Tayyip Erdoğan’a kızıp Feto’nun yandaşı olunur mu?
1109 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

25.10.2016

Kendilerini toplumun kültür düzeyinin üzerinde gören ve seçilmişlerin iktidara sahip olmasını kabullenemeyen "Sözde seçkinler"in Tayyip Erdoğan'a kızıp Fethullah Gülen'in yandaşı olduklarını bile görmedik mi?
İşin kötüsü bu tür tutarsızlıklar siyasetçiler tarafından da sergilenir. Örneği, muhalefetteyken söylenenlerin tam tersinin iktidar olunca yapılması değil midir? "Biz iktidar olursak Çekiç Güç'ün görev süresini uzatmayacağız" diyenlerin, bu görev süresini kaç kez uzattığını görmedik mi?
Muhalefetteyken "Amerika ile ipleri kopartalım" diyenlerin, iktidar olunca bu defa Amerika'nın kucağına oturduğunu da gördük.

Özgür ve özerk olmak

Tamamı için http://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2016/10/25/tayyip-erdogana-kizip-fetonun-yandasi-olunur-mu

 

Yorum:

Bağnazların zaferi

Türkiye’deki siyaset tamamen buna dayanıyor.  Yapılan her ne olursa olsun, her ne işe yararsa yarasın mühim değildir. Mühim ve öncelikli olan Erdoğan ve AK Parti tarafından yapılmamasıdır.

Aynen öyle!

Ülkede savaş çıkmış, darbe olmuş, hükümet batmış bunlar mühim değil. Yeter ki mevcut hükümet tökezlesin de, nasılsa son tekmeyi vuran elbet bulunur. Zihniyet bu.

Hiçbir şeyde denge yok. Bir taraf tüm kuvvetleri elinde tutarken, diğer taraf sadece yerinde muhalefet ama HER ŞEYE muhalefet ediyor. Akıntıya karşı kürek çekerken altın madalya bekleyen kürekçi misali, bir yerlerde umutla çırpınan bir tayfa var ama nafile. Düzen değişmedikçe bir başarı da söz konusu olmayacak. Yönetimden yargıya eleştirilecek çok şey var ama bunları konuşabilecek, tartışabilecek bir platform bile yok.

Bu ülkede SÖYLENENE değil söyleyene bakıldığı müddetçe işler böyle yürüyecek ve bir arpa boyu da yol alınamayacak. İşin kötü tarafı bu bağnazlık bugüne has değil, yarın roller değişince sahnede yine aynı oyun sergilenecek. Taraf derdine düşenlerin akılları başlarına gelince bakalım uğruna kaygılanacakları bir vatanları olacak mı?

Bu oyunun kazananı belli, biz boşuna düşünüp duralım.

 

 

Tayibet Erzen






Sayı: 385 | Tarih: 30.10.2016
Ergün Diler
Büyük Pazarlık
Önce doğruyu öğrenelim
1602 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
İyi ki başsavcılarımız var
Şortlu hemşireye tekme atanı idam edelim
1145 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Tayyip Erdoğan’a kızıp Feto’nun yandaşı olunur mu?
Bağnazların zaferi
1109 Okunma
Tayibet Erzen