Ajan Var
1131 Okunma, 0 Yorum
Ergün Diler - Takvim
Süleyman Karagülle

 

12/05/2015

Yazar, ajanları sayıyor. Türkiye’deki ajanları abarta abarta sıralıyor. “Bunlar devletin ajanıdır.” diyor. Yazarın yanıldığı yer burasıdır. Bunların hepsi Sermaye’nin ajanıdır. Kendi ülkelerinin haberlerini Türkiye’de ajan görünmek suretiyle Sermaye’ye aktarıyorlar. Türkiye’nin gizli hiçbir tarafı yoktur. Ajana gerek yok. Açık muhabbetlerin derin haberleri yeter de artar bile.

 

13/05/2015

Yapayalnız

Yazar, “12 Eylül’ün kimler tarafından yapıldığı araştırılmadan hükme varılıyor. Evren yapayalnız gitti.” diyor.

Türkiye devleti kurulduğunda Sermaye kuruluşa katkıda bulunmuştu.  İleride İsrail Devleti kurulacak ve İsrail İmparatorluğu olacaktır. Paralı ordusu da dinsizleşmiş yoksul Türkiye olacaktı. Giydirecek ve donatacaksınız, inançsız askerler onun için savaşacak yani tek İsrail devletinin jandarması olacaktı. Türkiye’yi yoksul bırakmak için de on yılda bir askeri müdahale olacaktı. 1930’da İnönü gitmiş Bayar gelmişti.1940’ta Bayar gitmiş, İnönü gelmişti. 50’de İnönü gitmiş, Menderes gelmişti. 60’ta Menderes gitmiş, Demirel gelmişti. 70’te Demirel gitmiş, Ecevit gelmişti. 80’de Ecevit gitmiş, Özal gelmişti. 90’da Özal gitmiş, Çiller gelmişti. 2000’de Çiller gitmiş, Gül gelmişti.

Evdeki hesap çarşıya uymadı. Gül, Yetişen, Erdoğan geldi ve 2010’da darbe yapılamadı. Bunu sağlayan Evren’in getirdiği 81 Anayasası ile Evren’in oluşturduğu ordu olmuştur. İşte bunun için yalnız gitti.

Türkiye Sermaye ile anlaşmalı dinsizliği kabul etmiş ve uzun dönem öyle davranmıştır. Türk ordusu dinsizliğe devam ediyordu. Bu sebeple hep CHP’nin yanında yer alıyordu. Evren bu gidişe son verdi. Türkiye’yi İslam’a yöneltti. AK Parti bugün onun sayesinde iktidardadır. İşte Evren bu sebeple yalnız gitti.  Medyayı sermaye sözcüsü olmaktan kurtarmadıkça bu tür ters hareketler sürüp gidecektir.

 

14/05/2015

Tape-Kaset İlişkisi

Eskiden irtica vardı. Komünistler vardı. Onunla istedikleri adamları gönderebiliyorlardı. Şimdi yolsuzluk ve kaset hikayesi var. Hala insanlar bu olaya takılıyorlar. Yolsuzluk iddiası ile AK Parti’yi çökerteceklerdi. Hala da aynı saldırı devam ediyor. Bir kaç haram hikaye ile AK Parti ve devlet başkanı yıpratılıyor.  Muhterem kardeşlerim Sermaye Türk Milletinin sırtından hibelerle para elde etmedi mi? Sen hala da başka nedenler ara. Oysa olay çok basit. Başbakan “Onlar benim örtülü ödeneklerimdir, dolarlarımdır. Ayakkabılar benimdir. Susun suç işliyorsunuz.” diyecekti. Baykal direnemedi. Oysa Baykal diyecekti ki “Ben böyle bir şey yapmadım. Ama yaptımsa da suç işledim. Şeran suç değil, çünkü bu hususta dört şahit istenmiştir. Kanunen ise şikayetçi yok suç değil size ne oluyor?” diyemedi. Erdoğan gibi direnseydi şimdi CHP iktidara talip olabilirdi.

 

15/05/2015

Kim Hasta?

Yazar asıl savaşın İngiltere ile ABD arasında olduğunu açıklıyor. Rothschild ailesi Avrupa Yahudilerinin temsilcisidir. Hillary’i finanse etmiştir. İsrail devletinin kurulmasını hazırlamıştır. İngiliz asilzadelerindendir. İngiltere İmparatorluğunu büyüten odur. Rockefeller ise Amerikan Yahudi’sidir.  Kısa zamanda zengin olmuştur. Dünyanın bilinen en zengin insanı odur. ABD ile İngiltere arasındaki savaşlarda bu iki Yahudi rakip olmuşlardır. İkinci Cihan savaşından sonra uzlaşmış, Rockefeller bankacılığı, Rothschild de sanayiciliği yüklenmiştir. Bugün sermaye ile devletler arasında savaş vardır. Rockefeller sermaye tarafı, Rothschild ise devlet tarafıdır.  Sonuç Adil Düzen tarafından çözülecektir. İsrail toprakları onlara bırakılacaktır. Tekel sermaye ortadan kalkacak İsrail oğulları ilimde ve tekelsiz ekonomide varlıklarını sürdüreceklerdir. Siyasete, ilme, dine hakim olmaları son bulacaktır. Bunu yapacak da Müslümanların (Türklerin en muhtemel) Kudüs'e savaşsız girmeleri ile sona erecektir.

Hıristiyanlar ve Müslümanlar Adil Düzen’i kuracaklardır.

 

 

 

Süleyman Karagülle






Sayı: 309 | Tarih: 17.05.2015
Yusuf Kaplan
İki gece yolculuğu:"la"'dan "illa"'ya...
Gitti ama geldi!
1176 Okunma
Ali Bülent Dilek
Ahmet Hakan
Ali Babacan ne iş yapıyor?
Akevler’e kulak tıkamak
1148 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Ergün Diler
Ajan Var
Asıl savaş
1131 Okunma
Süleyman Karagülle
Can Dündar
Ne idam ne darbe
İdam ve Demokrasi
1114 Okunma
Vahap Alma
Mehmet Barlas
12 Eylül, soğuk savaş döneminin Türkiye’deki son
Evren’e rahmet dilemek, barışa sahip çıkmaktır
943 Okunma
1 Yorum
Tayibet Erzen


© 2024 - Akevler