Egzoz gazı!
1479 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

29/09//2015

1-Dünya savaşla kaynarken şimdi egzoz gazı ortaya çıktı. Çatışmalarda bir taraftan bombalar yağıyor, diğer taraftan sporda olaylar oluyor. Otomobil piyasasında skandallar oluyor. Volkswagen %50 eriyor.

- Dünyada iki gücün savaşı devam ediyor. İki çeşit uygarlık vardır. Hak Uygarlığı ve Batı uygarlığı. Hak uygarlığını bugün Adil Düzen göğüslüyor. En zayıf durumdadır. Kuvvet uygarlığını Sermaye yükleniyor, en büyük güçtedir. Sermaye’nin yönetim şekli dünyadaki bütün faaliyetleri finanse edip, onları çatıştırmaktır. Kendisinin istediğini yapmayanları veya Erdoğan'da olduğu gibi görevi sona erenleri değiştirmek için her kuruluşta yerleştirdikleri ve teşkilatta güçlü kıldıkları paralel yapıya basın yoluyla sinyal verir herkes onun dediğini yapar. Gülen de Erdoğan da Kılıçdaroğlu da hepsi rollerini oynarlar. Oynayamazlarsa Erbakan gibi giderler. Olayların bu karışıklıktan çıkaracak tek güç Kuran’dır. Kuran’ı bugün size tercüme edecek tek kuruluş da Akevler’dir.

 

Kurt Kalesi

2-Hitleri Rothschild finanse etti. Hitler Volkswagen’i Rockefeller’e kurdurdu. Bugünkü sporda, arabada, Suriye’de olanlar aynı arka planın hazırladığı Sermaye’nin oyunlarıdır.

- Tarihi gelişmelerle Hitler’in Sermaye tarafından finanse edildiği, görevi Yahudileri Filistin’de toplamak olduğu biliniyor. Rockefeller Amerikan Yahudisi idi, İsrail devletinin kurulmasını bile istemiyordu. Rothschild ise Avrupa yönetenidir.  Bütün bunları bilmeden genel akışı biliyordum ve yazdım. Şimdi de size söyleyeceklerim vardır. Faizli sömürü sermayesinin ömrü sona ermiştir. Artık Yahudileri bu sermaye temsil etmeyecektir. Yahudiler İsrail devletini kuracak ve orada toplanacaklardır. Dünyaya ticarette ve ilimde hizmet edeceklerdir. Artık karşılıksız para ile Sermaye dünyayı sömüremeyecektir. Adil Düzen bunu gerçekleştirecektir. Akevler merkezi gerçekleştirecektir.

 

Belge’li PKK’lılar

3- PKK yönetimi Kurban toplama belgesini dağıttı. Onlar da kurban topladılar. Eskiden kurban dersen o kadar gereksinimleri yoktu. Şimdi ise kaynakları kurumuştur. Ne var ki deri parasını toplayanlar Almanya’ya gitti. Para toplandı ama PKK’ya gitmedi. Siyasiler birazını ulaştırdı. Savaş Baronlarla Devletler arasındadır.

- Savaşın Devletlerle Sermaye arasında olduğunu Mahir Kaynak’tan öğrendim. Benim tarihten ve Kuran’dan öğrendiklerime tam uymakta olduğu için o varsayımı aynen sürdürüyorum. Aslında Rockefeller finans ekonomisine hakimdi. Rothschild reel ekonomiye hakimdi. Rothschild ekonomik faaliyetlerle devam edilerek para yoluyla dünyaya hakim olunmasını istiyordu. Rockefeller ise krizler çıkararak savaşlarla dünyaya hakim olmayı istiyordu. Sonunda ABD’de Demokratların kazanması ile barışçı merkez galip geldi.

Barış merkezinin sorunu vardı. İslam alemine ılımlı İslamiyet’i hakim kılması gerekiyordu. Bunun engeli de Milli Görüş’tü, Adil Düzen’di. Erdoğan gerçekten vazgeçmemişti. Geçse bile artık çok güçlenmişti. İndirilmesi gerekiyordu. Kemal Derviş bu görevi değişik yerlerden denedi, başaramadı.

 

Güç Gösterisi

4- Dünya karışık. Her yerde çatışma devam ediyor. Devletlerle Baronlar çarpışıyor. PKK bu savaşın bir parçası.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Sermaye’nin oyununu Türk Ordusu bozdu

Gerek Mahir Bey, gerekse Ergün Bey bir hususta ısrar ediyorlar. Rus ABD ittifakı. Oysa bu Sermaye’ye karşı devletler ittifakı vardır. AB Sermaye’ye en çok hasımın olduğu bir birliktir. Savaş zaten Haçlı seferleri ile başlamıştı. Protestanlığı icat eden Sermaye Avrupa ile 500 sene Müslümanları savaştırdı. Yetmedi, son 500 senedir bire bir savaştırdı. Erbakan’ın uyarıları ile suni cepheler çöktü. Bu çöküş CHP-MSP koalisyonu ile çöktü. Humeyni inkılabı ile çöktü. Gorbaçov ile çöktü. Obama ile çöktü. Putin ile çöktü. Erdoğan ile çöküyor.

AK Parti, Adil Düzen’den uzak durarak Akevleri yok sayarak intihara gidebilir ama artık Türkiye anahtar güç olarak devam edecektir. Türkiye Devletler yanında iken Baronlar dünyada mağlup olma durumdadır. Çünkü İslam teröre imkan vermez. Dolayısıyla bugün Sermaye’nin tek silahı kalmıştır. Karşılıksız dolar ve bu dolarla İslam terörizmi ile dünyayı savaş alanına çevirmek. Türkiye buna mani bir devlettir.

Türkiye’nin sayı bakımından büyük ordusu yoktur. Ne var ki Türkiye’de paralı ordu da yoktur. Türk Ordusu’nun İstiklal Savaşındaki zaferden çok daha büyük savaşı Ergenekon ve diğer saldırılara karşı gösterdiği inanılmaz direnç ve sabırdır. Tarihin en büyük zaferidir. Sen sıradan bir savcıya Genelkurmay başkanını tutuklatırsan, yıllar hapishanelerde tutacaksın artık Türkiye yaşamayacaktır.

Bu olaydan beklenen ordu içinde korkan subayların savaşma kabiliyetlerini kaybetmeleri ve ordunun görev yapamaz hale gelmesidir. Böylece PKK orduyu yener.

Ordu böyle yapmadı. Belli bir sınır çizdi ve her türlü Ergenekon ve Balyoz soruşturmalarına izin verdi. İlker Başbuğ’un kararı ile komutanlara hapishanede nöbet tutun dedi. Aynı nöbete kendisi de girdi. Türk Ordusu gücünü koruyordu. Örnek olarak Kenan Evren'i mahkum ettirmedi ve teslim etmedi.

Gününü bekledi ve Ergenekon ve Balyoz davalarını yine AK Parti ve Anayasa içinde çözdü. Şimdi de PKK’nın işini bitiriyor. Böylece siyasi savaşı büyük maharetler sona erdirdi. Hüseyin Kıvrıkoğlu zamanında alınan bir karar ile Türk Ordusu demokrasinin emrine girdi. Halk kime oy verirse onun emrinde olacaktı. Ordu milletin istediği siyasilerle ama ipin ucunu kaçırmadan çalışacaktı.

Şimdi Türkiye’de sadece iki güç vardır. Halk ve halkın kullandığı oylar ile oyların bekçiliğini yapan Ordu.

Savaş silahla karşılıksız dolar arasında yürümektedir. Eskiden beri iki devlet anlayışı vardır. Siyasetin emrinde Sermaye mi, Sermaye’nin emrinde siyaset mi? Devlet demek para demek değildir. Devlet demek silah demektir. Para ile temin edilen silah mağlup olur. Çünkü paranın gerçek varlığı yoktur. Paranın gücü, arkasından devlet olmasından ileri gelir. ABD yeni Merkez Bankası kurup altın doları çıkarsa ertesi gün Sermaye yok olur.

İnanca dayanan silahı yenecek yoktur. İnanç kavmiyetçilik ve dinden gelir. Dolayısıyla Sermaye’nin galip gelmesi diye bir olay yoktur. Taraflar arasında devir eder. Dolayısıyla bazen Sermaye galip gelecekmiş gibi görünür ama sonunda Sermaye mağlup olacaktır.

İnsanlığı barış uygarlığına Adil Düzen çıkaracaktır. Erbakan’ın dünyaya anlattığı Adil Düzen’den başka çözümü olan, her hangi projesi olan varsa tartışmaya hazırız.

 

 

Süleyman Karagülle








© 2024 - Akevler