollarla çözüleceğine inanıyor. Bunlar zaman zmanan anlaşıyorlar. Şimdi ortak projeleri var. Kürt devleti kurmakla Kürtleri ve Arapları Cumhuriyetçilerin (Rockefeller'in) yanına koymak, Türkiye ve İran'ı Demokratların yanına koymak. Savaşı Rothschild'e kazandırmak. Türkiye ve İran'ın tarafsız kalması üçüncü cihan savaşını önler.

 

2-Gladyo savaşı

Amerikadaki dostum “15 Temmuz'da İstanbul Konsolosluğu ile Ankara Büyükelçiliğinden bir çok etkili kişiyle gizli görüşmeler yapıldı. Onlar üzerinde durmalısınız.” dedi.

- Sır verenler bunu yapıyorlar. Haberleri taşıyıp halkı birbirine düşürüyorlar. Geçmiş geçmiştir. Yargı araştırıp suçluları bulur, cezalandırır. Yönetimin işi geçmişi araştırıp suçluları bulmak değil gelecekte olmaması için tedbirler almaktır. Kuvvetler ayrılığı budur. Kuran'a kulak verildiğinde her şey kendiliğinden çözülür.

 

3-Kritik ittifak

Türkiye'de elli iş adamı var. Erdoğan'ı göndermek istiyorlar. Biri Gülen'e haber gönderdi.”Benden size 1 milyar dolar, Erdoğan'ı gönderin.” dedi. Türk iş adamları doğuda yatırım yapmıyorlar çünkü bu iller Kürtlere verilecek.

- Batı Ortadoğu yatırım kredilerini Türkiye'ye veriyor. Doğu yatırımlarına vermiyor. Yatırımı Türkiye yapıyor. Doğu ayrıldığında yapılar Kürtlere kalacak, borcu biz ödeyeceğz. Biz bunu belki 20 yıldan önce yazdık. Yazar bunu doğruluyor. Yazarın eksik söylediği bir şey vardır. Türkiye'deki 50 iş adamı Rothschild'in taşeronudur. Bir milyar doları veren iş adamı değil Rothschild'dir. AK Parti intihar ediyor ama Ordu sayesinde yaşıyor. Asıl tehlike Ordu'da karışıklığın olmasıdır. İki büyük saldırıyı (Balyoz ve 15 Temmuz) atlattı.Üçüncüsü geliyor. Bakalım Ordumuz bunda da galip gelecek mi? Duam ve ümidim galip gelmesidir.

 

4- İngiliz mesajı

ABD'deki son saldırı ömründe hiç suç işlememiş 62 yaşındaki bir adama fatura edildi. Saldırıyı Pentagon'un İngiliz yanlısı bir ekibi gerçekleştirdi.

- Evet, basın hiçbir olayın failini deşifre etmez çünkü hepsi Sermaye'nin ajanı olarak çalışır. Onlar yapar, başkalarına fatura ederler. Onlar keyfini sürerler. Yazar bunu defalarca kez vurguluyor. Aynı sözü Gülen için söyleyemiyor. 15 Temmuz'u ne Gülen ne de CIA yaptı. Rothschild yaptı.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle'ye aittir.

 

Yorum:

Zafer silahındır

Evet bugün savaş vardır. Sermaye ile bürokratlar arasında savaş vardır. Savaşı sonunda silah kazanır. Çünkü dolar silahın korumasında bir değere sahiptir. Silah olmazsa banka bir gecede yağmalanıır ve doların değeri sıfır olur. Bu gerçek bilinmelidir.

İkincisi, silah dediğinizde ilk bakışta etkin güçlerden biri kazanır gibi görünür. ABD, Çin, Rusya veya AB. Bu da yanlıştır. Savaşı yeni uygarlığı kuracak devlet kazanır. Firavunlardan sonra Yahudilik, Roma'dan sonra Hristiyanlık, Bizans'tan sonra İslamiyet zafer tarafı olmuştur. Buna hazırlanmış olan ülke Türkiye'dir. Türkiye Cumhuriyet'i Adil Düzen'i benimserse üçüncü bin yılın galibi o olacaktır. Benimsemezse Cumhuriyet yıkılacak, ikinci cumhuriyet kurulacak ama galip gene o olacaktır. Bunlar Kuran'ın bildirdikleridir ama tarihe İbn-i Haldun'un veya Marks'ın gözü ile bakarlarsa bunu her ilimadamı görebilir.

Yazara göre Türkiye cephelerden birini (ABD veya İngiltere) seçmeli ve galip tarafta yer almalı. Biz de diyoruz ki Türkiye tarafsız kalmalı. Onlar birbirini yenince Türkiye Adil Düzen'le üçüncü bin yıl uygarlığını çok kolay kurabilir. Bunun için Türkiye önce Adil Düzen'i kendi içinde kurmalıdır.

 

 

Süleyman Karagülle


YorumcuYorum
Ahmet Yücel
08.10.2017
22:39

Sevgili Karagülle hocam,

''Türkiye ve İran'ı Demokratların yanına koymak. Savaşı Rothschild'e kazandırmak. Türkiye ve İran'ın tarafsız kalması üçüncü cihan savaşını önler. '' diyorsunuz.

Şer odakları, tüm düşmanlar Türkiye aleyhinde çalışırken, komşumuz olarak İsrail-ABD-Sermaye emrinde maşa olarak ve Türkiye'ye karşı kullanılmak üzere devletçikler kurulurken, tüm terör örgütleri bize karşı kullanılırken, bizim tarafsız kalmamız, dünya savaşına katılmamamız imkansızdır.

Allah CC Kuran'da bizi cihada davet ediyor, Allah'ın Habibi bir çok hadislerinde cihattan bahsediyor. Cihatta azizlik, cihadı terk etmek de ise zelillik var. Allah CC düşmanlarımızı üzerimize sevk edecek veyahutta vatanımıza karşı tehditlere karşı yapacağımız operasyonlar ile bir dünya savaşının içine çekileceğiz. Aslında dünya savaşı isteyen sermaye, bu savaşın sermayenin mağlubiyeti olacağını bilmiyor, sonrası İslam Asrı/Adil Düzendir. Bu da zaten cihat yapılmadan gelmeyecektir.

Kuran'da Allah, ''HABİBİME UYUNUZ.'' ''HABİBİM HEVÂSINDAN SÖYLEMEZ.'' şeklinde emirler vardır. Allah'ın Habibi ise Melhameyi Kübrayı, Kudüs'ün Fethini 1400 sene öncesinden haber vermiştir. Kuran'ı en iyi anlayan, açıklayan, yaşayan kendisine Kuran indirilmiş olan Peygamber efendimizdir. Bu zamanımızı daha iyi anlamak, yorumlamak için;Ahir zaman fitneleri, kıyamet alametleri, Irak, Şam, Yemen, Mehdi, İsa asın Şam'daki camiye inişi vb hadisleri okuyup tefekkür etmek de gerekmektedir.

Kuran ile meşgul olan Kuran ile gider. Meşguliyet alanınız, günümüz sorunlarına çözüm üretme niyet ve çalışmalarınız çok güzel, Allah sizlerden razı olsun. Allah emekleri zayi etmez. Bir önceki paragrafta ifade ettiğim konu daha çok okuyucu kardeşlerimize bir tavsiyedir, günümüzü anlamak, yorumlayabilmek için Allah'ın habibinin ilgili sözlerini bulup okumayı, tefekkür etmeyi ihmal etmemeliyiz.

Ramuz El Ehadis'te (Sayfa: 143) IŞID/DAEŞ'i, Kutubu Sitte'de (Riya bölümü 2005 no'lu hadiste )Fetö'yü, (Kıyamet ve kıyametle ilgili meseleler bölümü 5018 no'lu hadiste) Melhemeyi Kübra'yı, Kudüs'ün fethini vb bir çok meseleyi bulabiliyoruz.

İnşallah İslam alemi Türkiye liderliğinde birleşecek ve zafer İslamın, gelecek asır ise İslam asrı olacaktır.

Allah'a emanet olunuz.

Selam, sevgi ve hürmetlerimle.





Sayı: 434 | Tarih: 8.10.2017
Ergün Diler
Kontrollü kaos
Zafer silahındır
905 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Ya borçlanacağız, ya vergileri arttıracağız
Karşılıksız hayali parayı artırmak
805 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Eğitim, kültür ve medyada devrim yapmadan aslâ!
İnsanlığın ruhu ‘ADİL DÜZEN’dir.
781 Okunma
1 Yorum
Ali Bülent Dilek
Mehmet Barlas
Katliamı yapan Müslüman değilse ona terörist diyemiyorl
İllüzyon
753 Okunma
1 Yorum
Tayibet Erzen


© 2024 - Akevler