Causlar Savaşı
1435 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

18/03/2016

Mikhail Lesin, Putin’i ölümden kurtaran bir Yahudi.  Onun başdanışmanı değil tek danışmanı oldu.   Rusya’yı İngilizce ile büyütüyordu. Bakan olmuştu. Putin akıllı idi. CIA onu Amerika’da bir otelde öldürdü. O sıralarda Türkiye’ye de gelenler oldu. Ya öldüreceklerini öldürmediler, ya da sessizce birini öldürdüler, haberimiz yok. Bekleyelim.

- Sermaye, dünyada nerde bir hareket başlarsa, oraya el koyar. Önce Putin’in üzerine yürümüş, sonra da bir Yahudi onu kurtarmıştır. Arık o Yahudi Rusya’ya hakimdir. Putin büyütülmüştür ve onun vasıtasıyla Sermaye tüm eski Sovyetleri yönetir olmuştur.  Sermaye ikiye bölünmüştür. Bankerler ve Patronlar. Birbirleri ile manasız çatışma içindedir.  Lesin onlar arasındaki çatışma sonunda ölmüştür. Yahut, devletler ve Sermaye çatışması arasında ölmüştür. Belki de ABD’ye yapılanları Sermaye merkezine anlatmak için gitmişti. CIA ile KGB işbirliği ile öldürmüştür.

Şimdi Rothschild ikili oynuyor. ABD’de Rockefeller savaşıyor ve Obama’nın, Hillary Clinton’un yanındadır. Dünyda siyasetle savaşıyor. O zaman da Rothschild ile beraberdir.

 

2- Neden Güvenpark

Ankara’daki üç patlamayı da devletler kınadı. Türk devletine değil Türk milletine başsağlığı diledi. Saldırıların hedefi Erdoğan’dı. Kayseri’de bir baskın düzenlendi. Dış istihbarata dayanıyordu. Hedef Türkiye ile ABD arasını açmak yahut Suriye’ye girerek ortalığı bulandırarak avlamak.

- Yalnız Türkiye’de değil, dünyada ve her kuruluşta bir paralel yapılanma vardır. Bu yapı Sermaye ile devlet istihbarat örgütlerinin ortaklaşa oluşturdukları yapıdır.  Gayesi Sermaye’nin dünyayı yönetmesidir.  Bugün Sermaye ile devletlerin arası açılmış bulunmaktadır. Bu eski yapı şimdi yapılanmaktadır. İki kocalı kadın haline gelmiştir. Sermaye tarafı mı yoksa devletler tarafı mı? Kendi içinde bölünmüş durumdadır. Kendilerine göre diğerleri paraleldir. Sermaye’nin kurduğu bu tezgah karşısında halkın kuracağı tezgahlar oluşmadıkça sorun çözülmez. Halk da bu tezgahları semt kooperatifleri ile kuracaktır.

 

3- Korku Siyaseti

Gaye, Türk Kürt ayrımı ile Türkiye’yi bölmek. Almanlarla Türklerin arasını açmaktır. Altı büyük saldırı oldu. 200 ölümüz vardır. Köprüde bırakılan araba bize dur ihtarını yapıyordu.

- Türkler savaşa girmeden önce çok korkarlar. Savaşmamak için her şeyi yaparlar ama savaş geldikten sonra da onlar için ölme vardır ama yenilme yoktur. 200 kişi değil 2000,  20 000 hatta 200.000 ve daha fazla sayıda ölebiliriz. Türklerde bir söz vardır ‘son nefesine kadar savaşmak’. Bu bakımdan bu olaylar Türkiye için tehlike teşkil etmez. Türkiye için tehlike İran’la savaşmaktır.  Türkiye tarihinde iki devlet hep barışık kalmıştır. İranlılar ve Almanlar.  Almanlar ikinci cihan savaşında yenildiler. Ülkelerini Türk işçisiyle en üst seviyeye çıkardılar. Türkler için Almanya kendi vatanları gibidir. Çok az Fransa’ya giden var. İngiltere’ye giden hiç yok. Orada çalışanlar öyle diyorlar.

Sermaye Türkiye’nin AB’ye girip İngilizlerle bir olmasını böylece Avrupa’nın AB’deki hakimiyetini bitirmesini istedi ama görüldü ki AB’ye girersek Avrupa güçlenecek. Onun için şimdi engeller var. Yarın AB bizi almaya karar verse İngiltere o zaman ben çıkarım diyecek. Şimdiden hazırlanmaktadır.

 

4- İntikam Yemeği

Onlar öldürüyorlar. Aselsan’ın 6 mühendisi öldürüldü.  Son olarak orduya pilotsuz uçak yapan şirketin mühendis sahiplerinin yeğeni öldürüldü. Bizimkiler de öldürüyorlar. Haberimiz olmuyor. Rusya Suriye’den çekildi. Suriye’nin bir bataklık olduğunu gördü.

- Sermaye teknolojide tekel olmayı hedeflemiştir. Kendisinin dışında ister devlet ister özel sermaye olsun teknolojide keşifler yapmayı istemiyor. Patent yasaları ile dünyadaki tüm buluşları tekeline alıyor. Buluşu yapan, buluşu değerlendiren yine de ucuz pahalı ona satıyor.  Kendi buluşlarını kendileri uygulamaya kalkışanları yok ediyor. Birbirine yok ettiriyor. Ölüyoruz ve öldürüyoruz. Çünkü sermaye öyle istiyor. Bu çıkar yol değildir. Başka çare bulunmalıdır. Patentleri kooperatifler satın almalı ve sermayeye satmamalı.  Halka üretimden payı kooperatifler vermelidir. Silah üretimi serbest olmalı satışlar ise silah vakfı tarafından yapılmalı ve insanlığın denetiminde olmalı.

 

5- Korku Oyunu

IŞİD'i dört Sırp generali büyüttü. CIA ile anlaşma yapıldı. Kıbrıs’ta yumuşak darbeler bile düşünüldü. Dışardaki Kürtleri birleştirecekler. Sonra Güneydoğu’yu isteyecekler. Bizsiz yapamazlar. Rus Çin işbirliği ile Çin ABD’nin yardımı ile ABD’nin uzay istasyonlarını düşürdü.

- IŞİD'i yöneten dört Sırp generali CIA değil Sermaye ayarladı. CIA’nin paralelleri olabilir. Tarihi gelişme olarak Kürtler bir devlet kuracaklardır. Nüfusları artıyor ve halkta devlet kurma azmi oluşuyor. Bana göre bu Irak Devleti olmalıdır. Kürtler orada toplanmalı ve Irak’ın resmi dili Kürtçe olmalıdır. Devlet Sünni devlet olmalı.  Muhaceret olmalıdır. Kürtler Irak’ta toplanmalı ve oradakiler de kendi uluslarının devletlerine gitmelidir. Türkiye’den de isteyenler Irak’a gidebilir. İsteyen Kürtler Türkiye’ye gelebilir. Türkiye ortak vatanımızdır. Gidene uğurlar olsun, gelen de hoş gelsin.

 

NOT: Yazıda yer ala italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Adil Düzen

Yeryüzü doğum sancıları ile yaşıttır.  Kuran bundan 1400 sene önce nazil olmuştur.  İçerdiği şeriat(demokratik),  İslam(laik),  Adil(liberal), hak(sosyal) düzen, barış dinini insanlığa öğretmek için bin dört yüz senelik hazırlık yapılmıştır. Bin dört yüz sene önce gelen Kuran insanlara içtihadı öğretti. İçtihat yapacaksınız, uygulayacaksınız, hatanızı göreceksiniz içtihadınızı düzelteceksiniz yeniden deneyeceksiniz. Bugünkü uygarlık oluştu. Isı makinaları bulundu, elektrik keşfedildi. Elektro manyetik dalgalarla ıraklar yakın oldu. Bilgisayar keşfedildi.  Kuran’ı uygulamanın bütün engelleri ortadan kalktı. İnsanlık üçüncü bin yıl uygarlığına, beşinci İslam uygarlığına, ikinci Kuran uygarlığına geçme sancılarını taşıyor.

Bu geçiş üçüncü cihan savaşı ile mi yoksa uzlaşarak barış içinde mi geçsin. İşte buna kararı biz vereceğiz. İnananlar verecektir. Akevler çalışmaktadır. Başta insanlar üçüncü cihan savaşına geçmeden üçüncü bin yıl uygarlığına nasıl geçilir? Bunun çabasındadır. Sonra üçüncü cihan savaşı çıksın çıkmasın sonunda Adil Düzen’e nasıl geçilir? Bunun ilmini yapmaktadır.

İnsanlığı Kuran üzerinde çalışarak insanlığı Kuran düzenine katkıda bulunmaya çağırmaktadır. Yeni uygarlığın temeli işyeri ile meskenin birleşmesidir. Bunun için yüz lojmanlı apartmanlar sistemini getirmelidir.

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 353 | Tarih: 20.03.2016
Ergün Diler
Causlar Savaşı
Adil Düzen
1435 Okunma
Süleyman Karagülle
Yusuf Kaplan
Su akacak yatağını bulacak... Bu toplum yeniden ayağa k
Melekler bilgisayar kullanır mı?
1332 Okunma
Ali Bülent Dilek
Ahmet Hakan
Tüm Batı canavar mı?
Batı ırkçılığı
1288 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Erdoğan giderse Türkiye o güzel günlere geri döner mi?
İşimiz Fanatiklere kaldı
1251 Okunma
Tayibet Erzen
Emre Aköz
Yeni Nesil Terör
Alışkanlık
1238 Okunma
Vahap Alma


© 2024 - Akevler