Büyük Pazarlık
1608 Okunma, 1 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

28/10/2016

1- Büyük Pazarlık

Mehmet Ağar: “Türkiye’deki sol hareketlerini batılılar organize ediyordu.  Lozan’ı onlar bozdular biz de Irak’a girdik.”

- Biz Akevler olarak bu durumu 1960’larda gördük. Bundan dolayı kooperatifin arkasından parti kurduk. CHP ile koalisyon yaptık. Dünyaya oyunu anlattık. Erbakan ömrünü buna harcadı. Bugünkü dünya bunun üzerine kuruldu. Şimdi de diyoruz ki, 15 Temmuz darbesi dahil Türkiye’de ve dünyada oynanan oyunlar merkezi İngiltere’de olan, Amerika’da faaliyet gösteren sömürü sermayesinin işidir. İran’ın muhalefetine rağmen Irak’a girmek yanlıştır. Türkiye İstanbul’da Iran, Irak ve Suriye ile bir uzlaşma semineri yapmalı. Adil proje oluşturmalı. Sonra Rusya ve ABD’nin desteğini aldıktan sonra Çin ve ABD’yi ikna etmeli ve ve Ortadoğu’nun yeni yapısını oluşturmalıdır.

 

2- Bay Lock Masalı

Ben de yazdım. Hürriyet gazetesi muhabiri röportaj yapmış Giresunlu Gülenci, adını değiştirmiş Keynes olmuş. Tilki’den söz ediyorlar. 15 Temmuz’u Gülen yapmadı diyorlar.   Hürriyet hemen görüşleri değiştirdi.

-  Fethullah Gülen’i Demirel ABD’ye tavsiye etti, devrilen Sovyetlerde İngilizce öğrenilsin diye. Gülen başarılı okullar kurdu. Dünyaya Türkiye’yi, İslamiyet’i tanıttı. Sermaye Gülen adına darbeyi yaptı. Şimdi AK Parti’yi oyuna getirmiş durumdadır. Okulları batırmakla kalmıyor ordumuzu da perişan ediyor. Böyle sanıyor.  Bu oyunla paralelciler deşifre ediliyor.

 

3- Operasyon Hürriyet’i

Hürriyet’te yönetim değişti. Hürriyet yeni politika peşinde. İslamiyet birliğini savunuyor. Darbeyi FETÖ yapmadı diyor. Başkanlık sistemine karşı.

- Sermaye önce sana yanlışları söyletir. Senin tarafın görünerek seni destekleyerek sana yanlışları söyletir. Sen sahip çıkınca, artık o yoldan dönemeyecek hale gelince bu sefer senin karşına çıkar doğruyu savunmaya başlar. Böylece bir taşla iki kuş vurur seni yanlışı savunur hale getirir, bir de kendisi doğruyu savunur böylece saf olanlar onun peşinden gider.

İslamiyet barıştır. Her söze kulak verilecek en iyisine uyulacaktır. Batı’ya, Gülen’e cephe almak yanlıştır. Çatışma yerine barış içinde olmalıyız. Ne var ki AK Parti bunu kabul edemeyeceği için tuzağa düşmüştür.  Evet, darbeyi Fethullah Gülen yapmadı. Doğru söylüyor. Evet, başkanlık sistemi yanlıştır. Doğru söylüyor. Evet, Suriye ile kavgada olmak yanlıştır.  Biz bunları çok evvel yazdık. AK Parti kulak vermedi şimdi yanlışları savunma durumundadır. Yanlışta ısrar yıkıma götürür.

 

4- Hangar kardeşliği

David Keynes,  Alparslan Demir’dir. FETÖ’cüdür. Adını değiştirmiştir. Güler Köknar Fetullah’ın kasası idi, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz’un aktörlerindendir.

- Kim kimi kandırıyor belli değil. Herkes ikili oynayarak yükselmektedir. Oralarda kalabilmek için de her haltı yapmaktadırlar. Erdoğan ile Gülen onların istedikleri tavizleri vermedikleri için Sermaye şimdi onları birbirine yıktırıyor.

 

5-David Keynes

Alparslan Demir David Keynes oluyor, hem de Gülen’i ABD’ye götürdükleri tarihten beri.

-Artık Cemaat’i Gülen değil, Sermaye yönetiyor. Önce takiyye yapıyor Türk yöneticileri yönetiyormuş gibi yapıyor. Sonra artık açıkça Türk olmayanlar Cemaat’i yönetmeye başlıyor. Bunu devre dışı bırakmak için adını değiştirdiler.   Fethullah Gülen’in derslerine karışmadılar ama basın yayınla devlete saldırdılar. Türkiye Devleti saldıranlara dokunmuyor, Gülen’i suçluyor.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Önce doğruyu öğrenelim

Sermaye Müslümanları anarşist yapıp devlete isyan ettirecek, devletler de Müslümanları ezecekti böylece İslamiyet’i yok edeceğini sanmıştı. Erbakan’ın anlatmaları ile dünya bu oyunu gördüğü için teröristlerin İslamiyet ile alakası olmadığını gördüler. Dünya İslamiyet’i sever oldu. Amerika’da zenci bir Müslümanın çocuğunu devlet başkanı yaptı. Putin “Biz de Müslümanız.” diyerek İslam Konferansı’na başvurdu. Papa Jean Paul “Bunlar da İbrahimi dindendir.” dedi. Papa 16. Benedikt ise Sultanahmet’te dua etti. Solcular İslam düşmanlığını bıraktılar. Halk Partisi bizimle koalisyon yaptı.

Şu noktayı iyi bilmemiz gerekir. Önce doğru ne ise onu bilmemiz gerekir. Darbeyi Gülen yaptı ise onu görmemek görmeyene zarar verir. Yapmadı ise yaptı diye bilmek bunu yanlış bilene zarar verir. Darbeyi kim yaptı ise onu doğru bileceğiz, sonra taraf tutacağız.

Yazar detayları anlatıyor. Ben de hafıza zaafiyeti vardır. Olayları takip edemem. Okurum benim bildiğime aykırı bir şey varsa onu tespit ederim.  AK Parti önce yanlışları savundu. Askerlerin sivil mahkemelerde muhakemesi yanlıştı. Cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi yanlıştı. Başkanlık sistemi yanlıştır. Suriye ile Mısır’la aramızın açılması onların iç işlerine karışmamız yanlıştır. Uçak düşürmede özür dilememe yanlıştı. Bu yanlışları önce Sermaye yaptırıyor. Sonra da karşısına çıkıp doğruları savunarak kendisi halkı kandırmayı istiyor. Söyledikleri doğrudur ama onlar yalancıdır.

AK Parti buna benzer çok hatalar yaptı. Zaman zaman hatalarını itiraf etti. Onun için de şimdi iktidardadır. AK Parti hatalarını itiraf edip gerçek ne ise onu savunursa Allah onları sever,  halk da sever.

 

 

Süleyman Karagülle


YorumcuYorum
Reşat Nuri Erol
30.10.2016
17:26


FEHMİ KORU'NUN BUGÜNKÜ YAZISI:

http://fehmikoru.com/fbi-abdde-cia-turkiyede-oyun-oynuyor-goruyor-geregini-yapiyor-muyuz-sanmiyorum/

*

FEHMİ KORU'NUN BUGÜNKÜ BU YAZISINA ŞÖYLE BİR YORUM VE TAVSİYE YAZDIM

KOSOVALI 30 Ekim 2016 at 09:10

FEHMİ KORU’NUN “En iyisi burada durayım.” DEDİĞİ YERDEN DEVAM EDEBİLİRİZ, DİYE DÜŞÜNÜYORUM… BU DÜŞÜNCEMİN DAYANAĞI DEĞİL DAYANAKLARI VAR VE O DAYANAKLAR YARIM YÜZYIL ÖNCE (1967-AKEVLER’İN KURULUŞU İLE) OLUŞMAYA BAŞLADI, 886 HAFTADAN BERİ DE TAKVİYELERLE DESTEKLENİYOR… ÜÇ GÜNDÜR KONYA’DA “ERBAKAN SEMPOZYUMU” VAR… BUGÜN DE ERBAKAN’IN SON MİLLÎ GÖRÜŞ PARTİSİ SP’NİN ANKARA’DA BÜYÜK KONGRESİ VAR, BİR DE KONGRENİN ANA SLOGANI VAR: “Böyle gelmiş, böyle gitmeyecek, Adil Düzen kurulacak…” ERBAKAN ÖMRÜ BOYUNCA BİR MÜCADELE VERDİ, YOL HARİTASI ÇİZDİ VE BUNU DA SADECE BİR EKİPLE YAPTI; AKEVLER ADİL DÜZEN ÇALIŞANLARI EKİBİ… HİKAYE UZUN, TARİH BUNLARI BİR GÜN YAZMAYA BAŞLAYACAK AMA BEN DE FEHMİ KORU GİBİ en iyisi burada durayım. VE DETAYLARA DALIP DERİNLEŞMEK İSTEYEN MERAKLILARA SON BİR TAVSİYE İLE BİTİREYİM; BENCE, BURADAN DEVAM EDEBİLİRSİNİZ: http://www.akevler.org/AdilDuzenDergisi/385/3152/Once-dogruyu-ogrenelim







Sayı: 385 | Tarih: 30.10.2016
Ergün Diler
Büyük Pazarlık
Önce doğruyu öğrenelim
1608 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
İyi ki başsavcılarımız var
Şortlu hemşireye tekme atanı idam edelim
1150 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Tayyip Erdoğan’a kızıp Feto’nun yandaşı olunur mu?
Bağnazların zaferi
1113 Okunma
Tayibet Erzen


© 2024 - Akevler