Takıldığım iki konu
1373 Okunma, 2 Yorum
Ahmet Hakan - Hürriyet
Lütfi Hocaoğlu

10.03.2012

- İHANET: Kılıçdaroğlu, Erdoğan’a dönüp “Sen Erbakan’a ihanet ettin” diyor. Erdoğan da Kılıçdaroğlu’na dönüp “Sen Baykal’a ihanet ettin” diyor. Birinin yörüngesinden çıkmayı “ihanet” gibi algılayan liderlerimiz varken bu ülkede kimse yörüngeden çıkmaya cesaret edemez.

- CESARET: Şafak Pavey her türlü ödüle layık. Buna kuşku yok. Ama ben yine de Irak’ta ve Afganistan’da binlerce insanın ölümüne neden olan Amerikan yetkililerinin, kendilerini “cesaret ödülü” verme konumunda görmelerine kafayı taktım. “Amerika’ya karşı mücadele veren bir kadın”a bu ödülü vermeyeceklerinden adım gibi emin olduğum için olabilir mi bu takıntım?

Yazının tamamı için http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20093919.asp

 

 

Yorum:

İhanet ve cesaret

Kılıçdaroğlu çok ilginç bir şekilde, Önder Sav’ın desteğiyle Baykal’ın yerine geçti. Arkasından Önder Sav’ı pasifize etti. Arkasından Sav ve Baykal birleşti ve Kılıçdaroğlu’nu indirmek istediler. Kılıçdaroğlu ikisine karşı da başarı kazanarak yerini sağlamlaştırdı. Ancak genel başkan olarak girdiği seçimden hezimetle ayrıldı.

Gelelim Erdoğan’a. Erdoğan Fazilet Partisi’nin başına geçmek için bir oyun oynamadı. Parti içinde hizipleşme yapmadı. Parti kapatıldı ve gitti kendi partisini kurdu. Erbakan da yeni partisini kurdu. Erdoğan Saadet Partisi aleyhinde veya Erbakan aleyhinde hiç bir şey söylemedi. O sadece kendi partisini büyüttü ve büyük oy oranları ile iktidara geldi. Üç seçim üst üste oylarını artırarak seçim kazandı.

Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasındaki çok büyük farklar vardır ve yaptıkları kıyaslanamaz. Hangisi ihanettir hangisi değildir siz karar verin.

Bunlar Erdoğan’ın iktidarı dönemindeki uygulamalarının hak olduğunu göstermez. Tamamen batıl düzeni hak gibi gösteren uygulamalardır ve sonu hüsrandır.

Gelelim cesaret ödülüne.

Irak’ı işgal ettiklerinde Amerikan askerlerinin tecavüz ettiği kadınların sayısı bilinmiyor. Dünyanın her yerinde Amerikalıların kadınlara yaptıkları zulümler anlatmakla bitmez. ABD ne hakla dünya kadınlarına cesaret ödülü veriyor. CHP’li Şafak hanım da sevine sevine gidip ödülü alıyor. Şafak hanım cesaretli olsaydı o ödül töreninde herkesin önünde bunları söylerdi de rezil ederdi bu iki yüzlülüğü yapanları. Ne diyelim, üzülesi bir durum.

 

 

Lütfi Hocaoğlu


YorumcuYorum
ziya küçük
11.03.2012
15:42

Lütfi Bey , bu cesaretsizlik herkesde var, sadece CHP lilerde değil. Şu an hassasiyetle suriyedki zulmü kınayan müslümanların , Irak işgalinde ABD ile beraber hareket eden ve zulme ortak olan muhafazakar iktidara sesleri çıkmamıştır. Bu Irak - Suriye çifte standartını neye bağlıyorsunuz?

Lütfi Hocaoğlu
12.03.2012
12:33

Bunun en önemli sebebi Kuran'a göre hareket etmemektir.

Kuran'a göre hareket edip, Kuran bize ne diyorsa onu yapmalıyız. Aksi halde çifte standartlar hiç bir zaman bitmeyecektir.





Sayı: 143 | Tarih: 11.03.2012
Ahmet Altan
Kötü şeyler, iyi şeyler
İskoç Duşu Sanki İyi Yöntem
2657 Okunma
Vahap Alma
Yusuf Kaplan
İslam'sız bir eğitim sistemi düşünülebilir mi?
Bu ülke "müslüman"bir ülke değildir!
1667 Okunma
11 Yorum
Ali Bülent Dilek
Ahmet Hakan
Takıldığım iki konu
İhanet ve cesaret
1373 Okunma
2 Yorum
Lütfi Hocaoğlu
Ruşen Çakır
Erbakan tankların üzerine niye çıkmadı?
Teslimiyet
1242 Okunma
Tayibet Erzen
Mahir Kaynak
Çin’in stratejisi
Denge
1168 Okunma
5 Yorum
Süleyman Karagülle
Mehmet Şevket Eygi
İçimizdeki İbn Sebe'ler
Cemaatler, Tarikatlar Birleşmez
1155 Okunma
Emine Hocaoğlu
Hüseyin Gülerce
Yeni anayasanın cesur bir sahibi var...
Orta Oyunu
1118 Okunma
Zafer Kafkas