Düşmanlık Dalgası
1333 Okunma, 2 Yorum
Emre Aköz - Sabah
Vahap Alma

 

Fransa'da aslında aşırı sağcı olup da, makyaj tazelemiş olan Ulusal Cephe yerel seçimlerde çok ciddi bir yükseliş gösterdi. 
ABD'de ise başkanlık yarışına katılan Cumhuriyetçi Parti aday adaylarından Donald Trump, "Müslümanlar ülkeye alınmasın" diyerek büyük bir tartışmaya yol açtı.
Siz bakmayın demokrat Başkan Obama'nın bile tartışmaya katılarak Trump'a Amerikan değerlerini hatırlatmasına... Cumhuriyetçi kesimden, muhafazakârlardan, tutuculardan şöyle okkalı bir protesto yükselmiyor Trump'a karşı...
Çünkü içten içe onlar da öyle düşünüyor.
Yıllardır yaptığımız uyarılar, maalesef gerçek oluyor. IŞİD'ler, Boko Haram'lar, El Şebab'lar ortaya çıkıp da... "İslam adına" kafa kesmeye, alışveriş merkezi basmaya, bomba patlatmaya başladığında...
Bu yapılanların mutlaka bir karşılığının olacağını... "Onlar gerçek Müslüman değil" demenin hiçbir işe yaramayacağını...
Sokaktaki sıradan Batılının, Müslümanlardan korkmaya başladığını... Kabağın da, ne yazık ki o ülkelerde yaşayan masum ve aklıselim sahibi Müslümanların başında patlayacağını söylemiştik. İşte o günlere geldik.
Olayın Ulusal Cephe veya Donald Trump ile sınırlı kalacağını sanmayın. Müslüman düşmanlığı dalga dalga yayılacak, bir süre sonra Batı'nın demokratlarını da etkileyecektir.
Bu dalgayı durdurmanın imkânı bulunmuyor. İş işten geçti. Çünkü katliamların kanlı anıları insanların hafızasına kazındı. Yatışmaları uzun yıllar alacak. 
Farkında mısınız: Olayın bu hale nasıl geldiğini hâlâ lafı gevelemeden, dobra dobra tartışamıyoruz!

 

     Suç Kimde

     Elinizde mükemmel olduğunu iddia ettiğiniz bir kitap var. O kitabın içinde de sizi ve kainatı yarattığına inandığınız Rabbinizin koymuş olduğu kurallar var. Bu kuralları çok konuşursunuz. Gereklilikleri sıralamada üstünüze yoktur. Gelenekçi olmadığınızı düşünür, eskilerden heybenizde taşıdığınız hurafeleri bir türlü atmazsınız. Duyduğunuz her yeni yorum size göre küfürdür. Dini mistik yaşar, Kitabın kılıfına azami hassasiyet gösterirsiniz. Medet umduklarınız Yaratıcının kanunlarıyla bağdaşmasa da, sizde Dalaylama’nın yoga etkisini sürdürür. Marx’ın ‘din afyondur’ sözüne de lafta şiddetle karşı çıksanız da kusursuz sadakat gösterirsiniz. Birileri çıkıp da ‘’dininiz yanlıştır’’ dediği zaman dişleriniz gıcırdamaya başlar. Doğrusunu anlatmaya kalktığınız zaman da komik oluyorsunuz. Çünkü bilmediklerinizi anlatamazsınız..!

     Kısaca; mükemmel kitabınız var ve siz açıp okumadınız. Sözde Müslümanlığınız konusunda yalan-yanlış her lafınıza kendiniz bile iman etmişsiniz. Sonra çıkıp küstahça dünya insanlarına ‘’onlar gerçek Müslüman değil’’ deme cüretini de gösterebiliyorsunuz. Siz gerçek Müslümanlığı gösterdiniz de onlar mı görmedi...?

 

Allah mü’min olmayı nasip eylesin…

 

 

Vahap Alma


YorumcuYorum
Süleyman Karagülle
16.12.2015
17:09
 Akevler sesini duyuramamış ise eksiklik Akevlerdedir. Halk işitir, sonra bakar görmezse bir daha dinlemez. Yapmadan söylememliyiz.
Vahap Alma
17.12.2015
00:42
Akevler'in bu konuda kusurlu olduğunu düşünmüyorum Hocam. Söylediklerim, yanlış yaşayıp yanlışında ısrar eden müslümanlaradır...




Sayı: 339 | Tarih: 13.12.2015
Mehmet Barlas
Eğitim ufuk açar ama her şeyi anlamaya yetmez
Adil Düzen’de eğitim
1495 Okunma
1 Yorum
Tayibet Erzen
Emre Aköz
Düşmanlık Dalgası
Suç Kimde
1333 Okunma
2 Yorum
Vahap Alma
Ahmet Hakan
Kimdir bu YDG-H’liler
Halkın yılması
1323 Okunma
1 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
Kod Adı İslam
Siyaset değişmeli
1248 Okunma
Süleyman Karagülle
Yusuf Kaplan
Topçu’nun Söz’ü: İrade Metafiziği
HANİFLERDEN PEYGAMBERLERE
1217 Okunma
1 Yorum
Ali Bülent Dilek
Ali Bulaç
Siyasette zorlama yoktur.
Düzende özgürlük
1209 Okunma
1 Yorum
Zafer Kafkas


© 2024 - Akevler