Kaybettiniz
1335 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

06/01/2017

1-  Kaybettiniz

-Yazar, isimler sayıyor ve hayali senaryolar üretiyor. Hatalı adresler var.

Gerçek olan şudur. Yirminci yüz yılda Sermaye dünyaya hakimdir. Birinci ve İkinci Cihan savaşlarını çıkarmıştır. Türkiye’de Adil Düzen, dünyada Gorbaçov ve Obama’nın seçilmesi Sermaye’nin planlamadığı bir sonuçtur. Sermaye olayın nasıl cereyan edeceğini belirler, bunda başarılıdır. Hemen ona katılır suyu kendine göre aktarır. Sermaye’nin bütün yaptıkları Üçüncü Bin yıl, ikinci Kuran uygarlığına hazırlık çalışmasıdır. Sermaye ne yapmışsa ikinci Kuran uygarlığına alan açmaya hizmet etmiştir. Bugün de durum budur. Türkiye önemli bir yerdedir. Sonunda dünyaya Adil Düzen’i yayacaktır. Bunlar doğrudur. Onlar kaybediyor, ne var ki AK Parti de kazanmıyor. Israrla kendini ateşe atıyor. Bizim işimiz Sermaye’nin tetikçilerini yok etme değildir. Sermaye’nin kendisini etkisiz hale getirmektir. Görevimiz budur. Bu da Adil Düzen ile olacaktır.

 

2-Panzehir

Reina kraliçe demektir. Ergenekon olayları da burada başlamıştı. Çatışma İngiltere ile Amerika arasında olmaktadır. Yarım asırdır Türkiye bu çatışmanın merkezindedir.

- Birinci Cihan savaşında imparatorlukları yıktılar. Türkiye’yi tetikçi ateist ülke haline getirdiler. İngilizler Türkiye’yi yok etmek istedi ancak Amerikan sermayesi Türkiye’yi tetikçi olarak yaşatacaktı. 1950’lere geldiği zaman Türklerin artık dinsizleştiğine karar verdiler ve DP’yi getirerek merkezlerini Türkiye’ye taşımayı düşündüler. Menderes onların dediklerini yapmaya mani oldu. Darbe yaptılar. Askerlere dinsizliği tamamlatacaktı. Askerler demokrasiyi getirdiler. Bunun üzerine Sermaye siyasetini değiştirdi. Dinsizlik yerine ılımlı din politikasını gütmeye başladı. Adil Düzen Sermaye’nin ılımlı din anlayışını da bozdu.71 ve 80 darbeleri de sonuç vermedi. Amerika’da, Rusya’da, AB’de, beklenmedik değişiklikler oldu. Çatışma Amerikan sermayesi ile İngiltere sermayesi arasında iken birden devletler ile sermayeler arasında başladı. Şimdi İngiltere sermayesi galip görünüyor ama merkezi ABD’den eski dünyaya getiremedi. Şimdi eski dünya ile yeni dünyayı savaştıracak. Çin’i yedekte tutmaya çalışacak.  Bu savaşın Sermaye’nin istediği şekilde bitmesi için İran’la Türkiye’nin savaşması gerekiyor. Olaylar bunu sağlamayı amaçlıyor. Şimdilik başaramadılar.

 

3- Kaçırdılar

Reina İngilizlerin Türkiye’deki güvenli merkezi idi. İngilizler ve Araplar oraya gelirdi.  Güvenli olmaktan çıktı. Bunu CIA yaptı. Sonra da kaçırıldı. İngilizler gözdağı verdi.

- Dün arkadaşlardan Reina’nın Sermaye’nin merkezi olduğunu öğrendim. 700 dolarla ancak içeri giriliyordu.  “Bunu CIA yapmıştır.” dedim.  15 Temmuz’u CIA yapmadı. Sermaye yaptı. CIA’ya yıktı. FETÖ’ya yıktı. FETÖ zavallı kurbanlık koyun. Beklemenin dışında yapacağı bir şey yok.

CIA ise cevap verdi. Sermaye’ye dedi ki “Bak, ayağını denk al. Dolarım var ben terörü kullanarak devletleri dize getiririm sanıyorsan yanılıyorsun.” Biz devlet olarak terörü kullanmayız ama kullandığımızda da alasını yaparız. İntihara bile gerek görmeyiz. Reina olayı budur. CIA Sermaye’ye ders vermiştir. İngiliz ve Amerikan ile alakası yoktur. İngiltere daha Sermaye’yi yola getirememiştir.

İzmir’deki olay da Sermaye’nin vermek istediği cevap olacaktı ama yine mağlup oldu. Çünkü başaramadı.

 

4- İki ateş arasında

İngiltere’nin ve ABD’nin arasındaki savaş Türkiye’de cereyan ediyor. Ölen biziz. Türkiye iki ateş arasındadır. Nereden gelirse gelsin savunma durumundadır. Dolayısıyla zaman zaman her iki devletin yanında ve karşısında olmaktadır.

- Yazar teşhislerde doğru adımlar atmaktadır. İngiltere ve ABD demektedir. Siz bunu mafya ve CIA olarak anlayabilirsiniz.  2000’li yıllara kadar Sermaye devletlere hakimdi. İstihbarat örgütleri ile mafya hep emrinde idi. İkisini kullanıyor ve dünyayı idare ediyordu. 2000’li yıllardan sonra Sermaye ile devletlerin arası açıldı. Mafya Sermaye’ye kaldı, istihbarat örgütleri devletlere kaldı. Askerler de Sermaye’nin emrindeydiler. Sermaye’nin istediklerini yaparlardı. Dine karşı görünmek durumunda idiler. 2000’li yıllardan sonra askerler de Sermaye’ye cephe aldılar. AK Parti 15 senedir böyle iktidardadır.

 

5- Operasyon B

Reina olayında oraya bir tekne yanaştı. İnsansız uzay aracı saatlerce Reina üzerinde uçtu. Sonra operasyon yapacaklara brifing veridi. Biri kapıdaki polisi öldürdü. İçeridekiler ise gerekli yerlere ateş ettiler sonra çıkıp gittiler. Yakalanmadılar. Bu ta İran devriminden beri kurulmuş bir teşkilattır. Asla yakalanmazlar. İzmir’de pek çok olay önlendi. İstanbul’a oradan polis getirildi.

-  Eskiden Sermaye devletlere hakimdi. Mafya ve istihbarat örgütleri onun iki çenesi idi. Menderes’i Türkiye’yi kalkındırdığı için astılar ama Türkiye’ye demokrasi geldi.  Şahı İran’ı kalkındırdı diye gönderdiler, birini oraya getirip istedikleri gibi idare edeceklerdi. Başaramadılar. 2000 yıllarında yeni politikaya giriştiler ama hep mağlup oluyorlar.  İsrail Devleti yıkılmayacak ama Adil Düzencilerin himayesine girecektir.  Faizden vaz geçecek, ilme, dine ve siyasete karışmayacak.  Yahudiler orada toplanacaklar. Dünyaya ilimde ve ekonomide hizmet etmeye devam edecekler. Bunlar Kuran’ın bildirdikleridir. Bu, bu asırda olacak. 2019 veya 2099 ebced hesabıyla bu iki tarih hesaplanmıştır.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

2017’de beklenenler

Sermaye Türkiye’ye Jön Türkler ile geldi. Abdülhamid’in okulları ve Harp akademisi ile yerleşti. Askerleri silahlandırdılar. Artık imparatorluk dönemi sona erdi. Ulusal devletler dönemi geldi. Siz de Misak-ı Milli ile çizdiğimiz topraklarda ulusal devlet kurun. İmparatorluklardan vazgeçin. Türk kurmayları buna inandılar ve imparatorluğu yıktılar.

Sermaye ile İngilizler Hıristiyan bir devlet yapmayı düşünüyordu.  Sevr dayatılınca askerler Sermaye ile bir olup Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdular ve onların istediği ateist Türkiye’yi oluşturmaya başladılar.

Kazım Karabekir, Fevzi Çakmak, İsmet İnönü ve Mustafa Kemal’in çalışmaları ile İstiklal Savaşı kazanıldı. Kazım Karabekir devre dışı edilerek askerler Sermaye’nin istediği ateist devlet kurmaya başladılar. Ancak gerekli tedbirleri de alıyorlardı. Sermaye İnönü’yü dolayısıyla askerleri uzaklaştırdılar. Mason olan Celal Bayar’a başbakanlığı verdiler. Mustafa Kemali’ de içki ile zehirleyerek öldürdüler.

Mareşal’in etkisiyle askerler yeniden devreye girdiler ve Türkiye’ye demokrasiyi getirdiler. Kazım Karabekir yeniden devreye girdi. Celal Bayar yeniden hakim oldu. Türkiye kalkındığı için Demokrat Parti’yi indirdiler. Bu sefer askerler gerçek demokrasiyi Türkiye’ye getirdiler.  2000’li yıllara kadar, askerler Sermaye ile paralel hareket ediyordu ama karşı tarafın da hazırlanmasına alttan yardım ediyordu. Milli Görüş ve Adi Düzen çalışmalarında görünürde askerler karşımızda idi ama biz hep onlardan yardım gördük.

28 Şubat’ta da bize karşı görünerek bizi korudular. 2002’de doğrudan bizim yanımızda yer aldılar. Sermaye doğrudan cephe aldı. Ergenekon ve 15 Temmuz olayları Sermaye’nin ordumuza saldırısıdır. Ordumuz sabrederek saldırıları en ucuz bir şekilde def etti. Şimdi üçüncü saldırıyı hazırlamaktadır. 15 Temmuz AK Parti’ye saldırı değildi. Orduya saldırı idi. Ordu yarım asırlık saldırıyı iki saatte bitirdi.

Yeni saldırı da orduya olacaktır. Ergenekon’da ve 15 Temmuz’daki savunmasında başarılı olan ordumuz bu saldırıda başaracaktır. 15 Temmuz’da Gülenci subaylar halka ateş açmadılar. Sermaye böylece mağlup oldu. Ümit ediyorum ki Ergenekon’da sabreden askerimiz gibi Gülenci askerler de sabreder ve üçüncü darbede ordumuzun zaferini birlikte kutlarlar.  

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 395 | Tarih: 8.01.2017
Ergün Diler
Kaybettiniz
2017’de beklenenler
1335 Okunma
Süleyman Karagülle
Emre Kongar
Unutmayın!
Deneme Yanılma
1222 Okunma
Vahap Alma
Mehmet Barlas
2017’nin kaderinde d yola terörizmle çıkmak varmış
Allah’ın mekri
1168 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Cübbeli'nin satrançla ilgili beş fiyaskosu
Ham siyasetçi
1108 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Dikkat! Hem 12 Eylül öncesi ortam hem de sosyal ve siya
Medeniyet iddialarını iyi-kötü sahiplenmekle!
996 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler