Kör Operasyon
1973 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

 

04/12//2015

Ruslar SU-24’ü ABD’den gizli olarak yaptılar. Bulundukları yerdeki diğer uçakları kilitlediler. Bu daha önce İsrail sınırında oldu. Türkler uçağı düşürdüler. ABD ajanları Rus helikopterleri gelmeden önce geldiler bir parçayı alıp götürdüler.

- İnandırıcı değil. Neden Türk F16 uçağını etkisiz hale getirmediler. ABD ajanları nasıl oldu da parçayı elleri ile koydukları gibi buldular. Bunların hepsi uydurmadır. SU-24 de böyle bir oyundur. Sermaye’nin uydurmasıdır. Gaye Rusya ve Türkiye’nin ekonomik gelişmelerini durdurmaktır. Başardılar. Türkiye de Rusya da oyuna geldi. Sermaye hedefine ulaştı. İki taraf da ekonomilerini çıkmaza soktu.

 

2-Lesin

Putin’in sağ kolu, devleti asıl idare den arkadaşı Lesin ABD’de CIA tarafından öldürüldü.  Paris katliamı da CIA tarafından  Avrupa’ya düzenlendi. Uçağın düşürülmesinde de aynı CIA taktiği vardır.

-Yapılanlar doğrudur. Yalnız yapan CIA değil, Sermaye’dir. Sermaye bunu dolar gücü ile yapmaktadır. Gayesi Putin’i ve Obama’yı yola getirmektir, İslam alemi ile bunların arasını açmaktır. Bunu da Erdoğan’ın onlara cephe almasıyla sağlayabilir. Putin arka arkaya yediği darbelerle şok geçiriyor. Yeni danışmanını buluncaya kadar bu şoktan kendisini kurtaramaz. Erdoğan’ın ona yardım etmesi gerekirken o da ona üçüncü darbe oluyor. Putin bu şoku atlatamazsa gider ama atlatırsa da artık dünyaya hükmeder hale gelir.

 

3- Büyük Devlet

Görünüşte Amerika’da Avrupa Rusya’ya çıkarları çatışmaktadır. Devlet çarkları böyle dönüyor. Esas sorun Sermaye’dir. Soros devrededir. Dünya çatışma içindedir. Tek çıkış Türkiye devletinin büyümesi ile çözülecek. Türkiye’yi sevdikleri için değil başka çıkarları olmadığı için.

- Bugünkü uygarlık Yahudi sermayesi ile oluştu. Yahudiler Müslümanlardan aldıkları uygarlığı ve Sermaye gücünü Avrupa’da kullandılar. Amerika’nın keşfi ile büsbütün artırdılar. Böylece sermaye terakümü oldu ve uygarlık doğdu. Bugün sermaye terakümüne gerek yoktur. Kağıt para bu gereği sona erdirdi. Kağıt paranın gücünü devletin teminatı korumaktadır.  Sermaye geleneğin kalıntıları ile hala devletlere hükmetmekte dolayısıyla doların gücünü korumaktadır. Bu iş bitiyor. Sermaye artık tarih oluyor. Bugün olanlar, ölmekte olan hastanın evde mevtin getirdiği huzursuzluktan başka bir şey değildir. Bütün bunlar Adil Düzen’in hazırlığıdır. Bir gün Erdoğan da Putin de Adil Düzen’siz sorunların çözülmeyeceğini anlayacaklar.

 

4- Kuveyt ile askeri anlaşma yapmışız. Rusya uçaktan sonra Soros’un Rusya’daki kuruluşlarını kapattı. Mafyaları İslam halkına yüklüyor.

- Kuveyt ile askeri anlaşmamız bir tuzaktır.  Biz dünyaya hizmet edeceğiz ama silahla değil Adil Düzen ile. Silahla hizmet dönemi tarih olmuştur. Sermaye’nin sömürü merkezleri olan ve nüfusu 30 milyondan küçük olan devletler ortadan kalkacak, ulusal devletler oluşacak. Bizim onları desteklememiz Sermaye’nin sömürü karargahlarını desteklememiz demektir.  Mustafa Kemal’in yurtta sulh cihanda sulh ilkesine riayet etmemiz gerekir. Bizim küçük devletlerle değil, Suudi Krallığı ile ilgilenmemiz gerekir. Bağımsız güçlü devlet haline gelmeliyiz. Bunun için Adil Düzen’i kabul ettirmesi gerekir.

Sermaye ikiye ayrılmıştır. Rockefeller üçüncü cihan savaşını çıkararak birinci ve ikinci cihan savaşları ile sorunları çözmek istiyor. Rothschild ise yönetenleri yanına alarak sorunları çözmek istiyor. Bunun için önce desteklediği Obama’yı, Putin’i ve Erdoğan’ı şimdi uzaklaştırmak istiyor. Çünkü sözünü dinlemiyor.

Bugün Sermaye ile bir olmuş Hıristiyanlar dünyaya hakimdir. Gerek nüfusuyla, gerek coğrafyasıyla,  gerek tarihiyle, gerek kültürü ile Hıristiyanlara karşı duracak tek güç İslam’dır. Sermaye’nin en büyük rakibi de odur. Tevrat Kuran yarışması vardır. Sermaye Müslümanları terörist yapıp onunla devletleri yıkacak sonra “onlar teröristtir” diyerek İslam alemini yok edecek. Planları budur. Uçak bu plan için düştü.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

 

Dünyadaki Siyasi Durum

Bugün dört büyük güç sermaye ile boğuşuyor. ABD, AB, Rusya ve Çin. Savaş alanı İslam alemidir. Merkezi Ortadoğu’da Suriye’dir. Sonu ne olacaktır?

Akevler Adil Düzen’e göre İnsanlık Anayasası hazırlamıştır. Medhal bununla ilgili kitapları yayınlamıştır. Akdemir bu konuda tamamladığı eserini yayınlamak üzeredir.

Sermaye mağlup olacak devletler galip gelecektir. Sorun savaşın uzunluğu sorunudur. Devletler yeryüzünü bir an önce barışa götürmek istiyorlarsa, Akdemir’in İnsanlık Anayasası Kavramı kitabını Nobel ödülü ile ödüllendirmelidirler. Böylece bu kavram tüm insanlar arasında yayılmış olur.

Ondan sonra bütün dünya üniversiteleri Akevler’in Adil Düzen çalışmalarını ele alıp incelemeye almalıdır. Kendi kazanımları ile eleştirmelidirler, düzeltmelidirler, yenilerini eklemelidirler. Bu tartışma ve araştırma sonucu İnsanlık Anayasası ortaya çıkar. Semt ve bucak kooperatiflerinde pilot denemeler yapılır. Bucaklar arasında barış içinde uygarlık yarışı ortaya çıkar.

Halk beğendiği bucaklara rağbet eder. Başarılı bucak örnekleri ile merkez bucaklarına sonra ülke merkez bucaklarına sonra insanlık merkez bucağına örnek olur. Yerinden savaşlarla değil müspet ilimle kurulur.

Başta halledecekleri para sorunudur. İnsanlık karşılıksız para anlayışına son vermedikçe ne mafya biter ne de Sermaye yola gelir. Bundan sonra yine Sermaye sorunu gelir. İsrail’in hudutları çizilmelidir. Dış güvenliğini insanlık tekeffül etmeli Vatikan ve İsveç gibi savaş dışı ülke yapmalıdır.

Sermaye İsrail’de yerleşmeli ve insanlığa ticarette ve ilmi çalışmalarda hizmet vermelidir. Bunun dışında faizli sömürüye son vermeli. İlme, dine ve siyasete karışmalıdır. Gümrükler vizeler kalkmalıdır. Bundan en çok Sermaye yararlanır.

İnsanlığın Yahudi sermayesine ihtiyacı vardır.

1-Bugün bu Sermaye ile insanlık ekonomisi varlığını sürdürmektedir. Yeni düzeni kurmadan bu düzeni ortadan kaldırmalıyız.

2-Sermaye piyasayı ve ticareti bilen bir örgüttür. Bunların bu deneyimlerinden yararlanmak zorundayız. Dünyanın her yerine dağılmış ve yayılmış bir halktır. Dünyanın neresine giderseniz onları bulursunuz. Başka bir topluluk dünya ticaretini başaramaz.

            3-Yahudiler İbrahim ile başlayan bir geçmişleri ile tarih içinde yer almış bir topluluktur. Dört bin yıllık kazanımları vardır. Ticaret konusunda ve ilmi araştırmalar konusunda başka hiçbir halk onların seviyesinde değildir. Bundan sonra da ulaşmaları mümkün değildir.

            4- Yeni uygarlığı barış içinde kurabiliriz. Savaş içinde kurabiliriz. Savaşla kurulan uygarlığın 200-300 senesini buna harcar. Oysa barış içinde kurduğunuzda insanlık 800 sene huzur içinde yaşar.

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 338 | Tarih: 6.12.2015
Ergün Diler
Kör Operasyon
Dünyadaki Siyasi Durum
1973 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Rus palavrasına göre Koç, IŞİD'den petrol alıyor
Putin karizmayı çizdirdi
1263 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Esed cânisi yargılanmayacak mı?
Kendi insanını üretemeyen Müslümanlar!
1217 Okunma
Ali Bülent Dilek
Mehmet Barlas
Anayasayı yenilemek kadar CHP’yi de yenilemek gerekiyor
Önceliğimiz, 'bağımsız bir Türkiye' olmalı
1164 Okunma
Tayibet Erzen


© 2024 - Akevler