Oyun tersine döndü
1253 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

31/08/2015

-Türkiye hep provoke edilir. Olay çıkarılır. Halk harekete geçirilir, Cepheleştirilir. Birbirimize düşeriz. İki taraf da sonunda onun maşası olur.

- Tamam da çözüm ne, olur mu? Ergün Bey çözümleri önerse orada yazı yazabilir mi? Çünkü o da provokasyonun farkında olmadan görevlisi. Türk halkının azmini, ümidini kırma görevlisi. Sermaye bunu çıkardığı karşılıksız para ile yapıyor. Çözüm karşılıklı para çıkarmak. Geri kalanı ateşe körükle gitmektir.

 

-PKK kullanıldı. Barzani baştan Türkiye’ye karşı idi. Şimdi Ankara’nın yanında Irak’ı böldüler.

- Faizli sistemde paranın piyasayı doyurduğu zaman krizler olur. Sermaye dolarını faizli verecek yer bulamaz.  Cihan savaşı çıkarır ortalığı yakar yıkar. Dolar yeniden devreye girer ve faizli sistem işlemeye başlar. İzmir Akevler’de kurulan kooperatif faizin savaşların kaynağı olduğunu ilan etti. Erbakan buna katıldı. Yıllarca birlikte Adil Düzen’i hazırladılar. Dünyaya gerçekleri anlattı. Önce İran’da Humeyni bu gerçeği gördü. Sonra Gorbaçov ortaya çıktı. Sermaye üçüncü cihan savaşını çıkaramadı. ABD’de Sermaye ikiye ayrıldı. Savaşsız bir ekonomi düzeni getirmek isteyen Soros, Rothschild ile savaşa devam ilkelerini benimseyen Rockefeller. Clinton, Obama, Putin ile başladı. Erdoğan ile anlaştılar. Şimdi soğuk savaş bunlar arasında devam ediyor. PKK’yı, IŞİD’i siyaset tasviye ediyor.  Henüz savaş bitmedi. Silahla dolar çatışıyor. Daha savaş devam edecektir. Ta ki insanlık emek karşılığı altın parayı piyasaya çıkarana dek.

 

- Diyarbakır’da iki yabancı gazeteci ajan olarak canlı bombayı arıyorlardı. Kıskıvrak yakalandılar.

- Yakalamak önemli değil önemli olan böyle olayları önlemedir. Bu olay dolar olayıdır. Dolara karşı tedbir alınmadıkça bir gün ben bile bunlara bir canlı bomba arayabilirim. Ülkede önce karşılıklı para çıkarılmalıdır, altın gibi bir para mesela.  Sonra herkesin işi, aşı olmalıdır. Sonra bu gazeteciler hemen o yerin kapısında bir hafta içinde asılmalıdır. Görün ki bir daha ajan gazeteci Türkiye’ye giriyor mu? Biraz sonra iki gazeteci Londra’ya dönmüş olacak. Bizim haberimiz bile olmayacak.

 

- Hedef Erdoğan’dır. İç ve dışta herkes ona cephe almıştır. PKK da, Cemaat de kullanıldılar, işleri bitti. AK Parti değil de Erdoğan hedef.

- Yanıldınız AK Parti hedefti. Önce bölmek sonra yutmak. Asıl onların düşmanı Gülen’di. Çünkü dünyaya İslamiyet’i duyurdu. Erdoğan hala kendisine kuyu kazanlarla birlikte hareket ediyor. Bizim yapacağımız bir şey kalmadı.

 

-  El-Kaide ve IŞİD aynı kimsedir. CIA ılımlı İslam’a karşı. Baronlar ılımlı İslamcı. Göçmenler Avrupa’ya gidiyor. Dünyadan silahlı güç geliyor.

- Varsayımı yanlış kurduğunuz zaman çelişkiler içinde olursunuz. Clinton başkan olmadan önce CIA ile El-Kaide birdi. Obama başkan olunca CIA Obama tarafına geçti. El-Kaide’yi tasfiye etti. Sermaye IŞİD’i kurdu. Şimdi CIA Obama tarafı, IŞİD sermaye tarafı. Çatışma sermaye ile siyaset arasında devam ediyor. PKK’yı siyaset tasfiye ediyor. IŞİD’in güçlenmesi için buradaki savaşçılar oraya aktarılsın diye Sermaye de PKK’nin tasfiyesine taraftır.

 

NOT: Yazıda yer alan italik ifadeler Süleyman Karagülle’ye aittir.

 

Yorum:

Adil Düzen olmadan galibiyet düşünülemez

Faizli Sermaye ömrünü tamamladı. Artık Sermaye dünyayı sömüremeyecek. Biz bunu altmışlı yıllarda söyledik. Sermaye faizden vazgeçer, Sermayeyi sömürü değil de hizmet aracı olarak kullanırsa varlığını sürdürecektir. Rothschild ve Rockefeller’ın tek şansı Tevrat’ın hükümlerine uyarak faizi bırakmaları, sömürmeyi bırakmalarıdır. İkisi birden bırakabilir, hahamları onları anlaştırabilirler. Hangisi bırakırsa geleceğin sermayesi onlar olacaktır. İkisi de bırakmazsa yine büyük ihtimalle Yahudilerden üçüncü bir grup çıkacak faizli düzeni bırakacak, sermaye sadece ticaretle hizmet edecek, tekel olmayacaktır. Dine, siyasete ve ilme karışmayacaktır.

Kuran’ın bildirdiğine göre bunlar Filistin’de toplanacaklardır. Yine Müslümanlar’ın himayesi ile bu işi yapacaklardır. Devletler sermayeyi yenecektir. Devletlerin bu işi yapabilmesi için altın bono senedi ile uluslararası ticarete başlamaları ve gümrük birliği sömürü hayalleri sona ermelidir.

Ergün Diler anlatıyor, çare olarak Erdoğan’ı gösteriyor. Hayır, çare Erdoğan değil Adil Düzen’dir. Erdoğan Adil Düzen’i benimserse galip gelir. Benimsemezse galip gelmesi düşünülemez. Allah, üçüncü bin yılı Kuran düzeninin uygulandığı ilk bin yıl yapacaktır.

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 325 | Tarih: 6.09.2015
Mehmet Barlas
İlahi kıyamet mi yoksa siyasi kıyamet mi daha yakın?
Tufan ve Temizlik
1489 Okunma
Tayibet Erzen
Can Dündar
Savaşı bitirecek soru: ‘Neden ölüyorum?’
Pes...
1354 Okunma
Vahap Alma
Ergün Diler
Oyun tersine döndü
Adil Düzen olmadan galibiyet düşünülemez
1253 Okunma
Süleyman Karagülle
Yusuf Kaplan
Malazgirt ruhu: Diriliş umudu ve ufku!
Gözlüklerinizi çıkarın lütfen!
1247 Okunma
Ali Bülent Dilek
Ahmet Hakan
PKK özür dilemiş
El-İnsaf
1244 Okunma
Lütfi Hocaoğlu


© 2024 - Akevler