ABD dağılacak
1001 Okunma, 1 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

07/04/2017

 1-ABD dağılacak

Rothschild büyük devletleri tasfiye ediyor. Sovyetleri dağıttı, Avrupa’yı dağıtıyor, ABD’yi de dağıtmaya başladı. Trump bunu almaya geldi. Beş eyalet Trump’un olacak diğer eyaletler Rothschild’lerin.

- Sermaye yarım bin yıldır yeryüzünü bir taraftan uygarlaştırmakta diğer taraftan Büyük İsrail İmparatorluğu’nu kurma peşindedir. Marks’ın komünizmi aslında Yahudi İmparatorluğudur. Tek imparatorluktur. Adil Düzen’e göre İnsanlık Anayasasında yeryüzü Güney Amerika, Kuzey Amerika, Afrika, Avrupa, Çin, Hint Adaları ve belki de Ortadoğu ve Rusya devletler grubuna ayrılacak. Bunlar insanlık tarafından merkezden yönetilecek. Ayrıca yüze yakın devlet olacak. Bunlar da bağımsız olacak,  yerinden yönetilecek. Ülkeler illere, iller bucaklara ayrılacak. Etkin güçler yıkılmayacak. Etkin güçler Sermaye’ye karşı birleşip insanlığı oluşturacaklar. Hakemlerden oluşan yargı sistemi dünyaya hakim olacaktır.

Sermaye bu birlikleri dağıtacak ama kendisi istediği düzeni kuramayacak, Adil Düzen kurulacak.

 

2- Ni-ÇİN

Dünyanın her yerinde terör olayları var. Çin’de yok. Acaba neden? Trump bir taraftan Rothschild’e karşı bir ekiple, diğer taraftan Rothschild ekibi ile oynuyor.

- Kuran Sermaye’nin bir gün dünyada en güçlü duruma geleceğini bildiriyor. Arkasından da günü geldiğinde İslam (barış) ordularının galip geleceğini anlatıyor. Adil Düzen’e doğru süratle ilerlemekteyiz. Kuran düzenine doğru ilerlemekteyiz.

 

3-Kürt kartı

Kürtleri tüm Ortadoğu oyuncuları yanlarına almak isterler ama geldiklerinde siliyorlar. Durmadan sığınacağı devletleri yanına almaya çalışıyor.

- İnsanlık ekonomide toplayıcılık, avcılık, çobanlık, tarım ile pazar mübadeleleri, aracı mübadelesi ve işçilik dönemlerini geçirmiştir. Şimdi ortaklık dönemine girilmektedir. Merkezi krallık dönemi gelmiş arkasından imparatorluk dönemine geçmiştir. Bunlar hepsi hanedana dayanıyordu. Şimdi demokrasi dönemi gelmiştir. Halk kendi kendisini yönetmektedir. Merkez hakim, değil hadim olmaktadır. İlimde görenek, tedris, araştırma dönemlerini geçirmiş şimdi teminatlı ehliyet dönemine girmiştir. İlme dayalı dinler oluşacaktır. Artık Sermaye tahttan inecektir.

 

4-Tehlikeli oyun

Herkes oyun oynuyor. Adil Öksüz nerede? İstanbul’da kim onu koruyor?

-İnsanlık uygarlaşmaya Nuh zamanında, Mezopotamya’da başladı. Uygarlık nedir? İlkel düzende herkes kendi üretip, kendi tüketip yaşıyordu. Nuh ile başlayan uygarlıkta insanlar ürettiklerini satmaya ve başkalarının ürettiklerini alarak yaşamaya başladılar. Uygarlığın rakamlarla tarifi satılanın üretilene bölüştürülmesidir. Yirminci yüz yılın sonunda uygarlık bir oldu. Artık insanlar teknikte, ilimde ilerleyecekler ama artık uygarlaşma sona ermiş durumda. On beş yaşına gelip baliğ olan insan hayatında bir defa gerçekleşir. İnsanlıkta da bu durum vardır.

 

5- Bu pastör başka

İzmir Protestan kilisesi etkin rahibi FETÖ ile ilişkisi var diye, tutuklandı. ABD Dış İşleri Bakanı Türkiye’ye bunun için geldi. Adil Öksüz ile ilgili olay devreye girdi. Çözemedi, sorun devam ediyor. Rothschild ailesinin Türk kökenli olduğu söyleniyor. Ukrayna’dan toprak aldı. Yunanistan’ı ele geçiriyor. İsrail zaten onun. Dünyayı böyle yönetecek. Bu yıl bu iş iyi olacak.

- Sermaye’nin birinci ayağı faizli karşılıksız paradır. İkinci ayağı din düşmanlığı ve ahlaksızlıktır. Üçüncü ayağı mafya ve terördür. Dördüncü ayağı bürokrasidir. Gelişen dünyada Sermaye bunlarla sorunu artık çözemiyor. Sermaye’nin dünyayı yönetme projesi ailenin ancak Adil Düzen’i kabul etmesi ile mümkündür.  Kuran’da çok açık olarak  “Dönerseniz döneriz.” diyor Allah. Ukrayna, Yunanistan, İsrail ve Türkiye. Demek ki Türkiye’yi devlet dışına çıkarmak istiyor.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

Yorum:

Türkiye onlara benzemez

Ukrayna, Yunanistan ve İsrail nüfusları itibari ile bir devlet olacak durumda değildirler. Ukrayna Rusya’nın bir parçası iken ayrılmıştır. Nüfusu kırk beş milyondur ama bağımsız bir devlet değildir. Türkiye’ye gelinirse, önce Türkiye Sünni İslam’ın doğal merkezidir. İran’la ittifak haline geldiğinde Türkiye 200 milyona yakın bir nüfusu temsil eder. Türkiye 80 milyon nüfusa sahiptir ve en verimli 800 bin kilometre kara toprağına sahiptir. Dünyanın en büyük ordusu yoktur ama en güçlü ordusu vardır. Sermaye bu kararı almış olabilir. O zaman biz onun emrine değil, o bizim emrimize girecektir. Dünyada iki merkez vardır, demiştim. Biri karşılıksız dolarla dünyaya hükmeden Rothschild ailesi diğeri Adil Düzenci Akevler.

Şartımız çok açık. Ekonomide faizli sömürü ekonomisinden vaz geçecek, altın paraya dönecek ve sadece ticaret yapacak.  Üretime ve tüketime karışmayacak, sadece uluslararası ticarete hizmet edecek.  Elde edeceği serveti, insanlığın uygarlaşması için harcayacak. Önce tarımın ilmileşmesini sağlayacak. Belki bin sene sonra denizlere inip oranın tarımını yapacak sonra gemilerde siteler kuracak, daha sonra hidrojen enerjisi ile uzaya açılacak.

Sermaye bu akılla giderse üçüncü bin yıl uygarlığında etkisiz olacak. Yazar Mahir Kaynak gibi dünya siyasetini takip ediyorum. Genellikle teşhislerimde isabet vardır. Çok açık şekilde diyorum ki ‘Evet’ çıkarsa Türkiye’de Rothschild hakim olacaktır, sonra ‘Hayır’ çıkarsa kötü senaryolar oluşmaktadır. Yani Sermaye dünyaya hükmediyor taşeronluk yaptırmak istiyor. Sermaye bize dayanarak bugünkü zenginliğe ulaştı. İsterse bizimle anlaşsın insanlığa hizmet etsin. İsterse de fitne fesada devam etsin. Üçüncü bin yılda ilerlesin.

16 Nisan Sermaye’nin dönüm noktası olacak. ‘Hayır’ çıkarsa artık fitnesine devam edemeyecektir. Yalnız AK Parti değil Sermaye de kazanacak. ‘Evet’ çıkarsa AK Parti’nin yanında Sermaye de tarihe karışacaktır. Acı çekeceğiz ama bu mikroptan da kurtulacağız.

 

Süleyman Karagülle


YorumcuYorum
Reşat Nuri Erol
11.04.2017
07:37


EVET...

TÜRKİYE ONLARA BENZEMEZ

İŞTE SİZE BENZEMEMESİNİN BİR "NEDEN"İ DAHA


1967...1968...1969...AKEVLER 51 YILDIR ÇALIŞIYOR...2015...2016...2017

BİZLER ÇALIŞIYOR VE YENİ İSLÂM MEDENİYETİ’Nİ KURUYORUZ...

SİZLERİ DE ÇALIŞMALARIMIZA DÂVET EDİYORUZ; BUYURUN, BİRLİKTE ÇALIŞALIM...

ADİL DÜZEN 909

“ADİL DÜZEN” III. BİNYIL MEDENİYETİ PROJESİDİR

VE BİZE DÜŞEN SADECE MÜBÎN/AÇIK TEBLİĞDİR.” (KUR’AN; Yâsin Sûresi, 36/17)

Haftalık Seminer Dergisi; 909. Hafta - 08 Nisan 2017 - Fiyatı: www.akevler.orga tıklamak!

BU DERGİYİ HER HAFTA OKUTABİLİR.. ÇOĞALTABİLİR.. DAĞITABİLİRSİNİZ...

“ADİL DÜZEN” UYGULAMALARI YAPMAK İÇİN BİZLERE DANIŞABİLİRSİNİZ...

 

*KUR’AN VE İLİM SEMİNERLERİ; 909. SEMİNER

“HİÇ BİLENLER İLE BİLMEYENLER BİR OLUR MU?”      (KUR’AN; Zümer Sûresi, 39/9)

İ L İ M  TALEP ETMEK HER MÜSLÜMANIN ÜZERİNE FARZDIR.”      (Hadis)

Adres: AKEVLER İSTANBUL KOOPERATİFLERİ MERKEZİ,  Zafer Mah. Coşarsu Sk. No: 29 YENİBOSNA / İSTANBUL    Tel: (0212) 452 76 51

Tefsir Seminer Notları Yenibosna’da Cumartesi akşamları okunup tartışılmaktadır.

GAYEMİZ: Bu “SEMİNER NOTLARI”nın İstanbul, Türkiye ve bütün dünyada “OKUNMASI,ANLAŞILMASI VE UYGULANMASI”DIR. - ADİL DÜZEN ÇALIŞANLARI

 

***

 

*“ADİL DÜZEN” DERSLERİ/YORUMLARI

TERÖRE TEDBİR/LER

RUSYA’DAKİ PATLAMA VE CEZASI

Süleyman KARAGÜLLE

 

***

 

*SEBÎLU’R-REŞÂD” / MAKALELER

DÜŞÜNÜN; bundan daha iyi bir sistem olamaz

Hayatı, düzeni, sistemi bütün olarak düşünmek

Şeytana karşı nasıl korunabiliriz? (Dört Zırh)   

Reşat Nuri EROL

 

***

 

İSRA SÛRESİ - 15. Hafta

أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

سُبْحَانَ الَّذِي أَسْرَى بِعَبْدِهِ لَيْلًا مِنَ الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ إِلَى الْمَسْجِدِ الْأَقْصَى الَّذِي بَارَكْنَا حَوْلَهُ لِنُرِيَهُ مِنْ آيَاتِنَا إِنَّهُ هُوَ السَّمِيعُ الْبَصِيرُ (1











© 2024 - Akevler