28 Şubatların Esas Sebebi
1052 Okunma, 0 Yorum
Hüseyin Gülerce - Zaman
Zafer Kafkas

 

 

http://www.zaman.com/yazar.do?yazarno=1038

 

 

İşte şu günlerde Kutlu Doğum programları yurdu sarıp sarmalıyor. Statları dolduran on binler O'na kavuşmanın heyecanını anlatmıyor da ne anlatıyor? 28 Şubat'ı yapanlar da gerekçe olarak bu Kutlu Doğum programlarını göstermemiş miydi?

 

Yorum:

 

28 Şubat Başarılı Olmuştur.

 

Dünya üzerinde kurulmuş sömürü düzeninin sahipleri, önlerinde engel olarak gördüğü kişileri, kurumları, düşünceleri  ortadan kaldırmak veya pasifize etmek için türlü yolu denerler. Kişilerin, kurumların, düşünceleri, inançları, ayinleri, sevgi gösterileri sömürü düzenine bir zarar vermedikçe, tekerine çomak sokmadıkça sorunlu görülmez hatta ve hatta desteklenir.

 

Müslümanlar, ayrıntılarına vakıf olmasalar dahi, sistematiğinden haberdar olmasalar dahi Milli Görüş sayesinde İslam’ın bir düzeni olduğunu düşünmekte ve bu düzenin kurulması gerektiğine inanmakta idiler. Bu bilince sahip olanların ülkemizde iktidarda olması sömürünün tabiki arzu etmeyeceği bir durumdu. Sonuç olarak hepimizin bildiği şekilde Erbakan’ın başında olduğu hükümete karşı Akifin tabiri ile hayasızca akın başlatıldı ve sömürünün isteği gerçekleştirildi.

 

Erbakan’ın şahsına yapılan karalamalar, saldırılar esas da İslam düzenini karalama ve İslam düzenine yapılan saldırıdır. Erbakan’ın yaptıkları öyle lanse edilmeliydi ki Müslümanların başına gelenler hep onun dile getirdiği düşüncelerin ve imkanlar ölçüsünde uygulamaya çalıştığı  icraatlerin sonucuna bağlanmalıydı ve başarılı da olundu. Erbakandan uzaklaşan halk aslında İslam düzeni düşüncesinden uzaklaştı.   

 

Sonraki süreçte tekraren bilinçlenmeyi önleme adına düzen endişesi olmayan fakat inançlı, ibadetlerini yerini getiren halkın sevdiği ve geçmişini inkar eden bir grup desteklenerek iktidara taşındı. Bu iktidar döneminde bir takım serbestliklerin de sağlanması ile artık Müslüman kesim için yapılacak bir şey kalmadı. Düzenden, ekonomiden vs. bahsederek ortalığı karıştırmanın, kafa  bulandırmanın bir manası yoktu.

 

Kutlu doğum haftalarının çok şatafatlı geçmesi, Hz.Peygamberin hayatını anlatan kitapların çok satması, Kuran’ın anlamadan okunması, başörtüsünün serbest olması, imam-hatiplerin 24 saat açık olması mevcut dünya düzeni için bir sorun teşkil etmiyor artık. Tüm bu bahsettiklerimiz sömürünün bitmesini ve Allah’ın istediği düzenin kurulmasını sağlamayacaktır.

 

Bu sebeplerden dolayı 28 şubat ile istenilen sonuca ulaşıldığını düşünüyorum. Umarım bu 1000 yıl sürmez. Yapılan yargılamalar ise göz boyamaktan başka bir şey değil.

 

 

Zafer Kafkas






Sayı: 149 | Tarih: 22.04.2012
Ahmet Altan
Doktorlar ve Tiyatro
Mübalağa
1857 Okunma
11 Yorum
Vahap Alma
Mehmet Şevket Eygi
Müslüman bir Kadın bir Kafirle Evlenemez!
Maide Suresi Beşinci Ayet
1485 Okunma
5 Yorum
Emine Hocaoğlu
Yusuf Kaplan
Bediüzzamanın gelişi,Anadolu kıtası'nın direnişi
Zamanın Bediüzzaman'ları olmak
1188 Okunma
Ali Bülent Dilek
Ruşen Çakır
Hep birlikte taşları kaldırıp altlarına bakmamız
Gülen Cemaati'ne Ayakta Alkış!
1157 Okunma
Tayibet Erzen
Ahmet Hakan
CHP’ye dini konulardaki tartışmalar için 10 öneri
Çaresiz CHP
1095 Okunma
Lütfi Hocaoğlu
Hüseyin Gülerce
28 Şubatların Esas Sebebi
28 Şubat Başarılı Olmuştur.
1052 Okunma
Zafer Kafkas
Mahir Kaynak
Dikkatli olalım
Çözüm
1025 Okunma
Süleyman Karagülle


© 2024 - Akevler