Petro-dolar
1079 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

07.10.2016

1-Petro-dolar

Amerika Birleşik Devletleri Dolara ve petrole dayanmaktadır. 15 Temmuz’da olanlar Brezilya’da Dilma’ya yapıldı.  Brezilya’da Dilma,  Dolardan uzaklaşıp altına geçmek istiyor. Rusya dolarları altına çeviriyor. Çin de dolarları eritmeye başladı. Suudi Arabistan’a yaklaşan Rusya’yı ABD, 750 milyar dolara el koymakla tehdit etti. 15 Temmuz’da kazansalardı biz dünya ile savaşta olacaktık. Rusya altınla 50 milyar dolar kazandı.

 - Bunlar, iyi haberler. Sermaye dünyayı karşılıksız dolarla sömürüyor ve eziyor. Devletler bunun bilincine vardılarsa,  dünya Adil Düzen’e gidiyor demektir.  Devletler kuyumculara altın dolar çıkararak satacak. Uluslararası para altın bono olacak.  Her devlet kendi parasını altın bonoya kota edecek. Devletler karşılıklı olarak paralarını kredi olarak vereceklerdir. Buna geldikleri zaman insanlık Sermaye’nin zulmünden kurutulacaktır. Doları üç misli değerlendirdi ama artık değerlendiremiyor. Allah’ın parası Sermaye’nin parasını yenmeye başladı.

 

2- Bilek güreşi

- Mesut Yılmaz anlatıyor. 15 Temmuz işi uluslararası bir oyundur. Basit Gülen hareketi değildir.  Arada olan güç ABD değildir.  Eski başbakan söylüyor bunu.  Çatışma İngiltere ile Amerika arasındadır.  Türkiye’deki kutuplar bunlardan birilerini seçerler. İnönü Ecevit, Mesut Yılmaz, Çiller gibi.   Gerçek hasmımızı bulmalıyız.

- Mahir Kaynak’ın temel bir hatası vardı. “Üçüncü cihan savaşı Rusya ve ABD ile Çin ve AB ittifakları arasında çıkacaktır.” diyordu. Ben ise ABD ve AB ve Çin ve Rusya ittifakında çıkabilir diyordum. Yazarın da bir hatası vardır. Olayları İngiltere ile ABD arasında sürdürüyor. Sermaye kara Avrupa’sını parçalamış, devletleri birbirine savaştırmıştır. Dinsiz politika üretmişlerdir. Oysa İngiltere ile işbirliği yapmış dünyayı fethetmiştir. Sonra merkezi ABD’ye almıştır. İngiltere’de Rothschild ABD’de Rockefeler hakim olmuş, bunlar anlaşmışlar biri finans ekonomisini diğeri reel ekonomiyi yönetiyordu.  Erbakan’ın anlatımları ile üçüncü cihan savaşını çıkaramayan Sermaye ikiye bölündü. Rothschild ile ileri gelenler arasında çatışma başladı. Bu İngiltere ile ABD arasındaki çatışma değildir. Yazar burada yanılıyor. Devletlerle Sermaye arasındaki çatışmadır. 15 Temmuz Sermaye tarafından tertiplenmiştir. Rockefeller mi yoksa Rothschild mi tertipledi? Bana göre ikisi birden anlaşarak yürüttüler.

 

3- Bitmeyen kavga                                                              

Dünya sermayesi ikiye ayrılmıştır. Rothschild ve ötekiler. Demokratlar bir tarafı Cumhuriyetçiler diğer tarafı destekliyor. Bu bin yıllık kavga. Türkiye bazen birini bazen diğerini tutmaktadır. Türkiye’deki iktidar buna karar veriyor. 15 Temmuz’da da bunlar vardı. Türkiye ABD seçimlerinde etkili.

- Amerika’nın keşfinden sonra, Yahudilerin bir kısmını ABD’ye taşıdılar. Birinci Cihan savaşında Britanya’nın gitmesi ile ABD Yahudileri merkez oldular. İngiliz Yahudileri İsrail Devletini istemiyorlardı. Amerikan Yahudileri ise buna taraftı. Sonunda devlet kuruldu. Amerikan Yahudileri sahip çıktılar ve onu dolarla destekleyerek saldırgan yaptılar. Böylece İngiliz Yahudilerinin zaferini yenilgiye çevirdiler. Anlaştılar, ABD Yahudileri yani cumhuriyetçiler finans ekonomisini ellerinde tutacaklar, İngiliz Yahudileri reel ekonomiye hakim olacaklardı. Bu düzen üçüncü cihan savaşını çıkaramamaları ile bozulmuştur. 15 Temmuz bu savaşın operasyonudur.

Plan şudur. Türk Ordusu Ergenekon ve 15 Temmuz operasyonları ile savaşamaz hale getirilecek. Irak ve Suriye’deki terör örgütleri ve bunları destekleyen devletler birleştirilerek Türkiye yıkılacak ve Sevr dayatılacaktı.   Bundan dolayı darbe harekatının başarılı olmasını istemiyorlardı. Gayeleri Türkiye’yi iç savaşa sürüklemekti. Başaramadılar. B planını uyguluyorlar. Olağan üstü hal ile Ordu’yu çökertiyorlar, halkı eziyorlar ve sonunda ikinci darbe hareketi ile başarıya ulaşacaklarını planlıyorlar.

 

4-İşte baykock!

Türkiye’de ki birçok isim ABD, Gülen, Hangar, ortaklıklar içinde bir arada idi.

-  Bütün bunları bir yazar biliyor da MİT bilmiyor mu? Gerçek olan şudur ki Sermaye Demirel’i, Ecevit’i, Özal’ı, Erdoğan’ı yanına alarak Gülen’i ABD’ye götürdü ve onun okulları ile dünyayı yönetmek istedi. ABD de onların yanında yer aldı. Şimdi de onun adını kullanarak 15 Temmuz’u yaptı. Burada isimleri saymanın ne manası vardır? Listede bütün AK Partililer yer alır. Erbakan’a karşı bunlar desteklendi. Ancak bu destek bilinçli destekti. Çünkü bunun sonunda İslamiyet ve Türkiye kazanıyordu. Sermaye Firavun’u Musa’yı sarayında büyütüyordu.

 

5- Adil Öksüz Hangar’da!

Adil Öksüz 15 Temmuz’dan sonra 5 gün Türkiye’de kalıyor. Pilotlar Hangar’dan alıp götürüyorlar. Karayolu ile Kars’a getiriliyor. Kırgızistan’a yollanıyor. Sonrası belli değil.  Hangar hala faaliyette. Daha yazacağım.

- Tarihte iki defa cephe değiştirildi. Biri Talas’ta 751’de Çin ordusunda bulunan Türkler cephe değiştirdi ve böylece savaşı Müslümanlar kazandı. Diğeri Malazgirt’te yine Türkler cephe değiştirdi savaşı Alp Arslan kazandı. Bana göre, 15 Temmuz’da da Gülen grubu cephe değiştirdi böylece darbede Türkiye iç savaşa girmeden kurtuldu. Tarihin seyri değişti. Öksüz de bunlardan biridir. Adil Öksüz de şimdi MİT tarafından korunuyor. Hangar da aslında MİT'in ambarıdır. Onun için devam ediyor.  Dünya Türkiye ile oynuyor ama Türkiye daha büyük oynuyor.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum: 

Çözüm

Bugünkü olağanüstü hal bir oyun olabilir.  Kimlerin ne olduğunu deşifre etmek için olağanüstü hal ilan edip paralel bürokratlara faaliyet imkanı sağlanmış ve böylece onların teşhisine imkan sağlanmıştır. Bunu Türk yöneticiler yapmış olsa bile sonunda Türk yöneticileri bunlardan yaralanacaklardır. Yarın bugün haksız yere görevlerine son verilenler, haksız yere malları gasp edilenler hesap vereceklerdir.

Böyle olacağından kuşkum yok. Bilmediğim bu işin nereye varacağıdır. Duam, AK Parti iktidarı gitmeden bu işin olmasıdır. Duam, Türkiye Devleti yıkılmadan bu işin olmasıdır ama biliyorum ki Türkiye Devleti yılsa bile yeniden ikinci cumhuriyeti kurar ve yine bunların hesabını sorar.

Türkiye Devleti’nin yıkılmaması, AK Parti’nin iktidarı kaybetmemesi, Muhterem Erdoğan’ın ikinci defa cumhurbaşkanı olabilmesi için yapılacakları tekrar edeyim:

1- Türk Ordusu yeniden biat usulü ile düzenlenecek.

2- Türk yargısı hakemlik sistemi ile tarafsız, bağımsız, etkin ve saygın hale getirilecek.

3- İstanbul’da kurulacak kuyumcular kooperatifi altın bonosunu çıkaracak ve Türk Lirası dolara değil altın bonosuna kota edilecek.

4- Semt kooperatifleri kurularak yüz lojmanlı apartmanlar yapılmaya başlanacak.

Akevlerin bu konuda yarım asırlık çalışması vardır. AK Parti bundan yararlanmak istemiyor. Bu endişe vericidir.

 

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 382 | Tarih: 9.10.2016
Ahmet Hakan
Rezil bir adamsın Hurşit Külter
Hizbu-ş Şeytanın şerri
1122 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
Petro-dolar
Çözüm
1079 Okunma
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Bad-el harab-ul Bağdat ve Musul
Asıl tehlike!
1055 Okunma
Tayibet Erzen
Yusuf Kaplan
Hicret ruhu: Diriliş umudu ve ufku
Hicret farzı nasıl eda edilir?
1046 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler