En sevdiğim Kadınlar Günü ilanı
1460 Okunma, 0 Yorum
Ahmet Hakan - Hürriyet
Lütfi Hocaoğlu

10.03.2016

 

-ULUDAĞ Gazoz’un “Gazoz olma” sloganlı Kadınlar Günü ilanı iyiydi.

-Herkes laf soktu ama ben Küçükçekmece Belediyesi’nin “Erkeğe, kadına vurmak değil vurulmak yakışır” ilanını da beğendim.

Ama birincilik Koç’un verdiği ilanın...

Ben en çok onu beğendim.

Yazının tamamı için tıklayın

 

Yorum:

Kadınlar Günü

Sermaye bunu hep yapar.

Önce birinin haklarını elinden alır. Onu başka biri yapmaya kalkar, Allah’ın yarattığı özelliklerine muhalif görevler yükler. Görev yüklenen bu görevleri kaldıramaz. Bunun sonucunda ezilir. Ondan sonra ona günler, haklar icat eder. Pozitif ayrımcı kanunlar çıkarır.

Kadınlar günü de bunun en tipik örneklerindendir.

Önce kadına sen erkekle eşitsin der. Evinde çocuğunu büyüten kadının erkekler gibi işler yapabileceği fikri yayılır. Kadınlardan erkek gibi olanlar ödüllendirilir, onlara özel değerler verilir. Böylece kadın evinden dışarıya erkek gibi çıkar ve çocuk doğurmamaya başlar. Artık ekmek parası derdindedir. Bir kısmı da kariyer yapacağından evlenmez. Evlenme yaşı 30’lara çıkar. Zamanla 40’lara yaklaşır.

Diğer taraftan bir “kadın hakkı” olan çok eşliliği kötü bir şey ve en tehlikeli şey olarak yayarlar. Ondan sonra kadınlar artık evlenemez hale gelir. Dul kalan bir kadının evlenmesi neredeyse imkânsıza yaklaşır. Buna ilaveten de bu konu boşanılan kocanın namusu haline getirilir ve kadınlar öldürülmeye başlar. Kısas uygulanacağında katil kocalar hapislerde beslenir ve kadınlara polis koruması verilir. Böylece kadın hedef haline gelmiş olur ve daha da çok öldürülme ortaya çıkar.

Artık kadınlar için bu dünya çok tehlikeli bir yer olur. Hem ev geçindirmek zorundadır, hem evine bakmak zorundadır hem de kocasından asla ayrılmamalıdır. Ayrılırsa ya geçinemez ya da öldürülür.

Bu oyuna gelen bizim saflarımız da batılıların çizdiği kadın portresini olması gereken kadın olarak kabul ederler. Allah’ın kitabını ve İslam’ın çizdiği kadını reddederler. Peygamber’in aile modelini de adeta en büyük “ahlaksızlık” olarak gören bu alnı secdeden kalkmayan kardeşlerimiz dalalaet içinde yuvarlanırlar ve Sermaye’nin icat ettiği kadınlar gününü kutlarlar, meydanlarda boş boş konuşurlar.

Bir gün her şey yerli yerine gelince, İslamiyet gelince, Gerçek İslami aileler kurulunca, Peygamberin ve sahabenin aile modeli ideal model olunca kadınlar da huzur bulacak, erkekler de. Bunun önündeki en büyük engel ise maalesef “Müslümanlar”.

 

 

Lütfi Hocaoğlu






Sayı: 352 | Tarih: 13.03.2016
Ahmet Hakan
En sevdiğim Kadınlar Günü ilanı
Kadınlar Günü
1460 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
Sinsi Pusu
Rus Planı ve Tedbir
1362 Okunma
Süleyman Karagülle
Mehmet Barlas
Büyük akla güvenen küçük akıllılar hayal görüyor
Kuran’ın vaadi
1163 Okunma
Tayibet Erzen
Emre Aköz
En İyi Haber
Teknoloji
1097 Okunma
Vahap Alma
Yusuf Kaplan
Hukuk “kılıf”ı: Demokles’in kılıcı!
HUKUK,KRAL,İP,MENDERES; YUSUF HOCAM NEREYE GİDİYORUZ!
1015 Okunma
Ali Bülent Dilek


© 2024 - Akevler