Erdoğan giderse Türkiye o güzel günlere geri döner mi?
1251 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

 

18.03.2016

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı'nın (TİKA) töreninde yaptığı konuşmasındaki şu cümleler, çarpıcı bir gerçeğin ifadesidir...
- Batının gazetelerinde de aynı şey var, Kandil'in tepesinde de aynı şeyler var. Ne diyorlar? "Ancak Erdoğan giderse Türkiye'ye istikrar gelir." Türkiye'yi ne kadar düşünüyorlar.
Bakıyorsunuz bazı o köşe yazarları aynı şeyi söylüyorlar, "Erdoğan giderse istikrar gelir." Erdoğan geldiği zaman Türkiye'nin hali neydi, bugün Türkiye'nin hali ne?

Belleğinizi çalıştırın 
Elinizi vicdanınıza koyun ve belleğinizi çalıştırın...
21'inci yüzyıla girerken, ülkemizde neler yaşandığını hatırlayın. O günlerde "Başbakanı zehirleyip, yatağa mı düşürüyorlar" sorusu hepimizin zihnini işgal etmiyor muydu?
Veya daha öncesine yani 19 Şubat 2001 Pazartesi gününe dönelim... "

Nankör kedi" olayı 
Aylardır Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile Başbakan Bülent Ecevit arasında süren gerilim o gün patlama noktasına gelmişti. MGK toplantısı başlarken Sezer, Ecevit'in Devlet Denetleme Kurumu'nun çalışmalarını eleştiren sözlerinden rahatsızlığını dile getirmişti…

Tamamı için http://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2016/03/18/erdogan-giderse-turkiye-o-guzel-gunlere-geri-doner-mi

 

Yorum:

İşimiz Fanatiklere kaldı

Erdoğan’ı Türkiye için tek kurtarıcı olarak görenler de, yağan yağmurdan bile Erdoğan’ı sorumlu tutanlar da bana göre aynı derecede akıl tutulmasına uğramışlardır. Sevgi ve nefreti uçlarda yaşayan bu iki grup asıl önemli olanın devletin varlığı, istikrarı ve devamı olduğunu hiç mi hiç hatırlamayıp tamamen hislerinin tesirinde kalarak durumu iyice içinden çıkılmaz bir hale sürüklemekteler.

Bugün Erdoğan’ın bu ülke için yaptığı hizmetleri de, aldığı yanlış kararlarla ülkeyi sürüklediği felaketi de masaya yatırabilirsek, o zaman ancak o zaman yolumuzu kaybetmekten kurtuluruz. Aksi halde durum ortada. Bir yandan sırf Erdoğan’a aleyhtarlık olsun diye asla birleşmeyecek taraflar tek saf oluyor, bir yandan rant için Erdoğan’ı saran insanlar onu eleştirilemez kılmaya çalışıyor. Bu arada da ülke elden gidiyor. Biraz denge yahu.

 

Tayibet Erzen






Sayı: 353 | Tarih: 20.03.2016
Ergün Diler
Causlar Savaşı
Adil Düzen
1434 Okunma
Süleyman Karagülle
Yusuf Kaplan
Su akacak yatağını bulacak... Bu toplum yeniden ayağa k
Melekler bilgisayar kullanır mı?
1331 Okunma
Ali Bülent Dilek
Ahmet Hakan
Tüm Batı canavar mı?
Batı ırkçılığı
1288 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Erdoğan giderse Türkiye o güzel günlere geri döner mi?
İşimiz Fanatiklere kaldı
1251 Okunma
Tayibet Erzen
Emre Aköz
Yeni Nesil Terör
Alışkanlık
1238 Okunma
Vahap Alma