Kararı bombalar değil seçmenin oyları belirleyecek
1319 Okunma, 0 Yorum
Mehmet Barlas - Sabah
Tayibet Erzen

 11.10.2015

Bazıları için siyaset etmek ne kadar kolaymış meğer... Ankara'daki patlama ertesinde HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın söylediği sözleri dinlerken, siz de siyasetin bu noktaya taşınmış olmasına hayret etmediniz mi?

Baksanıza patlama karşısındaki tepkisine Demirtaş'ın... "Bizi gece gündüz izleyen devletin bunu bilemiyor olmasına imkan var mı? Mafyalaşmış, katilleşmiş, seri katil gibi bunu uygulayan bir devlet anlayışı içerisindeyiz. Bunu şok durumuyla düşünemez hale getirecekler. Zulme karşı dik duracağız. Bunu da hepsini de atlatacağız. Bu alçaklıklar sadece kirli, ortaya çıkarılmamış olaylar olarak kalmayacak." 

Tamamı için http://www.sabah.com.tr/yazarlar/barlas/2015/10/11/karari-bombalar-degil-secmenin-oylari-belirleyecek

 

Yorum:

Son hamleler

Selocan’ın barıştan ne anladığı, başkalarının çocukları üzerinden yürüttüğü siyasetten açıkça anlaşıldığı için kendisini ciddiye alan birileri varsa bu demeç ciddi anlamda onların sorunu. Bana göre asıl üzerinde düşünülmesi gereken, skorun gittiği yerdir.

Terör saldırılarını çözemeye çözemeye gayet duyarsız hale geldik. İlk saldırının üzerine gidilse, makam ve ahbap koruma derdine düşülmese bu iş bu kadar büyür müydü? Büyürdü. Çünkü bütün bu olanların gariban devletle bir alakası yok. Senaryo aynen oynanacak ama en azından halkın güveni sarsılmayacaktı. Şimdi herkes fakir adamla uzun adamın ene savaşını izliyor. Skor aleyhimize değişiyor. Fazla hafife alınan din kardeşlerimiz(!) kendi evlerinde şov yaptıkları gibi ülkenin başkentinde, yüzlerce polisin kol gezdiği yerde dozunu artırarak eğlenmeye devam ediyor. Deplasman şovundan sonra iktidara knockout yolu görünmüş durumda. Etten duvarla çevrili liderlerin artık uyarıya da ihtiyacı yok çünkü sezon kapanıyor süreleri tükendi. Artık usulen olsa gerek, son hamleler oynanacak.

 

Tayibet Erzen






Sayı: 330 | Tarih: 11.10.2015
Emre Aköz
Ekonominin Peygamberleri
İlluminati
1354 Okunma
Vahap Alma
Yusuf Kaplan
Tehlikeli sularda yüzüyoruz: Form, normunu dayatıyor!
Güneş çarığı çarıkta ayağı sıkarmış!
1330 Okunma
Ali Bülent Dilek
Ahmet Hakan
Ama'lı bir 'hükümet yapmadı' yazısı
İstihbarat zaafı
1321 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Mehmet Barlas
Kararı bombalar değil seçmenin oyları belirleyecek
Son hamleler
1319 Okunma
Tayibet Erzen
Ergün Diler
Yüksek tansiyon
Değerlendirme
1255 Okunma
Süleyman Karagülle


© 2024 - Akevler