Pasta Savaşı
1389 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

27/11//2015

1- Pasta Savaşı

Afrika’nın kuzey, orta ve kuzeybatı ülkelerinde Fransızlar hakimdir. Amerika buralara asker göndermektedir. Fransa ABD’de olaylar çıkarmaktadır. Rusya’ya sattığı helikopter gemilerini vermedi. Afrika zenginliğini paylaşamıyorlar.

- Sermaye’nin ikinci Cihan savaşından önce merkezi Londra idi. İngiltere’yi krallıkla ve Hıristiyan olarak yaşatıyor, Avrupa devletlerini de kullanarak tüm dünyayı sömürüyordu. Devletleri müstemleke yapıyor,  vali atıyordu, Masonlarla da ekonomiye hükmediyordu. İkinci Cihan savaşından sonra merkezini Amerika’ya taşıdı. Yeni teknolojiden yararlanarak, devletleri hatta masonları aradan çıkararak doğrudan kendisi dolarla yönetmek istedi. Bunun için ABD devletini ve ordularını taşeron olarak kullandı. Dünyanın her yerinde üslerini kurdu. Masonlar altında kulüpler üstünde de bilenlerle kurdu.

Bu durum yeryüzünde tam istihdam sağlayıncaya kadar iyi gitti. Tam istihdam sağlanınca dolar faize bulandı. Rockefeller ile Rothschild’in arası açıldı.  Obama ortaya çıktı.  Dünyaya hükmetmek için oluşturduğu beş büyükler Sermaye’yi dinlemez oldular.

Bugün savaş Fransa ile Almanya arasında değildir. Sermaye ile devletler arasındadır ve Sermaye bu tezgahları devletlere karşı kullanıyor.

 

2- DAEŞ Tiyatrosu

Batı kendi çıkar çatışmasını yaşarken,   başkanları bile olmayan İslami örgütler kurmakta ve dünyada gerçekleştirdiği zulmü Müslümanlığa yüklemektedir.  Kendilerine yaptıklarını iki taraf Müslüman teröristlere atarak İslamiyet’i vurmak istiyorlar.

- Yazar yapılanları doğru anlatıyor. Eksik bıraktığı bir nokta vardır. Sermaye doları kullanarak teröristleri organize etmektedir. Hepsi İslam adına ortaya çıkmakta ama birbirlerine öldürmektedir. Batılılar da görünürde çıkar çatışması içinde savaşmaktadır. Oysa bütün bunları tezgahlayan Sermaye’dir. Mumu yatsıya kadar yanacaktır.

 

3- Mesaj

Amerikan Sermayesi ılımlı İslam siyasetiyle ortaya çıkınca devletler, terör olaylarını organize ederek, Sermaye ile İslam’ın anlaşmasını önledi.

- Olay tam tersinedir. Önce Sermaye tam istihdam sağlandığından yeniden faiz ile kredi verecek alan olarak kullandı. Üçüncü Cihan savaşı gerekiyordu. Devletler ikiye ayrılacak, birbirlerini vuracak. O silah satacak. Sonra da tahrip ettiği dünyayı yine kendileri ihya edecek.  Bu arda ABD’deki sermaye ikiye ayrıldı. Banka sahipleri kriz taraftarı idi. Fabrika sahipleri ise uzlaşma istiyorlardı. Bunlar devletlerle bir oldular. Banker Sermaye ise buna karşıdır. O da İslami terör ile iki kuş vurmak istiyor. Biri İslamiyet’i terörist yaparak ezeli rakibini yok etmek. Kuran’ı devre dışı bırakarak Tevrat’ı hakim kılmaktır. Yazarın bu yanlış varsayımı tüm makalelerini hatalarla doldurmaktadır.

Rus uçağının düşürülmesi Sermaye oyunudur. Böylece Rusya ile Türkiye arasında savaş başlayacak, İran Rusya tarafı olacak. Müslümanlar ikiye ayrılacak. NATO devreye girecek. Çin Rusya tarafı olacak. Böylece üçüncü Cihan Savaşı başlayacak. Taraflar birbirini yiyip bir taraf galip gelince sermaye mağlup olan tarafını destekleyecek. Galip getirecek. Ondan sonra da istediği gibi haritaları çizecek. Beşleri de uslandırılacak.  Bu savaş Müslüman ülkelerde geçecek. İki tarafı bombalıya bombalıya yok edecekler. İslamiyet yok edilecek. Kimi Budist, kimi Hıristiyan olacak. Uçak bunun için düştü.

  

4-Uçağın Şifresi

Rusya hava tekniğini geliştirdi. Haberleşmeyi alt üst edecek bir uçak yaptı. Bu uçaklar yalnız Türkiye değil NATO ve ABD’nin yoğun olarak bulundukları yerlerde sık dolaşmaya başladı. Bu uçağın düşürülmesi gerekiyordu. Uçağın sırrı öğrenilmeli idi. Rusya ile Batı birbirine yakınlaşmıştı. Türkiye bu yakınlığı kesti. Şimdi Türkiye ve batı bir olacaktır.

- Bu uçak Türklerin değil. Batının düşürdüğü doğrudur. Ne var ki batı bunu Sermaye adına düşürmüştür. Rusya hava gücünde batıdan ilerde olduğu iddiası yalandır. Uçağın düşürülmesi için bahanedir. Uçak üçüncü Cihan savaşını çıkartmak için düşürüldü. Yazar, Putin’in itidalli davranmasını, korkması sonucu olduğunu söyleyerek savaş kışkırtıcılığı yapıyor. Putin oyunları bildiği için öyle davranmıştır. Buna göre Ankara da Moskova da yanlış yaptılar.  Ankara “Uçağın Rus uçağı olduğunu bilmiyorduk onun için düşürdük. Özür dileriz.” demeli idi. Moskova ise "Pilot hatası olmuştur. Dostluğumuz devam edecektir." diyecekti.

 

5- Nereden Nereye

Uçak bahanesiyle dünya bir olup Türkiye ile Rusya’yı savaştırmak istiyor. NATO niçin var? İkinci kutup İslam mı? Hıristiyanlar İslamiyet’i parçalayacak mı? Orta doğuya neden demokrasi gelmiyor? İslam liderleri nasıl tasfiye edildiler? Dört büyükler petrol merkezi olan Ortadoğu ve çevresinde savaşıyorlar. Putin Fransa’ya yaklaştı. CİA bunu bozmak için olaylar tertipliyor.

- Uçak bahanesiyle değil uçağı Sermaye bunun için düşürdü. Evet, NATO Sermaye’nin İslamiyet’i yok etmesi için vardır. Zaten eskiden de öyle idi. Türkiye’de yapılan zulümler hep Sovyet korkusuyla yapıldı. Hıristiyanlar değil Yahudi sermayesi tüm dünyayı parçalayarak yönetmeyi istemektedir. Sermaye dinsizleştirmede kullanamadığı için liderleri tasfiye etti. Dörtler savaşmıyor. Sermaye saldırmak istiyor. Petrol bahane. Artık CİA devrede değil. Sermaye doları ile yeni örgüt kurdu. IŞİD, bunlardandır. Erdoğan’a cephe alan siyasiler, bu örgütün maşalarıdır.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Tehlike

Bugün insanlığın en büyük çatışması vardır. Şimdiye kadar Sermaye ile siyasiler bir olup dinlere savaş açtılar. İnsanlığı üç asırdır tanrısız, ahlaksız hale getirmek için uğraştılar. Askerler bu zulmün merkezinde idiler. Sanayileşmedeki rolleri sebebiyle bu savaşı başarı ile götürüyorlardı. Biz Viyana’dan döndük. Batılılar da Sakarya’dan döndüler. Sermaye’nin dine olan saldırısı 27 Mayıs’ta geri döndü. İslamiyet’i ortadan kaldıracağını hesaplayan Sermaye İslamiyet’e yol açan yönetimlerle karşılaştı. Siyasetini değiştirdi. Ilımlı İslamiyet’i kabul etti. Demirel ile şeriatı devre dışı bırakacaktı. Karşısına Erbakan çıktı. Sermaye birinci ve ikinci Cihan savaşı ile faizli sistemi sürdürdü. Sonra Sovyetler yıkıldı. Nefes aldı. Sonra Çin’in emeğini sömürdü. Ama bu da şimdi sorun oldu. Şimdi soğuk savaş sürüyor.

    İran ile Türkiye birbirleri ile çatışmazlarsa üçüncü cihan savaşı çıkmaz. Çünkü böyle bir savaş çıksa bile bunların taraf olduğu blok galip gelir. Çünkü;

    1- Müslümanlar, Hıristiyanlardan sonra en büyük nüfusa sahiptirler. Aralarında menfaat çatışması yoktur. Dini ayrılık vardır. O da İran’la Türkiye’nin bir olması ile sona ermektedir. Oysa Hıristiyan devletler arasında menfaat çatışması var.  Birbirlerini tanımayan mezhepler bahane edilmektedir. Dolaysıyla savaşın sonunda İran ve Türkiye söz sahibi olur. Bunu bilen Sermaye bunları çatıştırmadan üçüncü cihan savaşını çıkaramaz.

   2-  Savaşın geçtiği alan Türkiye ve İran’ın bulunduğu merkezde olacaktır. Bura halkının füzeleri yoktur ama topları ve tüfekleri Avrupa’ya bunlar öğretmiştir. Kara savaşını, piyade savaşını çok iyi biliyorlar. Sonunda zafer piyadenin süngüsünün ucundadır. Bu savaşı er geç Müslümanlar kazanır. İstiklal savaşı ve İran inkılabı bunun örneğidir.

   3- İnsanlık ateizmden ahlaksızlıktan bitkindir. Tutunacak dal aramaktadır.  Bütün din mensupları kendi dinlerinin hak olduğunu biliyorlardı ama yanlış olarak başka dinleri batıl kabul ediyorlardı. Adil Düzen’in siyasi çıkışı, Gülencilerin okulları, dünyaya İslamiyet’in bütün ilahi dinleri hak tanıdığını öğretti ve Papa ile yapılan diyalog sonunda tüm dünya dinleri barış içine girdiler. Dinde Kuran, ilimde batı kendisini kabul ettirdi. Dolayısıyla ateist sermayenin arkasından gidenler mağlup olacaklardır.

   4- Türkler ve İranlılar savaşmayı iyi bildikleri kadar adil yönetimi de iyi bilmektedirler. Türkler tarih boyunca işgal ettikleri ülkeleri uygarlaştırmış ve refaha kavuşturmuşlardır. Savaşı karşı blok kazansa bile yönetme sanatına sahip olmadıkları için kısa zamanda iktidarlarını kaybederler. Tarihte Rusya, İran ve ABD Osmanlı yönetimini esas aldıkları için dünyaya hakim oldular.  Türkiye’de Akevler’in getirmekte olduğu Adil Düzen ekonomisi er veya geç tekel ekonomiyi yenecektir.

 

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 337 | Tarih: 29.11.2015
Ergün Diler
Pasta Savaşı
Tehlike
1389 Okunma
Süleyman Karagülle
Emre Aköz
‘Dur’ deme, durdur!
İnsan ve Aşk
1317 Okunma
Vahap Alma
Yusuf Kaplan
Menzilini yitirmezsen, Hakikat rüzgârı her dâim eser
Umutlar gizli medrese açılışına kaldı!
1280 Okunma
Ali Bülent Dilek
Ahmet Hakan
Aslan gibi bir Tahir Elçi'yi vurdular
Tahir Elçi’yi kim vurdu?
1250 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Putin Rus turistlere “Artık İran’a gidin” dese ya
Medya ortaklığı ve savaş çığırtkanlığı
1206 Okunma
Tayibet Erzen


© 2024 - Akevler