ByLock gerçekleri
2179 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

 

4/11/2016

1-ByLock gerçekleri

David Keynes (Alparslan Demir) ile Hürriyet ABD’de köprü altında görüştü. David, ByLock gizli haberleşmenin görünürde sahibidir ama gerçekte gizli haberleşmenin kimler tarafından kullanıldığı ve çıkan versiyonlardan haberi yoktur veya söylemiyor.

-Bilgisayarın keşfi ve gelişmesi ile teknik olarak sağlanmakla kalmamış haberleşmede özgürlük ve barış birlikte gelmiştir. Tarım dönemi cezaları buna yeterli değildir. İslamiyet’te kaynakları veya alanları sınırlı olan yerlerin maliki devlettir. Cihazlar özel teşebbüs tarafından üretilir. Vakıflar tarafından aynı fiyatla alınır ve satılır. Bütün cihazların vakıfta kayıtları vardır. Merkezlerin işletilmesi vakıflar tarafından yapılır ve dayanışma ortaklıkları tarafından işletilir. Denetleyemeyen dayanışma sorumlusu ehliyeti kaybeder, verilen zarar onlar tarafından ödenir.

 

2- Fuller bilmecesi

Tuğgeneral Hakan Evrim, FETÖ ile görüştürmek isteyen general. NATO’da ve genelkurmayda önemli görevler yapmıştı. Graham Fuller darbe gecesi Hangar’dan içeri girdive birileri ile görüştü ve helikopter ile Yunanistan’a gitti.

- Graham Fuller’in kitabını okudum. Çok bilgili adamdır ve tarafsızdır. Bana göre, 15 Temmuz’un iç savaşa dönüşmeden bitmesinde CIA’nın ve Gülenci generalin rolü vardır. Türkiye’deki darbeyi Sermaye hazırladı. Darbenin başarılı olmasını Sermaye de istemiyordu, iç savaş istiyordu. Hakan Evrim ile Graham Fuller’in iç savaşın önlenmesinde katkıları olmuştur.  15 Temmuz çok takiyeli ikili bir harekettir.  Aydınlanması zaman alacaktır.

 

3- Kaset Lobisi

ABD’de bir kafe var, Masal Kafesi. Fethullah’ın haberi olmadan Fethullah Gülen adına orada ayarlanır. Türkiye’deki kasetler orada hazırlanmıştır. Baykal’ın bundan haberi yoktur. Başkanlıkta yenilecektir.

- Varsayımımız nedir? Gülen’in adına yapılanları Gülen yapmıyor. Gülen’e fatura ediliyor. Ergenekon ve Balyoz eylemleri ve AK Parti yapmadı, AK Parti’ye fatura edildi. Sizlere bir sır vereyim mi? Türkiye’deki ambarlardan devletimizin haberi vardı. Devletin haberi olmadan Türkiye’de kuş uçmaz ama Gülen’in Masal Kafe’den hiç mi hiç haberi yoktu. Baykal’a geçmiş olsun diyen Pensilvanyalı idi.

Başkanlık sistemini isteyen AK Parti değil, Sermaye’dir.  Ona söyletiyor.

 

4- Kim Saklıyor!

Darbeyi yapanları kimler dışarıya gönderdi? Asıl failler Ankara’dadır. Onları bulmak gerekir.

- Kaçanların çoğu devletin bilgisi dahilinde kaçmıştır. Hala görev yapmaktadırlar. Ankara’dakiler de görevdedir. Yeni darbeye tedbir alıyorlar. Kaçanların bir kısmı ve Ankara’dakilerin bir kısmı vatan hainidir ve devam ediyorlar. Dikkatli olmak için:

    a) Önce adil yargı sistemi oluşturulmalıdır. Askeri yargı ile sivil yargı ayrılmalıdır. Hakemlerden oluşacak adil yargı sonucu suçları sabit olanlara en ağır ceza verilmelidir. Bu yargı düzenine güvenemeyiz. Hakimlerin adil olmayışından dolayı değil, yargılama sisteminin kötülüğünden dolayıdır.

    b) Orduda yargılama yoktur. Orduda emir komuta zinciri vardır. Cumhurbaşkanı ordu komutanları seçer. Suçu olduğu için değil Cumhurbaşkanı onunla çalışmadığı için istemediği orgeneral ile çalışmayabilir. Buna biat örgütlenmesi diyoruz. Ordu en kısa zamanda biatla örgütlenmelidir.

  c) Sermaye komşularımızı bize saldırıya hazırlamaktadır. Onların iç işlerine karışmamalıyız. Gelin mültecileri derhal vatandaş yapıp saldırılara karşı ordular hazırlayalım.  Gelecek olanları davet etmeliyiz. Oraları aldıkça onlarla paylaşırız.

    d)  Karşılıksız paradan vazgeçip altın bonosunu para olarak kullanmalıyız. Dış ticaretimizi altın bonosu ile yapmalıyız. İhracat ve ithalattaki tüm engeller kalkmalıdır.

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 386 | Tarih: 6.11.2016
Ergün Diler
ByLock gerçekleri
İkinci darbeye karşı tedbir almalıyız
2179 Okunma
Süleyman Karagülle
Emre Kongar
Demokrasi istiyorsanız: Direneceksiniz!
Lafla Peynir Gemisi
1230 Okunma
Vahap Alma
Mehmet Barlas
Gündem içeride de dışarıda da çok yoğun
Ters köşe
1165 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Mesut Yılmaz uyarıyor: İdam gelirse şu 7 şey olur
AB ilahına kul olmak
1147 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Mesele, film değil, anlamadınız mı hâlâ? Bir skandal va
Sanki İslam tebliğ edilmeye dün başlanmış gibi!
980 Okunma
Ali Bülent Dilek