On Büyük Üzücü Kötülük
945 Okunma, 2 Yorum
Mehmet Şevket Eygi - Milli Gazete
Emine Hocaoğlu

11 Ekim 2013

*Sünnî Müslüman çoğunluğun, üç büyük kurumda, orduda yargıda emniyette başörtüsü yasağının sürdürülmesini, gereği gibi ve yeterli şekilde protesto etmemesi ve etkili baskı yapmaması çok üzücü ve düşündürücüdür.

**

Diyanetteki binlerce Feministin, TC başlıklı resmî belgelerle yasal genelevlerde seks köleliği yaptırılmasını, bundan KDV ve gelir vergisi alınmasını, yasal genelevlerin devlet tarafından korunmasını, seks köleliğinden alınan vergilerin bütçeye konulmasını, Diyanet Başkanının, din görevlilerinin, Feminist kadın elemanların bu seksli haram ve necis paradan maaş almasını protesto etmemeleri çok üzücü ve düşündürücüdür.

**

Devletimiz iki yıldan beri yaz tatillerinde halka ve gençliğe ücretsiz Osmanlıca dersi veren kurslar açtırmış olduğu halde halkın ve gençliğin bunlara rağbet etmemesi çok üzücü ve düşündürücüdür.

**

Bunca uyarılara rağmen ülkemizde her gün milyonlarca aziz ekmeğin çöpe atılması faciasının sürmesi çok üzücü ve düşündürücüdür.

**

İstanbulda bazı semtlerde ve yollarda günün bazı saatlerinde vatandaşları kahr eden, adeta çıldırtacak hale gelen trafik konusunun idareciler ve sorumlular tarafından masaya yatırılıp halli için çalışılmaması çok üzücü ve düşündürücüdür.

**

Denize nazır Gülsuyu adlı semtin bir tür Texas haline gelmesi, teröre alet edilen bir cenazede yüzleri kırmızı maskeli militanların ellerinde kalaşnikoflarla fotoğrafçılara sere serpe poz vermeleri, devletin bu konuda o gün aciz kalması düşündürücü ve üzücüdür.

**

Gazetelerde ve tv’lerde yüzlerce bitki ilacının kanunlara ve nizamlara aykırı şekilde kimisi abartılı, kimisi yalan reklamlarının yapılması, bu sektörde çok büyük paraların dönmesi, birilerinin kolayca zengin olması, halkın aldatılması ve sağlığı ile oynanması doğrusu çok üzücü ve düşündürücüdür.

**

Son yıllarda çıkartılan millî kültür ve yapımıza tamamen aykırı kanun ve nizamlarla ailenin çökertilmesi; reissiz bir aile türetilmesi, erkeklerin tabiî haklarının ellerinden alınması, boşanmaların anormal şekilde artması, karısına biraz bağıran erkeğin mahkeme kararıyla evden uzaklaştırılması, bu karardan sonra eve yaklaştığı takdirde hapis cezası verilmesi, aşırı nafakalar, meskenin yarısının diğer eşin üzerine tescil edilmesi, uzaklaştırılmış erkeklere elektronik kelepçe takma projesi ve bunlara benzer aile yıkıcı, düzen bozucu, çökertici mevzuata karşı Müslüman çoğunluğun harekete geçmemesi, bunca yanlışı kuzu kuzu kabul etmesi doğrusu çok üzücü ve düşündürücüdür.

**

Bazı büyük gazete ve tv’lerde çok aşırı, çok iğrenç, çok rezil, çok azdırıcı müstehcen yayın yapılması, utanç verici resimler basılması; Müslüman halkın ve önderlerin bu pislikle gereği ve yeteri kadar mücadele ve etkili protesto etmemesi gerçekten düşündürücü ve çok üzücüdür.

**

Memleket çapında yaygın ahlaksızlık, soygun, rüşvet, kokuşma, uyuşturucu, haram yeme, işret, devlet eliyle kumar ve piyango, yarı resmî fuhuş ve karı kız satışı, riba, emanetlerin ehil ellere verilmemesi, haram rantlar yenilmesi, daha bunlara benzer nice fısk, fücur, isyan, tuğyan ve büyük günaha karşı Sünnî Müslümanların emr-i mâruf ve nehy-i münker yapmamaları yürekleri dilhûn eden üzücü ve düşündürücü bir gaflettir.

 

Yazının devamı için;

http://www.milligazete.com.tr/koseyazisi/On_Buyuk_Uzucu_Kotuluk/16932

 

Yorum:

 

Sistem Değişmeli

 

Müslümanlar birçok konuda protesto etmesi yada etkili bir şekilde dile getirseler dahi çözüm olmamaktadır. Mevcut düzende yaşamak zorundayız. Eğer düzeltilemiyorsa buna baş kaldıramayız. Baş kaldırdığımız zaman teröristlerden bir farkımız kalmaz ki bu da Kuran'da müşrik olarak isimlendirilmektedir.

 

Kuran bunun için Allah'ın arzı geniş değil miydi? Neden hicret etmediniz demektedir. Hicret edecek kadar güzcünüz varsa hicret etmek gerekir. İşte bu düzeni kabul etmiyor ve düzeltemiyorsak başka bir yere hicret etmemiz gerekir.

 

Devletimiz yoğun trafikle ve çöpe atılan ekmeklerle mücadele ettiklerini duyuyoruz ve biliyoruz.  Genelevlere gelince bu konuda herhangi bir çalışma yaptıklarını duymadım.

 

Osmanlıca dersi açılmasına rağmen halkın ve gençlerin rağbet etmemesini söylemektedir. İşte bazı şeyler serbest olursa öğrenmek isteyen istediği şeyleri kolaylıkla öğrenir. Yasaklara karşı insanların büyük ilgisi vardır. Son zamanda belli bir saatte içki satışları da yasaklandı. İlk etapta bunun çok iyi olduğu düşünülebilir ama bunun zamanla korsanları çıkacak bazı kişiler bundan nemalanacaklardır.

 

Bütün bunların çözümü sistemin tamamen değişmesiyle mümkün olacaktır. Bu sistem bütünlüğü Adil düzenle olacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emine Hocaoğlu


YorumcuYorum
Reşat Nuri Erol
14.10.2013
16:42

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN... REŞAD

Emine Hocaoğlu
15.10.2013
21:48

Allah razı olsun. Sizin de bayramınız mübarek olsun. Fatma hanıma selamlar...





Sayı: 226 | Tarih: 13.10.2013
Mehmet Barlas
Seçilmişler siyaset oluşturmaya cesaret edebilir
İç çekişmeler
1116 Okunma
1 Yorum
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
Hangisi CHP?
Özgürlükçülük
999 Okunma
2 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Mahir Kaynak
İç siyasi Yapı
Liderler nasıl kurtulur?
961 Okunma
1 Yorum
Süleyman Karagülle
Mehmet Şevket Eygi
On Büyük Üzücü Kötülük
Sistem Değişmeli
945 Okunma
2 Yorum
Emine Hocaoğlu