Yeni Oyun
1340 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

03/06/2016 

1-

Soros ve arkadaşları devrede. Avrupa batıyor ama Kürtleri koruyor. Putin “Müslümanların dostu Rusya’dır.” diyor.

-  Dünyada Sermaye ile siyaset arasında savaş vardır. Bu savaş eskiden beri mevcuttur. Sermaye önce derebeylikleri yıktı, krallıkları icat etti. Krallıkları yıktı, diktatörlükleri icat etti. Diktatörlükleri yıktı, parti ile yönetimi ortaya çıkardı. Şimdi parti yönetiminin yerine Sermaye’nin yöneteceği derebeyler yönetimini getirmek istiyor. Müslümanları terörist olarak organize ediyor. Onunla devletleri dize getirecek, sonra da devletlerle Müslümanların kökünü kazıyacak.  Obama, Putin, Erdoğan üçlüsü bir an evvel birleşip Obama gitmeden yeni düzeni kurmalıdırlar. Bunun için Adil Düzen’e başvurmalıdırlar.   Altın Bonosunu çıkarıp Sermaye’nin kaynaklarını kurutmalıdırlar. ABD’de her eyaletin kendi parası olmalıdır. Dolar ABD’nin ortak parası olmalıdır. Dolar uluslararası para olmaktan çıkarılmalıdır.

 

2- Pos bıyık operasyonu!

Avrupa ve Rusya’yı yıkmak istiyorlar.

- Avrupa, Rönesans ile Sermaye’nin etkisi altına girmeye başladı. 500 senedir Sermaye ile Avrupa boğuşmakta ama ikisinin birliği sayesinde bugünkü uygarlık doğdu ve bugün Avrupa dünyaya hakimdir. Bugün önce sanayi bakımından Avrupa’nın üstünlüğü sona erdi, ABD hakim oldu. ABD’nin yanında Japonya, Avrupa, Rusya, Çin ve İslam ülkeleri de artık kendi teknolojisi ile ayakta durmak durumunda. Sermaye gücünü kaybetti. Yeni uygarlığın doğum sanıcılarını yaşıyorlar.

Kuran’daki ebcet hesabı ile 2019 veya 2089’da İslam orduları Kudüs’e girecekler. Barış içinde girecekler. Orası onların olacak ama dünyayı sömüremeyecekler. Hızla ona doğru yol alıyor gibiyiz.

 

3- Büyük Zincir

Sermaye yanına Alliance Trust’ı çekti. Trust yılda 1 trilyon dolara hükmediyor.

- Sermaye faizi meşru sayarak önce altınları topladı, sonra işyerleri aldı, sonra bankaları kurdu altın para çıkardı, sonra altın paranın yerine kağıt para çıkardı. Şimdi Tanrı gibidir. Elinde hiçbir sıkıntı çekmeden ürettiği istediği kadar dolarla her yere hükmediyor. Kişiler hatta devletler dolar gücüyle Sermaye’nin esiridirler. Kuran indiği zaman dünyaya iki süper güç hakimdi, Roma ve Kisra. Mekke’de Kuran okuyan 100 kadar aile vardı. O insanlığa meydan okuyordu. Ne oldu? 13 sene sonra Medine’ye hicret edildi. 200-300 aile oldular. On sene sonra Arabistan fethedildi. Yüz sene içinde Endülüs’e gidildi. Kisra yok oldu. Çin Talas’ta mağlup oldu. 800 sene sonra İstanbul alındı. İkinci Kuran uygarlığının gelişmesi de benzer şekilde olmaktadır. Yeni dünyaya siyaset hükmediyor. Sermaye hala fitne çıkarmaya devam ediyor. Dünya da onun fitnesine son vermek üzere yol arıyor. Yakında Kuran düzeni ile siyasetin galibiyeti ortadan kalkacak.

 

4- Operasyon!

Dünyada savaş var, ABD ve Sermaye arasında. Her yerde operasyon yapıyorlar. Her iki taraf da Türkiye’yi yanına almak istiyor. ABD’nin yanında olursak ve dikkatli olursak kazanan biz oluruz. Türkiye dışarı ile terör konusunda savaşta, içeride Başkanlık sorunu.

- Türkiye’yi başkanlıkla yıkacaklar.  Önce zannediliyor ki başkanlık sisteminde başkan çok güçlüdür. Tam tersine başkanlık siteminde başkanlar birer kukladır. Devleti derin güç idare eder. Amerika’da Sermaye, İngiltere’de Lordlar, Rusya’da KGB, Türkiye’de Ordu asıl güce sahiptir. Başkanlık sisteminde Türkiye’de ordu yönetime hakim olur. Bu geçici olarak iyidir. Ama zamanla Ordu yıpranır ve devlet yıkılır. Sermaye Türkiye ile İran’ı kapıştırmak için İran’ı devletlere bırakıyor, Türkiye’yi de yanına alıyor. Bunların kavgası demek sosyal tufan demektir. Türkiye’de başkanlık sistemi gelmeyecek. Gelse bile hükmeden Erdoğan veya Kılıçdaroğlu değil, ordu olacaktır. İhtilal yaparak değil, halk asker birini başkan yaparak bunu sağlayacak. Sağlaması gerekir.  Üçüncü Cihan savaşı ABD’nin zaferi ile bitmeyecek. Tercih yanlıştır.

 

 5- Savaş Kararı

Alman Parlamentosu büyük ekseriyetle Ermeni soykırımını kabul etti. Böylece Türkiye ile savaş ilan etti. PKK’lıların bayrakları Parlamento’nun yanında yer alıyor.

- Bugün devletler değişik sosyal grupların ortak etkileri ile yönetiliyor. Alman Parlamentosunu Türkiye’ye savaş ilan etmesi demek Alman hükümetinin ilanı değildir. Hele Alman devletinin asla değildir. Sermaye’nin dolarları bu işi başardı. Beni dinleseler Ankara da soykırımını reddetmez. Türk Milleti Lozan’a kadar olan savaşlarda vereceğini verdi. Lozan’da tüm ödemeleri yaptık, alacakları aldık. Osmanlılar soykırımı yaptılarsa yaptılar. Amerikalılar da soykırımı yapıp Bir yeni dünya uygarlığını ortadan kaldırdılar. Romalılar fethettikleri ülkeleri zorla Hristiyan yaptılar. Sovyetler 70 sene insanlığın anasını ağlattı. Şimdi çıkıp da Rusları siz soykırım yaptınız diye suçlayamayız.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Türkiye İran ile bir olmalı

Dünyada savaş var. Sermaye büyümüş, faizli sistem ömrünü tamamlamıştır. Tam istihdam sağlayacak tesisler kurulduktan sonra faizli sistem çalışmaz. Çünkü faiz yeni yatırımlarda değerlendirilebilir. Yeni işçi olmadığı için yatırım yapılmaz. Bu önce ABD’deki Sermaye’yi ikiye böldü. Rockefeller faizli sisteme devam edilerek insanlığın silah zoru ile yönetilmesini önermektedir. Rothschild ise yeni üretim sistemi ile insanlığı barış içinde yönetmek istiyor. Cumhuriyetçiler faizci ve savaşçı sistemi, Rockefeller’i tuttular. Demokratlar ise üretici ve siyasi baskılı sistemi benimsediler.  Sonra bu, dünya siyasetine intikal etti.  ABD’de Obama başkan oldu.

Sermaye eğer oluşmak da olan gücü yenemiyorsa onun yanında yer alır ve onu içten fetheder.  Milli Görüş’ü yemeyeceğini anlayınca Gülen Cemaati ile AK Partilileri Erbakan’a karşı çıkardı. Onlar siyasi sahneden inince şimdi Risale-i Nur ve AK Parti cemaatini birbirine vuruşturarak ikisinden de kurtulmak istiyor.

Üçüncü Cihan savaşının galibi kim olacak?

 a) İran ve Türkiye birlikteliği kururlarsa üçüncü cihan savaşının galibi Türkiye olacaktır. Böylece Adil Düzen de gelmiş olacaktır.

 b) Eğer Türkiye ile İran savaşa girerlerse o zaman Üçüncü Cihan savaşının galibi Sermaye olacaktır. Türkiye ve İran Devleti gelecek haritada olmayacaktır. Ortadoğu’da ve Türkiye’de Sevr modeli uygulanacak ve on milyondan aşağı devletçikler olacak. İmparatorlukları yıktığı gibi devletleri de yıkacaktır.

 

Üçüncü Cihan savaşını önlemenin anahtarı Sayın Erdoğan’ın elindedir.

1- Erdoğan günlük işlerle uğraşmaktan vaz geçecek, günlük yönetimini uzaktan takip edecek.   Kendisi Kuran düzeninin gelmesi için çalışacak.

2- Binali Yıldırım veya bir başkası Türkiye sermayesi ile iş birliği halinde istedikleri gibi idare etsinler. Türkiye ile İran’ın arasını açmamalarını ve Türk Ordusu’nun savaşa girmesini şart koşsun başkasına karışmasın.

3- Muhterem Devlet Başkanımız, insanlığı barış içinde Kuran düzenine sokmayı hedeflesin. Kendisi sadece bununla ilgilensin. Unutmasın ki bunu Akevlersiz yapamaz. Ben bunu Erbakan’a söyledim. Karagülle olmadan bunu yapmaya kalkıştı. Sonuç almadı. Karagülle Erdoğan için ve Gülen için Allah’ın bir ihsanıdır. Herkesin güvendiği bir insanım. Çevrelerini yarsınlar, benimle görüşsünler.  Bunları uzlaştıracağıma eminim.

4- Muhterem Erdoğan artık parti başkanı değildir, artık başbakan değildir. Kimseye karşı değildir. O önce Türk halkını kucaklamalıdır. Sonra İslam alemini kucaklama, sonra da tüm insanlığı kucaklama durumundadır. Bugün Erdoğan yalnızca İslam aleminin halifesi değildir, aynı zamanda tüm insanlığın, Hak uygarlığın da lideri olma şansına sahiptir.

 

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 364 | Tarih: 5.06.2016
Ergün Diler
Yeni Oyun
Türkiye İran ile bir olmalı
1340 Okunma
Süleyman Karagülle
Yusuf Kaplan
Fatih’in, gemileri niçin karadan yürüttüğünü bilmiyoruz
Tarih kökünü bırak, Kur’an köküne bak!
1234 Okunma
Ali Bülent Dilek
Mehmet Barlas
Geleceği öngörmek giderek zorlaşıyor
Herkesi eleştirirken kendini unutmak nasıl bir gafletti
1143 Okunma
2 Yorum
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Binali Bey’in aklı neyi, neden almıyor?
Sermayenin oyuncağı olmak
1131 Okunma
Lütfi Hocaoğlu