Patron Testi
1362 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

 

13/11//2015

1-Erdoğan’a karşı Paralel’e verilenler de Paralelciler tarafından dinlenmiş. ABD elçisi Hürriyet’i basın özgürlüğü içinde koruyacakmış. Putin Rothschild’ı doğrudan hedef aldı. Soros Erdoğan’dan randevu istemiş Erdoğan da vermemiş.

- Sermaye’nin elinde iki silah var, mafya ve basın. Basın yoluyla istediklerine emir verir. Yerine getirmezlerse mafya yoluyla cezalandırır. Paralel Soros’un bir bürokratik kuruluşudur. O sadece Rothschild’ı dinlemez başka herkesi dinler. Bilgileri derin güce katar. Basın onlarla gerektiğinde saldırıya geçer. Türkiye’nin ilk halledeceği iş Paralel basına milli basınla cevap vermektir. Cezalarla baskılarla baş edemezsiniz. Milli basın da ancak basın kooperatifleri ile kurulabilir. Nasıl banka kurmak için anonim şirketi olmak şartsa, bir basın yayın işletmesini kurmak için de kooperatif olma şartı getirilecektir. Okuyucular, üye yazarlar da yönetici olacaklardır. Yazarlar kamu tarafından finanse edilecektir.

 

2- İshak Alaton, Soros ve Paralelciler. Bunları birleştiren nedir? Seçimden önce 500 kişilik PKK’lının saldırısında silahlı gücü birleştiren ne idi? Erdoğan’dan ne isteniyordu?

- ABD halkının %55’i Sermaye’ye karşı cephe aldı. ABD’nin başına Müslüman bir zenci seçilmişti. Yeni merkez atama durumundadır. Sermaye. İkiz kuleleri vurdu. Yahudileri oraya taşıyacaktı. En uygun yer Türkiye idi. Çünkü Yahudileri yeryüzünde bu hale getiren Türkiye olmuştu. Kanunun himayesi ile başlayan Yahudi hakimiyeti yer alıyordu. Türkiye İslamiyet’i bırakmıyordu. AK Parti şeriatsız bir İslamiyet için biçilmiş kaftandı. Erdoğan ise Milli Görüş kökenli idi. Akevler’in Adil Düzen ile yakın ilişkisi vardı. Erdoğan Kırgızistan’a gittiği zaman Süleyman Karagülle’yi evinde ziyaret etmişti. Sonra bir istikrar unsuru idi. Türkiye’nin kalkınmasına sebep olmuştu. Onun bertaraf edilip Soros’un adayı Derviş oraya gelmeli idi.  Türkiye’ye talih kuşu konuyordu. Londra ve New York’tan sonra Türkiye bir daha dünya başkenti olacaktı. Tüm olaylar bunun için Erdoğan’ın etrafında dönmektedir.

 

3- Paralel hiç bir şeyi yüklenmiyor. Uyarılara kulak vermediler. Orgeneral’in kızına kamera ile oyun kurdular. Orgeneral direndi. Yeneceklerini sandılar yenemediler.

- Fethullah samimi risalecidir. Onun okunması ile insanlığın kurtulacağına inanır. Risalelerin  zaferi için her türlü tavizi verir. Paralelciler her yerde vardır. Cemaat’te olduğundan daha fazla AK Parti’de vardır. Bülent Arınç Akevler’de siyasete başladı sonuna kadar Akevlerli idi. Meclis başkanı olduktan sonra görüşmedi. Hataları vardır ama Cemaatta, AK Parti’de İslamiyet’e hizmet etmiştir, etmeye de devam edecektir. Erdoğan Soros ile görüşmedi. Ben olsaydım, televizyon karşısında görüşürdüm. Görüştüğüne bin pişman ederdim. Ona Yahudiler lehine o kadar çok konu teklif ederdim ki kabul etmediği zaman bütün Yahudiler ondan nefret ederdi. Bizim yanlışımız Sermaye’yi Yahudilerin temsilcisi kabul etmektir.

 

4- Baykal, MHP’liler kasetle gitmişlerdi. Erdoğan da kasetle gidecekti. Kaynağı Pensilvanya’da ararken Boğaz yalılarında barınan İstanbul sermayesi yapmış oldu.

- Yeryüzünde nerde sistemli örgütlü bir fitne varsa, hepsinin patronu dolardır. AK Parti ve Cemaat’i çatıştıracaktı. Sonunda İslamiyet’e zarar verecekti. Yanılıyorlar. Böylece İslam güçleniyor. Asıl çözüm aranmalıdır. Çözüm bu oyunların etki etmediği bir düzeni oluşturmaktır. Kişilerin bunları yenmesi mümkün değildir. AK Parti ya Adil Düzen’i kabul edecek ya da bu iftiralar içinde gark olup gidecektir. Adil Düzen’in çözümü çok basittir. Yerinden yönetim, hakemlik, basın kooperatifleri ve çalışana kredi. Dolarsız çözüm.

 

5- Hep birlikte birleşip Erdoğan’a karşı çeşitli gayrimeşru oyunlar oynamadınız mı? Oynadınız ama yenemediniz. Yenileceksiniz.

- AK Parti iktidarda kaldı laikliğe aykırı hareket eden maddeyi ceza kanunundan çıkardı mı? Vakti yoktu. Çünkü dışarıdan aldığı talimatla askerleri sivil mahkemelerde, sivil savcılara mahkum ettirecek ve orduyu perişan edecekti. AK Parti’nin günahları dağlar kadar. Devam ederse paralel yapıya gerek yok kendisi intihar etmiş olacaktır.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Ne yapılmalı?

Ordu PKK’yı bitirdi ama Dolar bitmedi. Yeryüzünde aç insan da bitmedi. Kısa zamanda PKK yeniden oluşur halkınız keser. Askerler keser, PKK keser. Bunun çaresi aranmalıdır.

PKK’ya asker operasyon çözüm aramak gülünçtür. Devletin eşkıyaya teslim olması demektir. PKK askeri darbe ile yok edildikten sonra Kürtlerin sorunlarını sonuna kadar de ülkenin bölünmez bütünlüğünü sağlamadır. Sorunlar çözülmelidir. Sorunlar Adil Düzen’de, Allah’ın düzeninde, Kuran düzeninde çözülmüştür. Akevlere bunu sizlere Erbakan aracılığı ile duyurmuştur. Dünyaya duyurmuştur.

Neden okumuyorsunuz? Okusanız bile neden oradaki gerçekleri görmüyorsunuz? Görseniz bile neden dillendirmiyorsunuz? Çünkü Kuran’ın dediği gibi "sağırsınız, dilsizsiniz, körsünüz."  Başka söze ne gerek.

 

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 335 | Tarih: 15.11.2015
Yusuf Kaplan
Çağ körleşmesi ve “nüfuz” meselesi
Nüfuz ne kelime!
1518 Okunma
Ali Bülent Dilek
Ergün Diler
Patron Testi
Ne yapılmalı?
1362 Okunma
Süleyman Karagülle
Ahmet Hakan
Paris saldırıları hakkında beş şey söyleyeceğim
IŞİD’in ve PKK’nın hamisi
1288 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Ha Paris, ha Ankara, ha Suruç... Hepsi hedefte...
Ateş düştüğü yeri yaktıkça bu zulüm devam edecek
1186 Okunma
Tayibet Erzen